Horoscopul zilei de miercuri, 29 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 29 ianuarie 2020


Horoscop 29 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii visează cu ochii deschiși astăzi și nu este neapărat un lucru negativ. Trebuie însă să învățați totuși să fiți mai raționali(e) și să nu plutiți mereu în această stare de visare. Vă așteaptă lucruri mărețe și proiecte importante de dus la bun sfârșit. În dragoste, aștrii au veşti bune, fiţi sinceri(e) cu persoana iubită.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Taur:

Cei(le) aflați(te) sub acest semn zodiacal își vor petrece ziua la cumpărături. Fie veți face achiziții pentru casă, fie veți simți nevoia să faceți o mică/mare schimbare în garderoba și stilul vostru vestimentar. Rugați un/o prieten(ă) să vă însoțească, astfel veți primi și sfaturi, veți avea parte de o companie plăcută și veți avea și siguranța că nu veți ajunge să cheltuiți bani cu nechibzuință.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii pleacă într-o vacanță spontană într-una dintre aceste zile. Fie veți merge însoțiți(te) de o persoană dragă, poate chiar sufletul vostru pereche, fie alături de câțiva(teva) prieteni(e) apropiați(te). Profitați de această escapadă, veți avea ocazia să vă relaxați și chiar să vă puneți ordine în gânduri.






Horoscop 29 ianuarie 2020, Rac:

Nativii(ele) din Rac vor avea, astăzi, parte de relaxarea mult dorită. După multe zile în care aţi fost extrem de agitaţi(te) şi aţi început chiar să suferiţi din cauza epuizării, în sfârşit veţi avea parte de odihnă. Profitaţi din plin de aceste zile libere pentru a vă încărca bateriile pentru că urmează o perioadă cel puţin la fel de stresantă.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Leu:

O surpriză uriaşă vă aşteaptă, astăzi, din partea unei persoane dragi pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Veţi petrece timp preţios împreună cu această persoană şi veţi depăna amintiri plăcute. O ieşire v-ar putea aduce o stare de bine, astfel că puteţi pleca pentru câteva ore la un grătar sau într-o vizită la rudele de la ţară.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) din Fecioară se vor îndrăgosti, astăzi, de o persoană cunoscută recent sau de un nou hobby. În orice caz, sentimentele pe care le veţi trăi astăzi vor fi unice şi vă vor schimba complet starea de spirit. Pentru cei(le) care sunt deja într-o relaţie, o astfel de revelaţie s-ar putea referi chiar la persoana iubită şi astfel vă veţi reîndrăgosti.






Horoscop 29 ianuarie 2020, Balanţă:

Pentru că de curând ai luat apărarea în public unei persoane dragi sau unui(ei) prieten(e), ai devenit mai mult decât un/o erou(ină) pentru acea persoană. Ai făcut o impresie foarte bună şi celor care au asistat la asta şi oamenii încep să te vadă într-o lumină nouă. Aşa că e posibil să primeşti în curând autorităţi sporite. Eşti pregătit(ă) pentru această nouă provocare şi vei descoperi că ai devenit sursă de inspiraţie pentru alţii(tele).


Horoscop 29 ianuarie 2020, Scorpion:

Încearcă astăzi să laşi idei noi să ajungă la tine şi pentru asta interacţionează cu oameni care nu sunt întotdeauna de acord cu tine. Întâlnirea cu cineva care provine dintr-un alt context sau cultură va duce la o experiență foarte bună de învăţare. Trebuie să afli ce cred oamenii cu perspective diferite despre problemele pe care le ai de rezolvat. Ai putea fi surprins(ă) de soluţiile venite de la oameni atât de diferiți.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Săgetător:

Ascultați astăzi vocea conservatoare din interiorul vostru. Aceasta este o zi în care e important să te mişti în siguranță și să ţii bine de lucrurile care îţi aparțin. Oricât de mult ați dori să le acordați timp celorlalți, trebuie să îi/le lăsați să se descurce singuri(e). Dacă vă implicați prea mult și îi/le ajutați prea mult, îi/le veți încuraja să se întoarcă iar și iar când lucrurile devin grele. Fii o persoană de susținere, dar nu cel(a) care facilitează rezolvarea problemelor altora.






Horoscop 29 ianuarie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii sunt optimişti şi tot timpul cu zâmbetul pe buze. Munca ta va fi apreciată, inclusiv de colegii(ele) cu care ai avut ceva conflicte în trecut. Vei primi laude din partea şefilor(elor) şi nu este exclus să fii propus(ă) pentru promovare sau o mărire de salariu. Seara, cineva din familie te va invita la o petrecere, ocazie cu care vei găsi o nouă sursă de venit.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Vărsător:

Spre deosebire de Capricorni, nativii(ele) zodiei Vărsător sunt trişti(ste) şi posomorâţi(te), ceea ce ar putea să afecteze reuşitele la locul de muncă, dar şi lucrul în echipă. Încearcă să nu-ţi plângi singur(ă) de milă, nu vei ajunge nicăieri. În plus, asta ar putea pune o barieră între tine și cei(le) din jur. Spre seară, lucrurile se mai îmbunătăţesc, apar tot felul de surprize, care mai de care mai plăcute.


Horoscop 29 ianuarie 2020, Peşti:

Peştii nu se simt deloc bine, iar motivul ar putea fi starea de sănătate. Sfatul aştrilor pentru tine este să consulţi un medic. În rest, ziua de miercuri promite să fie una pozitivă. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, aşa că viaţa ta merge în direcția cea bună. Seara, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu o invitaţie la cină, la restaurantul preferat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS