Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Berbec:

Anul începe în forţă pentru BERBECI din punct de vedere profesional. Au şanse foarte mari să obţină o poziţie de lider la locul de muncă.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Taur:

TAURII care întâmpină dificultăţi în plan sentimental, trebuie să dea dovadă de o răbdare de fier şi să înţeleagă că o relaţie nu e veşnic doar lapte şi miere.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Gemeni:

GEMENII pot fi copleşiţi de nişte veşti, de nişte evenimente asupra cărora nu au control, iar asta le poate induce o uşoară stare de panică.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Rac:

Dragi nativi RAC, aştrii vă spun astăzi că sunteţi mult mai puternici decât credeţi şi vă îndeamnă să aveţi încredere că veţi putea depăşi situaţia dificilă pe care o trăiţi.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Leu:

Nativii LEU sunt cu gândul la vacanţă şi acum. Încă câteva zile mai puteţi lenevi dragi nativi, însă va fi nevoie să vă reluaţi activitatea cât de curând.






Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Fecioară:

Cineva îi supune la presiuni pe nativii FECIOARĂ, însă tăria lor de caracter şi răbdarea sunt cele mai bune arme în faţa oricăror inconveniente.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Balanţă:

O zi plină de romantism, de afecţiune, de mărturisiri siropoase în cazul BALANŢELOR. Parcă nici ele nu înţeleg de unde vine atât de mult bine.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Scorpion:

SCORPIONII deja încalcă rezoluţiile pe noul an. Respectarea cu sfinţenie a unui plan oricum nu a fost vreodată punctul lor forte.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Săgetător:

Vin zile excelente pentru SĂGETĂTORI. Sigur, nu e ca şi cum vor sta degeaba şi viaţa li se îmbunătăţi, dar e clar că au şanse foarte mari să treacă de nişte obstacole mai vechi.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Capricorn:

Gata cu melancolia şi distracţia, dragi CAPRICORNI, pentru că aveţi o mulţime de lucruri de făcut. Nu uitaţi că aţi încheiat anul, cum spune un proverb, lăsând pe mâine ce puteaţi face azi.






Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Vărsător:

Atitudinea pozitivă a VĂRSĂTORILOR este molipsitoare pentru ceilalţi. Astăzi, ei sunt responsabilii cu voia bună oriunde ajung.


Recomandarea zilei de 3 ianuarie 2020, Peşti:

Şi PEŞTII sunt o companie foarte plăcută pentru ceilalţi şi au o vorbă bună pentru oricine are nevoie de una. Nu e de mirare că împart cu ceilalţi buna dispoziţie, dat fiind faptul că se bucură de o perioadă foarte bună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS