Horoscopul zilei de duminică, 2 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 2 februarie 2020


Horoscop 2 februarie 2020, Berbec:

Berbecii vor avea un sfârșit de săptămână palpitant, în special în sfera dragostei. Un mesaj venit din senin ar putea deschide Cutia Pandorei, iar nu puțini(e) sunt cei(le) care vor risca totul pentru o aventură de neuitat. Cei(le) aflați(te) într-o relație stabilă s-ar putea trezi în fața unor tentații uriașe, așadar se recomandă multă atenție, altfel situația ar putea deveni extrem de delicată.


Horoscop 2 februarie 2020, Taur:

Taurii au perfectă dreptate să discute problemele cu cei(le) dragi pentru a găsi soluții, dar asta nu înseamnă că vor scăpa de responsabilitate. În cele din urmă, nimeni nu va face curățenie în urma lor. În plus, lecția învățată îi/le va ajuta enorm de mult pe viitor, atunci când se vor confrunta cu situații mult mai complicate. Seara ar putea aduce o veste pe cât de surprinzătoare, pe atât de bună, care ar putea deschide nenumărate oportunități.


Horoscop 2 februarie 2020, Gemeni:

Pentru Gemenii care nu se simt la locul lor, câteva momente petrecute în singurătate ar putea face minuni. Până și cele mai puternice caractere au nevoie de o pauză, de timp petrecut cu propriile gânduri, departe de agitație și probleme. Nu subestima puterea unei plimbări în natură. Vei reveni energizat(ă) și cu moralul la cote înalte. O idee bună ar fi să plănuiești o escapadă alături de cei(le) dragi.


Horoscop 2 februarie 2020, Rac:

Racii ar putea avea parte de o mică revelație. O problemă ce le-a stat pe suflet multă vreme pare a se spulbera cu totul, iar asta nu pentru că a fost rezolvată, ci pentru că nativii(ele) din Rac realizează că, în spatele ei, a stat de fapt o iluzie. Este modul prin care timpul așază toate lucrurile la locul lor, la momentul potrivit. Pentru nativii(ele) din zodia Rac, această experiență îi/le va îndemna să reconsidere multe aspecte de ordin sentimental.


Horoscop 2 februarie 2020, Leu:

Destul de mulți oameni vor fi astăzi în preajma ta și nu se vor sfii să îţi spună în faţă opiniile lor. Vestea bună este că știi să te descurci, cu mult har, în astfel de situaţii. Tot ce trebuie să faci este să asculți ce cred ei(le) și apoi să ignori în totalitate sfaturile lor. Este cel mai bun mod de a te împiedica să te enervezi. Ei(le) gândesc foarte diferit de tine, dar acceptă aceasta cu seninătate.


Horoscop 2 februarie 2020, Fecioară:

Unul(a) dintre cei(le) mai apropiați(te) prieteni(e) poate începe un nou proiect și ar putea avea nevoie de sprijinul tău mai mult ca oricând. Ești prea dispus(ă) să-l dai, până când vei afla mai multe despre ceea ce urmează să faceţi. Filozofia ta de viaţă e în opoziție directă cu acest proiect. Respectă-i prietenului(ei) opiniile și separă-te de problemele pe care le întâmpini. Nu este vorba despre convingerile tale, e despre convingerile lui/ei. Dacă ești prietenul(a) lui/ei, trebuie să îi oferi o încurajare, nu critici.


Horoscop 2 februarie 2020, Balanţă:

Faci o treabă excelentă atunci când nu laşi frica să îţi ghideze viața! Știi cum să acționezi într-un mod care să te apropie de ceea ce vrei. Păstrează drumul tău astăzi, când vocile din afară încep să vă spună să aveți grijă. S-ar putea să fie corecte în legătură cu o potențială amenințare, dar cu ce te ajută să stai şi să te îngrijorezi?


Horoscop 2 februarie 2020, Scorpion:

Dacă sunteți în mijlocul dezvoltării unei noi relații, fiți foarte atenți(te) să nu intraţi prea mult în viața celeilalte persoane chiar acum. Nu doriți să vă pierdeţi sentimentul de independență. Veți avea nevoie de acesta pentru a menține o doză sănătoasă de încredere. Aceasta este însă o perioadă de tranziție minunată în viața ta, iar astăzi este o zi bună pentru a împleti echilibrul dintre viața pe care ţi-o conduci singur(ă) și viața pe care o conduci în parteneriate și prietenii.


Horoscop 2 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorul are parte astăzi de un flirt care se transformă foarte repede într-o aventură savuroasă, cu o persoană despre care habar nu aveaţi că are astfel de înclinaţii către dumneavoastră. Pregătiţi un cadru romantic şi încercaţi să fiţi cât mai deschişi(se) în conversaţii şi propuneri, iar rezultatul va fi mai mult decât îmbucurător.


Horoscop 2 februarie 2020, Capricorn:

Capricornul va da astăzi apropiaţilor(telor) câteva vești neașteptate. Planul personal este foarte puternic influenţat de anumite nemulţumiri pe care le aveţi de la partenerul(a) de viaţă, iar decizia dumneavoastră în acest sens va surprinde pe toată lumea. Ai încredere în instinctul tău, pentru că până acum nu te-a înşelat.


Horoscop 2 februarie 2020, Vărsător:

Vărsătorul va purta astăzi câteva conversaţii care îl vor deranja foarte mult, cu persoane din imediata sa apropiere. Pregăteşte-te foarte bine pentru acest moment, pentru că rezultatele acestei discuţii pot declanşa un război în interiorul familiei. Ocupă-te de aceste probleme cu inteligenţă şi nu lăsa nervii să-ţi dicteze acţiunile.


Horoscop 2 februarie 2020, Peşti:

Pentru nativii(ele) din Peşti este o zi importantă, pentru că astăzi puneţi bazele unui nou proiect, chiar dacă este momentan doar la nivel de concept. Aveţi o energie puternică, clară, care vă va oferi scânteia de care aveți nevoie pentru a porni pe noua direcţie profesională. Pe plan personal lucrurile nu merg atât de bine, însă cu puţină răbdare totul se va rezolva.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS