Horoscopul zilei de marți, 18 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 18 februarie 2020


Horoscop 18 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au parte de o zi senzaţională, cu multe împliniri şi reuşite, mai ales din punct de vedere sentimental. Gândiţi-vă bine la planurile de viitor pe care le-aţi făcut alături de partenerul/partenera voastră, următoarea perioadă poate fi benefică pentru a vă transforma visurile în realitate.


Horoscop 18 februarie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal ar trebui să se domolească în ceea ce priveşte cheltuielile, căci nu aveţi cu adevărat nevoie de toate lucrurile pe care le comandaţi. Gândiţi-vă bine înainte să daţi banii pe anumite produse, mai ales dacă nu aveţi siguranţa că le veţi folosi prea mult.


Horoscop 18 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii sunt cu capul în nori astăzi, mai ales pentru că gândul lor zboară către o anumită persoană specială. Dragostea pluteşte în aer pentru nativii(ele) acestei zodii, iar aştrii vă recomandă să vă luaţi inima în dinţi şi să faceţi pasul cel mare. Categoric nu veţi regreta, mai ales dacă sufletul vă spune că este alegerea corectă.


Horoscop 18 februarie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac au norocul de a primi o moştenire fabuloasă din partea unei rude îndepărtate care s-a ataşat de-a lungul timpului de ei. Vestea bună poate fi motiv de petrecere şi sărbătoare, căci foarte probabil aveaţi nevoie de aceşti bani pentru a vă deschide propria afacere. Veşti bune anunţă aştrii şi în dragoste.


Horoscop 18 februarie 2020, Leu:

Este o zi bună pentru a investi în resursele care vă ajută să realizați lucruri în viața voastră. Dacă aveți nevoie să cumpărați echipamente pentru calculator, instrumente, rechizite de birou sau chiar doar o pereche de pantofi mai confortabili, astăzi este ziua în care să faci acest lucru. Dacă faceți cumpărături, veți găsi câteva chilipiruri grozave. Nu vă faceți griji că vă pierdeți banii. Din când în când, trebuie să investești acum în lucruri care te vor ajuta să câștigi mai mult mâine.


Horoscop 18 februarie 2020, Fecioară:

Dacă sunteți în primele etape ale unei relaţii, nu vă faceți griji dacă conversațiile pe care le aveți cu partenerul(a) nu sunt profunde și semnificative. Pe măsură ce vă cunoașteți mai bine, realitățile imediate acaparează dialogul şi discuţiile despre sentimente nu sunt întotdeauna posibile. Nu vă concentrați pe faptul că nu știți exact ce gândeşte partenerul(a). Concentrează-te în schimb pe faptul că te integrează în viața lui/ei de zi cu zi.


Horoscop 18 februarie 2020, Balanţă:

Echilibrul este important astăzi. Înainte de a lua orice tip de decizie, trebuie să cântărești pro și contra fiecărui posibil curs de acțiune. Nu lăsa lucrurile pe altă zi, pentru că vei avea prea multe de făcut mai târziu. Nu poți înțelege modul corect în care să mergi mai departe, până când nu examinezi mai amănunțit aceste situații. Renunțarea la ceea ce dorești, în efortul de a face compromisuri, nu ar trebui să fie reacția ta automată când dai de greu.


Horoscop 18 februarie 2020, Scorpion:

Dacă așteptați ca cealaltă persoană să facă prima mișcare, ceea ce vă face să vă simțiți prea pasiv(ă) astăzi, atunci luați singur(ă) atitudine! Dacă doriți ca lucrurile să avanseze, faceți primul pas și vedeți dacă sunteţi urmaţi(te) în acea direcţie. Dacă se întâmplă, atunci amândoi puteți începe imediat noua fază a relației voastre. Dacă nu, știi ce ai de făcut şi nu vei mai pierde timp prețios. În loc să-ți fie frică de respingere, este timpul să-ți asumi un risc și să faci primul pas.


Horoscop 18 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt foarte optimişti. Lucru care este de bun augur dacă lucrezi în relaţiile cu publicul sau în management. Dacă vrei să convingi pe cineva că ideile tale sunt cele mai bune, astăzi este cea mai potrivită zi să faci asta. În timpul zilei, există posibilitatea ca, la un moment dat, să apară o ofertă legată de un potenţial câştig bănesc. Nu rata ocazia, poate fi şansa care să te ducă în lumea luxului și bogăției.


Horoscop 18 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii vor să ştie tot, să cunoască lucruri noi. Este foarte important ca, astăzi, să nu amesteci lucrurile personale cu afacerile sau locul de muncă. Sfatul aştrilor este să nu cauţi secrete în lucruri evidente și transparente. Este foarte posibil ca seara să porţi discuţii contradictorii cu partenerul(a) de viaţă. În cazul în care nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, astăzi, şansa în dragoste îţi surâde.


Horoscop 18 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii sunt iritaţi de tot ce mişcă în jurul lor. În plus, faptul că un/ prieten(ă) nu reuşeşte să îţi satisfacă o promisiune, îţi dă toată lumea peste cap. Aştrii te sfătuiesc să ierţi şi să nu judeci, pentru roata se învârte. La muncă, totul merge strună şi este foarte posibil să primeşti un bonus din partea şefilor(elor). Seara, mici dispute în familie te întristează, însă norii negri dispar foarte repede.


Horoscop 18 februarie 2020, Peşti:

Peştii sunt extrem de productivi şi perseverenţi. Dacă ai o sarcină de îndeplinit, nu te opri în mijlocul drumului. Mergi mai departe indiferent de obstacolele care apar în cale. Astăzi, evită să fii lacom(ă) şi mincinos(asă). Înșelăciunea ta va ieşi la iveală, iar imaginea ta publică va avea foarte mult de suferit. Seara, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu un cadou foarte scump.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS