Horoscopul zilei de vineri, 31 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 31 ianuarie 2020


Horoscop 31 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii sunt plini de fantezii și nu puțini vor încerca să le dea contur, chiar dacă, pentru asta, se expun la riscuri uriașe. Pe plan sentimental, însă, un astfel de pariu nebunesc ar putea da rezultate uimitoare. Nimic nu este mai misterios decât un om dispus să riște totul pentru persoana pe care o dorește. În orice caz, nativii(ele) din zodia Berbec vor rămâne cu amintiri de neuitat.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Taur:

Taurii nu au niciun motiv să se îngrijoreze cu privire la statutul lor social, chiar dacă pe moment se confruntă cu probleme delicate. Capacitatea nativilor(elor) din Taur de a renaște din propria cenușă este uluitoare, iar asta au demonstrat-o în nenumărate rânduri. De fiecare dată Taurii reușesc să-și adune forțele și să transforme situații aparent fără scăpare în avantajul lor. Păstrează-ți încrederea, e doar o chestiune de timp până vei ajunge unde îți dorești.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii care au chef de aventură ar trebui să iasă din zona de confort și să spună clar ce-și doresc. Valabil în special pe plan sentimental. Cine își imaginează că persoana care le-a pus inima pe jar le va ghici gândurile va avea parte de o surpriză neplăcută. Este de preferat să nu irosești oportunitatea și să faci pasul decisiv. Merită orice risc. În cel mai rău caz te vei alege cu un zâmbet.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Rac:

Racii s-ar putea confrunta cu o persoană foarte dificilă și care urmărește cu orice preț un conflict. Astfel de indivizi(de) încearcă să-și impună voința punându-și colegii(ele) sau partenerii(ele) în situații-limită, în care aceștia(stea) să greșească. Nu te lăsa prins(ă) într-un astfel de joc. Setează regulile de la început și nu da niciun pas înapoi, pentru că nu ai de ce.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Leu:

Leii vor avea o zi excelentă, din toate punctele de vedere. Vei avea parte de întâlniri interesante, călătorii în locuri necunoscute şi, ai putea, chiar, să-ţi întâlneşti sufletul pereche. Aștrii îţi recomandă, însă, să fii mai reţinut(ă) în a comunica celor din jur lucrurile bune care ţi se întâmplă. Sfaturile lor ar putea avea o influenţă nu tocmai bună şi ţi-ar putea strica ploile.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Fecioară:

O zi bună vor avea şi Fecioarele. La mijlocul zilei, vei fi pus(ă) în faţa unei situaţii în care o să-ţi poţi etala valoarea şi punctele forte. Ai succes pe toate planurile, iar horoscopul recomandă să te destinzi cu o sesiune de cumpărături. La fel ca şi în cazul Leilor, nu vă împărtăşiţi secretele cu prietenii(ele). Există riscul ca o persoană din anturaj să profite de încrederea ta.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Balanţă:

Pentru Balanţe, este o zi bună pentru carieră. Vei avea succes la toate întâlnirile pe care le vei avea astăzi şi toată lumea îţi va lăuda calităţile şi priceperea. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, s-ar putea ca pe parcursul zilei să atragi atenţia unei persoane care te fascinează de ceva vreme. De asemenea, astăzi ai putea să faci un consult la medicul de familie. Este timpul să rezolvi o problemă de sănătate care te sâcâie mult timp.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Scorpion:

Scorpionilor li se recomandă, astăzi, să se ferească de orice fel de dispute. Rişti ca interlocutorii(arele) să nu-ţi asculte argumentele. Evită orice conflict, mai ales la locul de muncă. Mergi înainte cu planurile tale şi nu lăsa pe nimeni şi nimic să te abată de la traiectorie. Succesul nu va întârzia să apară, iar câştigurile financiare vor fi importante. Dacă ţi se oferă oportunitatea de a avansa în carieră, nu refuza. S-ar putea să fie calea cea mai scurtă spre succesul mult dorit.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Săgetător:

Astăzi, pentru Săgetători, ar putea fi o zi importantă în plan sentimental. Mai ales pentru cei(le) singuri(e) se întrevăd oportunități. O persoană, poate chiar cineva cunoscut, v-ar putea da de înțeles că și-ar dori să facă parte din viața voastră. Aveți ocazia astfel să faceți un pas înainte. Dacă aveți însă unele rețineri, ar fi bine să fiți sinceri(e) și să spuneți direct ce simțiți.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii ar putea înțelege că nu pot controla modul cum îi percep oamenii. În schimb, aveți control asupra cum vă prezentați voi în fața lor. Astăzi, ar trebui să dați atenție modului cum comunicați cu cei(le) din jurul vostru. Ar fi păcat să fiți înțeleși(se) greșit, mai ales că ați făcut tot posibilul pentru a face totul cât mai bine. Încercați ca mesajele pe care le transmiteți să fie clar înțelese și veți avea de câștigat.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, ambiția e în creștere. Dacă simțiți că eforturile depuse în ultima vreme ar trebui răsplătite și că meritați mai mult, ar trebui să aveți grijă să nu veniți cu pretenții exagerate. O abordare cu măsură a problemei ar putea fi în avantajul vostru și să vă aducă în câștig.


Horoscop 31 ianuarie 2020, Peşti:

Uneori, o întrerupere sau o rupere de ritm e benefică. Iar asta ar putea fi o bună idee pentru nativii(ele) din zodia Pești. O schimbare de plan sau de abordare în ceea ce faceți v-ar putea aduce rezultate mai bune și mai mult entuziasm. Chiar și o pauză de la munca depusă până acum ar putea fi binevenită, mai ales că weekendul bate la ușă.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS