Horoscopul zilei de luni, 10 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 10 februarie 2020


Horoscop 10 februarie 2020, Berbec:

Învăţaţi să comunicaţi, dragi Berbeci, mai ales dacă lucraţi în echipă la serviciu. Ascultaţi şi părerile colegilor, fără să-i trataţi cu superioritate. S-ar putea ca la un moment dat să vă poticniţi asupra unei sarcini şi să fiţi nevoiţi să cereţi la rândul vostru o mână de ajutor. În dragoste lucrurile merg bine, însă trebuie să depuneţi mai mult efort pentru a rezolva anumite conflicte dintre voi şi persoana iubită.


Horoscop 10 februarie 2020, Taur:

Tauri, fiţi sinceri cu persoana faţă de care aveţi sentimente puternice. S-ar putea ca acestea să fie reciproce, nu aveţi de ce să vă faceţi griji. Puteţi organiza o întâlnire romantică, veţi vorbi, vă veţi cunoaşte mai bine şi cine ştie, poate la veţi începe o frumoasă poveste de dragoste. În afaceri lucrurile stagnează în această perioadă.


Horoscop 10 februarie 2020, Gemeni:

Este o zi bună pentru a vă face planuri cu prieteni, dragi Gemeni. În sfârşit toţi aveţi motivaţia şi dorinţa de a crea un lucru formidabil, aveţi nevoie doar de curaj şi de o bună comunicare. Fiţi răbdători şi înţelegători, luaţi deciziile importante împreună şi asiguraţi-vă că toată lumea este de acord cu sugestiile voastre. Aţi putea să puneţi şi câţiva bani deoparte, s-ar putea să vă ajute o sumă gata pregătită în momentul în care va trebui să investiţi şi din punct de vedere financiar, în acest proiect.






Horoscop 10 februarie 2020, Rac:

Raci sunt sfătuiţi de aştrii să evite conflictele la serviciu şi să nu semneze contracte importante astăzi. Este o zi benefică pentru relaxare ori pentru a începe un nou hobby, singuri ori alături de prieteni. Poate fi metoda perfectă de a scăpa de stresul acumulat în ultima vreme la serviciu.


Horoscop 10 februarie 2020, Leu:

Ar trebui să împărtăşiţi perspectiva unică şi deschisă asupra vieţii cu cineva apropiat care se luptă pentru îndeplinirea unor obiective. Este nevoie de ajutorul Leilor, chiar dacă persoana respectivă nu îşi dă seama sau este prea timidă pentru a cere ajutorul. Influenţa nativilor Leu dă speranţe celorlalţi. Ajutaţi oamenii să vadă posibile rezolvări şi să nu se mai complacă într-o serie de elemente problematice care îi împiedică să-şi atingă scopul.


Horoscop 10 februarie 2020, Fecioară:

Comunicarea ar putea fi o problemă astăzi pentru nativii Fecioară. Este posibil ca persoanele cu care aveţi de a face astăzi să nu aibă răbdare să vă asculte până la capăt argumentele, iar din acest motiv pot apărea conflicte. Apar chiar neînţelegeri grave care creează întârzieri în îndeplinirea unor obiective. Confuzia este cuvântul de ordine, inclusiv spre seară când veţi căuta să faceţi un bilanţ al zilei şi vă daţi seama dacă aţi ieşit sau nu în câştig. Lucrurile se lămuresc, însă, în următoarele zile.






Horoscop 10 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele au astăzi parte de multe noutăţi, în special în relaţia cu persoana iubită. Probabil persoana iubită vrea să vă daţi seama că flacăra iubirii nu s-a diminuat şi vă surprinde în mod plăcut, indiferent că vorbim despre o cină romantică sau o invitaţie în localul favorit. Conversaţiile par deosebit de plăcut, în special cele în care vă puneţi de comun acord. Există inclusiv posibilitatea ca seara petrecută împreună să se transforme, în curând, într-o excursie deosebită.


Horoscop 10 februarie 2020, Scorpion:

Este tipul de zi în care Scorpionii ar trebui să joace la siguranţă. Nu e momentul potrivit să vă asumaţi riscuri. Este o zi în care s-ar putea decide viitorul vostru pe termen mediu şi lung şi trebuie să luaţi decizii sigure, care să vă garanteze menţinerea pe linia de plutire. Oamenii din jur se bazează pe siguranţa de care daţi dovadă şi vă vor căuta pentru a le oferi sfaturi convenţionale şi profunde.


Horoscop 10 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii au un început de săptămână nemaipomenit. Încă de la primele ore ale dimineţii realizezi că aştrii îţi sunt mai mult decât favorabili. Practic, astăzi, eşti un răsfăţat al horoscopului. Tot ce-ţi propui îţi ies din prima, iar asta nu va trece neobservat. Vei fi apreciat pentru abilităţile de care dai dovadă. La serviciu, vei primi laude inclusiv de la cei cu care nu te înţelegi foarte bine. Iar şefii te propun pentru o primă substanţială.






Horoscop 10 februarie 2020, Capricorn:

În schimb, Capricornii vor avea parte de multe dezamăgiri. În primul rând, o persoană foarte apropiată, un coleg sau un prieten ar putea face un gest neplăcut, care să aibă consecințe pe termen lung. E important să nu încerci să rezolvi problemele create de alţii, ci să-i laşi pe ei să repare propriile greşeli. Seara o vei petrece alături de cei dragi.


Horoscop 10 februarie 2020, Vărsător:

Vărsătorilor li se aprind călcâiele după o persoană alături de care au trăit momente intense în trecut. Surpriza este uriaşă, mai ales nu te-ai mai văzut cu această persoană de ani buni. După ce depăşeşti uimirea inițială, o să fii pus în poziţia de a lua o decizie importantă. Răscoleşti trecutul şi dai şansă unei relaţii cu această persoană sau treci peste şi îţi vezi de relaţia actuală.


Horoscop 10 februarie 2020, Peşti:

Peștii îşi fac planuri pentru viitor. Pentru unii dintre nativii acestei zodii, urmează o nouă etapă în viață iar acum e momentul cel mai bun pentru a pune lucrurile în ordine şi pe drumul cel bun. Eşti genul de persoană care se ghidează după motto-ul: cine se pregătește din timp va culege roadele, astfel că nu te sperie necunoscutul. Mai mult, ştii foarte bine ce ai de făcut, astfel că ziua va decurge senin, plăcut şi într-o atmosferă relaxată.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS