Horoscopul zilei de joi, 30 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 30 ianuarie 2020


Horoscop 30 ianuarie 2020, Berbec:

Norocul se ţine de Berbeci azi, mai ales la serviciu. Aţi putea fi propuşi(se) în postul de lider pentru un proiect important demarat în organizaţia voastră. Daţi dovadă de seriozitate şi de o bună comunicare în echipă, căci, la final, dacă rezultatele vor depăşi aşteptările şefilor(elor), aţi putea fi chiar avansaţi(te). În dragoste aştrii vă recomandă multă răbdare şi înţelegere.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Taur:

Taurii îşi pot găsi sufletul pereche în această zi, într-un moment complet neaşteptat. Dacă participaţi alături de cei(le) dragi la un eveniment, o petrecere, s-ar putea să vă întâlniţi cu o veche cunoştinţă, poate din copilărie. Vremurile însă s-au schimbat, iar voi de asemenea, motiv pentru care s-ar putea aprinde o flacără a iubirii plină de pasiune. Daţi o şansă unei poveşti de dragoste care vă poate aduce în final fericirea mult aşteptată.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Gemeni:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal trec printr-o perioadă fructuoasă, atât din punct de vedere profesional, cât şi sentimental. Este bine să vorbiţi despre sentimentele voastre, mai ales cu persoana iubită, ori cu cei(le) apropiaţi(te) vouă. Bucuraţi-vă de clipe frumoase, plecaţi într-o vacanţă dacă aveţi posibilitatea, relaxaţi-vă şi stabiliţi-vă planurile de viitor.






Horoscop 30 ianuarie 2020, Rac:

Veşti bune pentru nativii(ele) din Rac. Urmează câteva zile în care vă veţi putea bucura de căldura familiei. Totuşi, încercaţi să vă încărcaţi cu energie pozitivă pentru că urmează o perioadă stresantă, în care veţi fi supuşi(se) unor teste, uneori chiar şi fără să ştiţi. Staţi fără griji! Voi sunteţi mereu pregătiţi(te) şi extrem de adaptabili(e), astfel că vă veţi obişnui cu noua situaţie fără probleme.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Leu:

Nativii(ele) din Leu se vor agita, astăzi, pentru a demonstra familiei că încă sunt de bază. Veţi primi o veste neaşteptată în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar toate problemele pe care credeaţi că le aveţi vor dispărea. Profitaţi de timpul alături de familia reunită şi încercaţi să fiţi mai pozitivi(e). Este foarte important să gândiţi pozitiv pentru că este singura metodă prin care puteţi atrage lucruri bune în viaţa voastră.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Fecioară:

Persoana iubită sau un/o prieten(ă) apropiat(ă) vă va demonstra, astăzi, că există oameni în care nu trebuie să aveţi încredere. Veţi fi dezamăgiţi(te) total de un gest sau chiar de o trădare majoră, făcută intenţionat. Apelaţi la ajutorul familiei pentru a putea înţelege şi pentru a putea trece cu bine peste acest hop din viaţa voastră. Într-un final, totul va reveni la normal. Aveţi încredere în voi!






Horoscop 30 ianuarie 2020, Balanţă:

Conversațiile cu câțiva(teva) intelectuali(e) vor fi astăzi distractive și te vor îmbogăţi, mai ales dacă ai încredere în ceea ce tu aduci în aceste discuţii. Reține, nu trebuie să fii expert(ă) în tot ceea ce se vorbeşte. De fapt, curiozitatea te va face un/o partener(ă) de dialog extrem de apreciat(ă). Pur şi simplu eşti într-o dispoziţie perfectă pentru a asimila informaţii noi.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Scorpion:

Ideile tale sunt cu siguranță cele mai bune care pot fi oferite astăzi, deci cum să nu te asculte ceilalţi(lelalte)? Nu e un moment potrivit să îţi exprimi frustrările, asta îi/le va face pe ceilalţi(lelalte) să nu te mai ia în serios. De aceea, nu uita de vechea vorbă care spune că poți duce un cal la apă, dar nu îl poți face să bea. Resemnează-te cu asta şi acceptă că dacă e vorba despre un grup de oameni care caută o soluţie, răspunsul e cel agreat de toţi(ate), nu cel care e considerat corect.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Săgetător:

Gândirea logică, la rece, este pentru problemele de matematică și proiecte corecte științific, nu pentru introducerea de oameni noi în viața ta! Data viitoare când veți fi în mijlocul unui grup mare de oameni, fără avertisment, nu te mai pune în gardă. Încetați să încercați să măsuraţi oamenii înainte de a vă deschide în faţa lor. Intrați în cameră cu mintea și inima larg deschise. Este timpul să lăsați căldura și compasiunea din voi să vorbească. Ele creează și inspiră conversații mult mai interesante decât ar putea să o facă vreodată gândirea critică.






Horoscop 30 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii au o energie debordantă şi încearcă să schimbe lumea. Doar că, din păcate, o să realizezi curând că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fii dezamăgit(ă) şi încearcă să-ţi canalizezi energia pentru un scop nobil. Fii bun(ă) cu cei(le) care ţi-au dovedit că sunt loiali(e) şi buni(e) şi încearcă să-i(le) ignori pe cei(le) care te-au dezamăgit. În timp, o să descoperi că efortul tău nu a fost în zadar.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii au nevoie, astăzi, de sprijinul prietenilor(elor). Este ziua în care afli cine îţi este prieten(ă) cu adevărat. Pentru tine nu va fi foarte greu să vezi cine este real şi cine este fals. Dacă descoperi că persoana la care te aşteptai cel mai puţin este un/o prefăcut(ă), nu te descuraja. Într-o bună zi, o să găseşti resursele necesare pentru a trece peste această dezamăgire.


Horoscop 30 ianuarie 2020, Peşti:

Peştii au toate motivele să se simtă împliniţi din toate punctele de vedere. Totul îţi merge ca pe roate şi se derulează exact aşa cum ai planificat, iar rezultatele vor fi mult mai bune decât te aşteptai. Planetele s-au aliniat pentru tine şi tot şi toate parcă lucrează pentru ca tu să fii mulţumit(ă). Nu uita să mulţumeşti tuturor celor care au pus umărul ca tu să fii împlinit(ă) şi satisfăcut(ă) de tot ce ai realizat până acum.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS