Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Berbec:

Pentru BERBECI, weekendul ar putea aduce ceva tensiuni în familie, certuri cu un frate/soră poate, fără vreun motiv real.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Taur:

TAURII iau asupra lor vina pentru direcția în care merge relația lor. Nu este cazul să fie buni samariteni de fiecare dată, pentru că și partenerul(a) are vina lui/ei.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Gemeni:

Mult mai bine decât atât stau GEMENII la capitolul dragoste. Apariţia unei persoane noi în viața lor și interesul față de aceasta este tot ce aveau nevoie.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Rac:

RACII sunt tentați să vadă mai mult partea goală a paharului, în ce privește reușitele de până acum. Sunt sfătuiți să nu mai fie atât de aspri cu ei înșiși.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Leu:

Nativii(ele) LEU se numără printre vedetele horoscopului astăzi! Se bucură de aprecierile familiei pentru o reușită recentă, iar asta le îmbunătățește și planul sentimental.






Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Fecioară:

Și FECIOARELE au toate motivele să fie mândre de ele însele. Începutul de an a venit pentru ele cu oportunități de a-și mari veniturile.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Balanţă:

BALANȚELE se simt nevoite să le demonstreze celor din jur că au devenit mai răbdătoare, mai echilibrate, după niște episoade în care au arătat opusul.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Scorpion:

„Vorba dulce mult aduce” nu este doar un proverb, dragi nativi(e) SCORPION. Dacă veți continua să fiți atât de acizi(de) și răutăcioși(ase), riscați ca oameni dragi vouă să vă părăsească.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Săgetător:

Se anunță o zi plină pentru SĂGETĂTORI. Cu vizite din partea unor persoane pe care nu le-au văzut demult, cu invitații la evenimente, numai întâlniri unde vor străluci.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Capricorn:

2020 nu a început cu noroc în dragoste pentru cei mai mulți, dar dacă și-au ales niște preferați, sigur au fost nativii(ele) CAPRICORN. Viața lor sentimentală arată mai bine ca niciodată.






Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Vărsător:

Și VĂRSĂTORII au o dispoziție foarte bună. Asta s-ar putea datora unei mici reușite financiare.


Recomandarea zilei de 4 ianuarie 2020, Peşti:

Pentru PEȘTI, nu este o zi bună pentru cumpărături. Pot fi tentați de chilipiruri și să dea o grămadă de bani pe lucruri de care nu au nevoie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS