Horoscopul zilei de duminică, 5 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 5 ianuarie 2020


Horoscop 5 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii simt nevoia de a condimenta puțin atmosfera din dormitor, așa că mintea le zboară în cele mai neașteptate locuri. Cu atâtea tentații în jur, nu le va fi tocmai ușor să se abțină, motiv pentru care unii(ele) dintre nativii(ele) din zodia Berbec ar putea intra în situații foarte complicate și care au potențialul de a deveni explozive. Se recomandă atenție!


Horoscop 5 ianuarie 2020, Taur:

Pentru Tauri ultima zi de weekend ar putea aduce momente extraordinare pe plan personal. Un anunț făcut de persoana iubită sau o veste nemaipomenită venită din partea unui(ei) membru(e) al/a familiei va aduce o rază de lumină și un nou motiv de a privi cu încredere spre viitor. Nu lăsa entuziasmul să își piardă puterea și magia, poți începe să-ți împlinești dorințele chiar acum.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii vor fi o combinație explozivă de energie și umor, motiv pentru care colegii(ele) și prietenii(ele) le vor căuta și aprecia compania. Este acea zi în care se nasc amintiri cât pentru o viață, se leagă iubiri și amiciții, iar timpul pare a-și pierde semnificația, așa că profită de fiecare clipă și lasă îndoielile pentru altă dată.






Horoscop 5 ianuarie 2020, Rac:

Nativii(ele) din Rac vor avea, astăzi, o zi foarte aglomerată, la fel cum a fost și cum va fi mereu. În tentativa voastră de a le face pe plac tuturor celor din jur, veți face tot posibilul să ajungeți la fiecare și să îi/le ajutați cum puteți. Totuși, această fugă și stresul aferent vă vor afecta puternic, atât fizic, cât și psihic. Lumea nu este creată așa cum credeți voi, astfel că puteți face un pas înapoi, fără să faceți pe cineva să sufere. O ieșire în aer liber, o alergare în parc sau chiar un sport de echipă v-ar putea face să vă simțiți mai bine spre seară.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Leu:

Se anunță o zi liniștită pentru Lei. În ultima perioadă ați făcut o mulțime de lucruri pentru a-i/le mulțumi pe cei(le) dragi, iar astăzi este momentul să vă liniștiți sufletește. Vă puteți relaxa cu un film bun sau un serial pe care ați vrut de mult timp să îl vedeți. Spre seară, veți primi vizita unei persoane dragi și vă veți încărca cu energie pozitivă. Aveți grijă de sănătatea voastră și evitați să stați în frig.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Fecioară:

Aștrii v-au pregătit o surpriză în dragoste, astăzi și ați putea întâlni o persoană foarte specială. Chiar dacă sunteți deja într-o relație, lucrurile s-ar putea schimba, iar persoana specială ar putea fi chiar persoana iubită. Fiți atenți(te) la semne și răspundeți sincer atunci când veți descoperi lucruri noi și interesante. Anul 2020 ar putea însemna un nou început pentru voi.






Horoscop 5 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii9ele) din Balanță vor avea parte, astăzi, de o zi de neuitat. Persoana iubită sau o persoană care în scurt timp va face parte din viața voatră vă va pregăti o surpriză uriașă de care vă veți bucura împreună. Chiar dacă vă așteptați la ceva, veți descoperi că acea persoană vă cunoaște mai bine decât vă așteptați și vă va surprinde plăcut. Nu uitați să mulțumiți pentru clipele minunate petrecute împreună.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Scorpion:

Astăzi veți fi mai răutăcioși decât în mod normal, însă trebuie să vă dozați foarte bine această atitudine pentru a putea trece cu bine peste zi. Anumite persoane, care încearcă să vă cucerească, ar putea face anumite lucruri peste care nu sunteți dispuși9se) să treceți. Fiți mai drăguți(e) și mai deschiși(se) și veți avea numai de câștigat.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Săgetător:

O zi norocoasă din punct de vedere sentimental se anunță pentru Săgetători. Pentru cei(le) care sunt deja într-o relație, astăzi ați putea afla un lucru foarte important despre persoana iubită, lucru care vă va face să o iubiți și mai mult. Pentru cei(le) care sunt în căutarea iubirii, ați face bine să deschideți larg ochii, căci acea persoană specială s-ar putea afla chiar lângă voi.






Horoscop 5 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii ar trebui să ia în calcul faptul că nu pot amâna la nesfârșit momentul unei schimbări care trebuie făcută în viața lor. Fie că va fi în viața profesională, fie în viața personală, v-ați putea acorda mai multă încredere și să faceți pasul înainte, cu curaj. În plan financiar, sfaturile prietenilor(elor) v-ar putea fi folositoare în ținerea în echilibru a bugetului.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, ar fi bine să fie consecvenți și să-și urmeze ce și-au propus. Încercați să vă urmați instinctele și să nu vă abateți de la ce ați început. O schimbare de direcție ar putea însemna timp pierdut. În viața personală orice ajutor din afară s-ar putea dovedi binevenit, mai ales că ați putea avea o bună parte din zi ocupată cu treburi domestice.


Horoscop 5 ianuarie 2020, Peşti:

Astăzi, în cursul dimineții, Peștii ar putea să aibă unele dispute cu apropiații(tele). Ați putea fi voi cei(le) care să faceți pasul înapoi și să fiți reconcilianți(te). În a doua parte a zilei, de altfel, orice urmă de tensiune se risipește. Puteți avea ocazia să vă faceți noi cunoștințe, cu care să socializați și să faceți un foarte folositor schimb de idei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS