Horoscopul zilei de sâmbătă, 4 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 4 ianuarie 2020


Horoscop 4 ianuarie 2020, Berbec:

Pentru Berbeci ziua de sâmbătă ar putea aduce momente tensionate în relația de cuplu sau cu anumiți membri ai familiei, fără a exista însă o problemă reală. Încearcă să asculți cu atenție ce transmit cei din jur și să echilibrezi situația, chiar dacă pentru asta va trebui să renunți la orgoliu. În cele din urmă, abilitatea ta și spiritul de sacrificiu vor fi apreciate de cei dragi, iar atmosfera va redeveni una caldă și prietenoasă.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Taur:

Taurii se chinuie să înțeleagă o problemă complexă de ordin emoțional, iar asta pentru că răspunsurile pe care le caută sunt în propria minte, nu în acțiunile celor din jur. Rezervă-ți câteva momente de singurătate pentru a îți pune ordine în gânduri și dorințe. Așa vei reuși să transmiţi corect ceea ce vrei, iar persoanele cu care interacționezi își vor schimba, la rândul lor, atitudinea față de tine.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Gemeni:

Romantismul Gemenilor atinge noi cote, după o discuție cu o persoană ce pare a le fi jumătatea. Chimia este perfectă, zâmbetele se strecoară cu naturalețe, așa că tot ce mai au de făcut nativii din zodia Gemeni este să pună întrebarea care schimbă totul. Răspunsul va fi mai mult ca sigur pozitiv.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Rac:

E indicat ca astăzi să acorzi o mai mare atenţie laturii tale sentimentale. E o mare probabilitate ca munca, prietenia şi iubirea să fie strâns legate, ceea ce ar putea duce la anumite inconveniente. Aşa că cel mai bine e să încerci să priveşti cu o claritate maximă tot ce se întâmplă în jurul tău. Evită conversaţiile intime, mai ales cu oameni care nu sunt interesaţi de succesul tău.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Leu:

Astăzi poţi încerca să ai noi ocupaţii. Crede în tine, simte-te liber să priveşti înainte şi ignoră tot ceea ce fac cei care nu sunt de acord cu acţiunile tale. Nu e departe ziua când autoritatea ta se va impune. E oportun să mergi să cumperi ceea ce ai nevoie pentru a te apuca de lucrurile care te fac fericit.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Fecioară:

E posibil să te încerce un mare sentiment de mândrie legat de tine, de copiii tăi, sau de alte rude. Sunt şanse ca veniturile tale să crească datorită unei tranzacţii unice. Dar rămâi prudent cu finanţele tale, nu te apuca să faci cheltuieli de lux. Fii atent să îţi păstrezi starea de bine, inclusiv să ai grijă să nu te ia frigul dacă stai prea mult afară.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Balanţă:

Încă o dată, trebuie să demonstrați tuturor celor din jurul vostru, familie și prieteni, că sunteți oameni echilibrați, poate cei mai echilibrați din câți există. Astăzi, veți fi puși în fața unei situații conflictuale între doi prieteni sau între două rude și veți fi obligați să le rezolvați problemele, chiar dacă nu este de datoria voastră. În final, totul va ieși exact așa cum v-ați propus. Spre seară, fiți siguri că vă rezervați câteva ore pentru sufletul vostru.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Scorpion:

Aciditatea din atitudinea voastră s-ar putea schimba odată cu întâlnirea unei persoane care vă va aduce pe calea cea dreaptă. Veți deveni mai buni și ar putea chiar să vă placă să o arătați mai des. Totuși, astăzi, timp de 24 de ore, veți experimenta noi senzații și veți fi extrem de fericiți. Prietenii vă vor privi ciudat, însă nu trebuie să vă pese. Fiți buni!


Horoscop 4 ianuarie 2020, Săgetător:

Se anunță o zi plină de succes pentru nativii din Săgetător. Veți fi înconjurați de prieteni și familie și vă veți simți cu adevărat fericiți. Profitați de aceste momente pline de căldură pentru a vă încărca bateriile. Pentru voi urmează zile și săptămâni în care veți fi foarte ocupați cu proiectele de la locul de muncă, astfel că ceea ce primiți astăzi este mană cerească.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Capricorn:

Pentru Capricorni, dacă tot e zi liberă, de ce să nu plănuiți o ieșire cu cei dragi? Veți putea avea ocazia să vă faceți noi cunoștințe, iar conversația se va dovedi benefică. În plan profesional, vă puteți gândi la o schimbare majoră, la o nouă cale pe care să o urmați. Dacă veți trece la acțiune, veți putea culege roadele chiar în perioada imediat următoare.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii se simt astăzi într-o formă foarte bună, care le va da bunădispoziție atât lor cât și persoanei iubite și apropiaților. Puteți petrece împreună clipe minunate. Se întrevede și o perioadă favorabilă în plan financiar, de care vă puteți folosi pentru a veni cu idei și proiecte care să vă aducă pe termen lung câștiguri.


Horoscop 4 ianuarie 2020, Peşti:

Pentru Pești, e o zi potrivită pentru socializare. Cei din anturajul vostru vă apreciază și înțeleg cât de mult însemnați pentru ei, iar compania voastră va fi foarte bine primită. Tot astăzi, dacă plănuiți să mergeți la cumpărături, s-ar putea să vă simțiți atrași de unele achiziții spontane. Ar fi bine să vă calculați înainte și bugetul.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS