Horoscopul zilei de marţi, 11 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 11 februarie 2020


Horoscop 11 februarie 2020, Berbec:

Berbecii încep să iasă la suprafaţă, după o perioadă lungă de stres şi probleme din punct de vedere financiar. Aştrii anunţă veşti bune în acest sens, ba chiar vă aşteaptă noi oportunităţi în carieră şi şansa de a obţine succesul mult dorit. În dragoste ar trebui să fiţi mai liniştiţi(te), răbdători(are) şi înţelegători(are). S-ar putea să apară mici neînţelegeri în familie, învăţaţi să le gestionaţi fără a adopta un comportament vulcanic.


Horoscop 11 februarie 2020, Taur:

Taurii trebuie să poarte o conversaţie foarte serioasă cu partenerul(a) de cuplu ori cu o rudă apropiată. Dacă aveţi câteva conflicte nerezolvate ar trebui să vă aşezaţi la o masă şi să vorbiţi atât cât este nevoie pentru a vă rezolva disputa. Fiţi sinceri(e), recunoaşteţi greşelile făcute şi spuneţi ceea ce vă deranjează. Altfel, s-ar putea ca această ceartă să se transforme în motiv de despărţire.


Horoscop 11 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie mai chibzuiţi atunci când vine vorba de cheltuieli. Poate fi o perioadă uşor stresantă din acest punct de vedere şi implică mai multe facturi, mai multe contracte apărute spontan. Creaţi o listă cu toate cele necesare, prioritizaţi-o şi încercaţi să puneţi lucrurile la punct. În caz contrar, s-ar putea să vă treziţi cu datorii.






Horoscop 11 februarie 2020, Rac:

Racii care sunt la început de drum cu o persoană ce le-a furat inima ar trebui să lase la o parte îndoielile și frica de necunoscut. Desigur, asta dacă nu apar semnale extrem de grave, care să sugereze un viitor plin de probleme greu de depășit. Ascultă-ți instinctul și construiește pas cu pas încrederea prin gesturi mici dar pline de suflet, făcute zilnic. Fiecare moment e o cărămidă importantă la fundația relației voastre.


Horoscop 11 februarie 2020, Leu:

Pentru Leii ce se trezesc în mijlocul unui conflict adevărul este singura și cea mai puternică armă, chiar dacă, pentru moment, s-ar putea simți inconfortabil. A spune ceea ce ai pe suflet cu adevărat este întotdeauna solicitant din punct de vedere emoțional, dar nu te aștepta ca cei(le) din jur să-ți facă viața mai ușoară. Vei fi apreciat(ă) pentru sinceritate, însă abia după ce apele se liniștesc.


Horoscop 11 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele ar putea avea parte de o întâlnire pe cât de romantică, pe atât de încărcată de emoție, cu o persoană extrem de importantă din trecut. Dintr-un motiv sau altul, însă, atunci nu s-a putut lega o relație care să dăinuie, iar acum nativii(ele) din Fecioară ar putea descoperi în fața ochilor un om cu mult schimbat. Nu îți ascunde sentimentele, dacă te simți copleșit(ă). Sunt puțini oameni care pot împărtăși astfel de momente, după ani întregi.






Horoscop 11 februarie 2020, Balanţă:

Pregătiţi-vă să fiţi flexibil(e) astăzi, pentru că va fi o zi în care vă veţi confrunta cu multe obstacole neaşteptate. Este posibil ca unele dintre planurile voastre să fie anulate cu totul, pentru a face loc unei oportunități mai mari. Ai putea respinge propuneri romantice, după ce auzi un comentariu care te obligă să reevaluezi aşteptările de la un/o eventual(ă) partener(ă). Nu sună promiţător, dar de fapt e o schimbare pozitivă.


Horoscop 11 februarie 2020, Scorpion:

Nu fi prea surprins(ă) dacă vei descoperi că eşti mai puţin cheltuitor(are) şi mai atent(ă) cu banii tăi decât de obicei. Cel mai probabil instinctul că vei avea în curând de cheltuit o sumă mare te îndeamnă să faci acum economii. E posibil să fie vorba de o rată anuală şi subconştientul tău te ajută să fii prevăzător(are) cu finanţele.


Horoscop 11 februarie 2020, Săgetător:

Trebuie să fii foarte atent(ă) atunci când ai de-a face cu alţi oameni, astăzi. Nu toată lumea este la curent cu cele mai recente evenimente și ai putea întâlni oameni care nici măcar ce oră este nu ştiu. E important pentru tine să ştii exact cine e la curent cu noutăţile şi cine nu. O petrecere la care vrei să ajungi cu orice preţ e organizată de unul dintre aceşti oameni şi vei dori să fii invitat(ă).






Horoscop 11 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii au idei foarte bune de afaceri. Ai putea căuta parteneri(e) care să te ajute în a-ţi pune în aplicare noile proiecte. Sau să aloci un buget pentru ele. Este păcat ca toate aceste idei să nu fie valorizate. Relaţia cu partenerul(a) de viaţă va avea mici probleme, în următoarea perioadă, însă nu este nimic grav. Mai rău este că persoanele alături de care ai plănuit să-ţi petreci weekendul viitor vor fi ocupate cu alte treburi.


Horoscop 11 februarie 2020, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii nu sunt în forma lor cea mai bună şi vor avea nevoie de ajutorul prietenilor(elor) ca să le ridice moralul. O problemă financiară care te chinuie de foarte multă vreme şi căreia nu îi găseşti nicio soluţie, cum ar fi achitarea unei datorii urgente, îţi înnegurează ziua. Seara, însă, promite să fie ceva bună. Un flirt cu o persoană necunoscută s-ar putea transforma într-o relaţie destul de serioasă.


Horoscop 11 februarie 2020, Peşti:

Pentru majoritatea Peştilor, 11 februarie va fi o zi liniştită. Pare că cineva te conduce şi te îndrumă cu o mână invizibilă pe drumul cel bun. Este cel mai bun moment să te gândeşti la lucrurile care te-au speriat în ultima vreme, cum ar fi căutarea unui nou loc de muncă. Seara, vrei să mergi la cumpărături, însă aştrii te sfătuiesc să achiziţionezi doar lucruri de care ai cu adevărat nevoie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS