Horoscopul zilei de marți, 7 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 7 ianuarie 2020


Horoscop 7 ianuarie 2020, Berbec:

Dragi Berbeci, aveţi curajul să spuneţi lucrurilor pe nume. Dacă aveţi o problemă şi aveţi nevoie de un sfat, o vorbă bună, apelaţi la prietenii(ele) apropiaţi(te) sau la familie. Este foarte important să vorbiţi despre sentimentele voastre şi să vă deschideţi inima, iar în cazul în care lucrurile din interiorul vostru nu se îmbunătăţesc, puteţi apela la ajutor specializat.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal au pretenţia ca banii să cadă din cer, însă acest lucru nu este posibil nici în 2020. Trebuie să depuneţi mai mult efort la serviciu sau în afacerile personale, fiţi perseverenţi(te) şi luptaţi pentru a vă îndeplini fiecare dorinţă. Veţi observa că încercările şi străduinţa voastră vor da roade în final.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, aveţi grijă de inima voastră în această perioadă. S-ar putea să fiţi implicaţi(te) într-o relaţie sentimentală care nu vă aduce fericirea dorită. Fiţi sinceri(e) cu propria persoană şi luaţi decizia corectă. La serviciu se anunţă schimbări pozitive. Daţi dovadă de seriozitate, lucru în echipă, perseverenţă şi superiorii voştri vor aprecia efortul.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Rac:

Nativii(ele) din Rac vor avea o zi agitată, plină de evenimente neaşteptate. Totuşi, sunteţi pregătiţi(te) pentru a înfrunta orice, astfel că veţi putea trece cu bine peste tot v-a pregătit această zi. Totul se va termina destul de repede şi veţi rămâne cu suficient timp pentru a vă concentra pe propria persoană. Puteţi profita de aceste ore pentru a vă relaxa şi pentru a vă face planuri pentru următoarele zile sau săptămâni.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Leu:

O surpriză îndelung aşteptată vă aşteaptă, astăzi, din partea persoanei iubite. Atunci când credeaţi că totul merge din ce în ce mai rău, lucrurile ia o turnură neaşteptată şi veţi fi foarte plăcut surprinşi(se) de ceea ce vi s-a pregătit. O vacanţă sau o scurtă excursie ori un cadou foarte scump ar putea face parte din surpriză. Oricum ar fi, aştrii anunţă o zi extraordinară pentru voi.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) din Fecioară vor avea, astăzi, noroc în ceea ce priveşte situaţia financiară. O promovare, o mărire de salariu sau poate chiar un câştig neaşteptat v-ar schimba drastic starea de spirit, cât şi bugetul. Profitaţi de această şansă unică şi fiţi atenţi(te) la deciziile pe care le luaţi astăzi pentru că ar putea să vă afecteze viitorul. Persoana iubită ar putea avea ceva de reproşat, însă veţi găsi destul de repede o explicaţie pentru tot.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Balanţă:

Balanțele vor petrecere o zi senină și plină de mici succese, atât în dragoste, cât și pe plan profesional. Ca urmare, entuziasmul lor va fi la cote maxime și își vor da seama, cu această ocazie, că acesta este secretul vieții - să ai parte, zilnic, de mici bucurii. Pentru că marile drame și dezamăgiri vor veni oricum.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Scorpion:

Scorpionii au chef de lucruri și experiențe extravagante, iar dacă nu se va ivi ocazia vor avea grijă să întoarcă lumea pe dos în urmărirea propriilor fantezii. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) din zodia Scorpion să se îndrăgostească lulea de o persoană pentru care, până nu demult, nu aveau niciun fel de sentimente.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Săgetător:

În lipsa unor persoane care să le pună inima pe jar, Săgetătorii se refugiază în bogăția propriei imaginații. Acolo lucrurile sunt întotdeauna interesante și pline de culoare. Pe de o parte, decizia nativilor(elor) din zodia Săgetător de a se însingura este binevenită - așa își vor da seama ce își doresc cu adevărat.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt puşi pe cumpărături. Dacă te-ai hotărât să achiziţionezi acel ceva pe care ţi-l doreşti de foarte multă vreme, trebuie să iei în calcul faptul că bugetul va fi redus cu o sumă consistentă. Seara, ai parte de o întâlnire romantică. Iar în cazul în care eşti singur(ă), este foarte posibil să te împaci cu o persoană cu care ați avut o relație. Gândeşte-te bine înainte să faci un pas hotărâtor.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Vărsător:

Ziua de marţi va fi dedicată de Vărsători treburilor casnice. După sărbători se simte nevoia unor reparații sau a unei reamenajări. Spre seară, o să ai parte de o întâlnire spontană sau de un telefon surpriză de la o persoană cu care nu v-ați mai văzut de foarte mult timp. O să primeşti veşti bune, care îţi vor repune zâmbetul pe buze.


Horoscop 7 ianuarie 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii ar trebui să evite anturajul. Dacă ai o problemă, încearcă să o rezolvi apelând la ajutorul familiei, nu al/a prietenilor(elor). De asemenea, nu este o zi recomandată pentru cheltuieli mari. Calculele financiare trebuie făcute riguros, pentru a nu avea vreo surpriză neplăcută zilele următoare. Seara, o rudă te va invita la o petrecere, unde este foarte posibil să faci o nouă cucerire.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS