Horoscopul sănătății, 6-12 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 6-12 ianuarie 2020


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Berbec:

Aștrii nu îți rezervă surprize pe acest plan săptămâna aceasta, ceea ce înseamnă că nivelul tău de energie fizică și mentală este la cote obișnuite în această săptămână. Așadar, se poate spune că dispui de liber arbitru deplin cu privire la modul în care înțelegi să îți gestionezi forțele. Acest lucru ar trebui să te facă mai responsabil(ă) cu planurile tale și cu felul în care le aplici.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Taur:

Luna Plină din data de 10 anunță o săptămână de căutări în plan personal. Mai exact, este vorba despre faptul că îți pui diverse întrebări existențiale, dintre care unele te ajută să îți reconfigurezi traseul de dezvoltare personală, în timp ce altele riscă să îți producă stări de anxietate. Vorbește cu cineva apropiat despre ceea ce experimentezi în această perioadă. Poate ajuta foarte mult.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Gemeni:

În mai toată săptămâna se perfectează aspecte în casa transformărilor din horoscopul tău general, iar sâmbătă, Uranus iese din retrogradarea prin sectorul subconștientului din harta ta, indiciu că, din punct de vedere mental, te așteaptă câteva zile destul de solicitante. Nu te speria dacă starea ta de spirit fluctuează destul de puternic. Încearcă să revii la starea de echilibru și menține-te acolo.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Rac:

Luna Plină din ziua de 10 se manifestă plenar tocmai în semnul nașterii tale, moment numai bun ca săptămâna asta să reflectezi la ce anume ar fi bine să schimbi la tine. Poate fi vorba despre o trăsătură de caracter asupra căreia ți s-a atras atenția sau ceva legat de aspectul tău personal. Gândește-te ce anume ți-ar face viața mai ușoară în raport cu tine însuți(ăți) sau cu ceilalți.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Leu:

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general, iar cum peste acest sector tronează semnul Racului, este de înțeles dacă săptămâna aceasta te lezezi mai ușor decât de obicei. Caută așadar să îți treci prin filtrul rațiunii trăirile, astfel încât să nu ajungi în situația de a te supăra fără un motiv real sau de înțeles pentru ceilalți.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Fecioară:

Sâmbătă și duminică, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că s-ar putea ca sfârșitul de săptămână să nu te surprindă în cea mai bună formă. Atenția pe care o primești din partea celor din jur fie nu este suficientă, fie te copleșește, indiciu că ar trebui să lucrezi mai mult la ceea ce îți dorești cu adevărat pe acest plan. Altfel, poți produce confuzii.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Balanţă:

Te numeri printre norocoșii(oasele) care nu au motiv să se îngrijoreze că aștrii le-ar putea pregăti surprize neplăcute pe acest plan. Ești într-o formă mentală și fizică de invidiat, indiciu că nu vei duce lipsă de starea necesară pentru a face față provocărilor acestei săptămâni. Încearcă doar să îți conservi această stare de bine, astfel încât să te țină pe tot parcursul zilelor următoare.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Scorpion:

Luna Plină din 10 ianuarie se formează în casa filozofiei de viață din horoscopul tău de general, dar cum ea implică o opoziție între Lună și Soare, este de așteptat să o resimți ca pe o contradicție între principii și valori, respectiv sfaturile pe care le primești și deciziile pe care le iei. Este evident faptul că trebuie să reevaluezi anumite chestiuni ce țin de sistemul tău de valori.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Săgetător:

Luna Plină din data de 10 se formează în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu că săptămâna aceasta ar putea avea în repertoriu situații cu un impact emoțional suficient de mare încât să genereze un răspuns pe măsură din partea ta. Aștrii ți-ar putea solicita să renunți la unele lucruri pentru a face loc altora în viața ta care așteaptă la ușă să intre.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Capricorn:

Luna Plină din 10 se formează plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, dar îi vei simți din plin influența la nivelul energiei și al dispoziției de care ai parte în această săptămână. Mai exact, s-ar putea să fluctuezi între momente de vitalitate maximă și situații în care ești apatic(ă). Orientează-te către o stare de echilibru pe acest plan.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 10 ianuarie se manifestă cel mai puternic în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că ai putea fi destul de energic(ă) până la un punct, când riști să devii aproape letargic(ă). Ai mare grijă așadar cum îți gestionezi energia din baterii, mai ales pentru că te așteaptă o săptămână lucrătoare plină, căreia trebuie să îi faci față cu succes!


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Peşti:

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că în acest sfârșit de săptămână excesele nu își au locul. De fiecare dată când acest astru tranzitează această casă, înseamnă că trebuie să fii pe fază cu ceea ce îți transmite organismul. S-ar putea să fie vorba de ceva serios sau doar de un avertisment. Fii atent(ă) ce îți spune.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS