Horoscopul zilei de sâmbătă, 18 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 18 ianuarie 2020


Horoscop 18 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii vor avea impresia că aspectul lor fizic nu e o reflexie corectă a energiei interioare, motiv pentru care unii ar putea recurge la schimbări de imagine sau ținute dintre cele mai extravagante. Nu lăsa gura lumii să îți dicteze ce trebuie să fii și cum să te comporți. Orice te face să te simți bine este potrivit pentru tine. Puterea este la tine.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Taur:

Taurii riscă să își folosească toată energia rezolvând problemele celor din jur, în detrimentul propriului interes. Încearcă să prioritizezi situațiile: pe primul loc ești tu. Dacă nu vei avea grijă de propria sănătate nu vei putea fi de folos pentru nimeni. Din fericire, seara aduce momente romantice alături de o persoană care pare a fi mai mult decât un/o amic(ă) bun. Citește și ascultă printre rânduri. S-ar putea să ai parte de o surpriză uriașă.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii primesc o veste extraordinară, care le schimbă complet starea de spirit. Noi posibilități par a se deschide, însă atenția trebuie să fie la cote înalte. O decizie riscantă, în special pe plan sentimental, ar putea spulbera o ocazie unică pentru un nou început. Dacă ai dubii cu privire la momentul potrivit pentru a acționa, poate că este bine să mai aștepți.






Horoscop 18 ianuarie 2020, Rac:

Ştii exact care e valoarea ta, dar astăzi te simţi de parcă nimeni altcineva nu o recunoaşte. Dacă te simţi neglijat(ă), neluat(ă) în seamă, ignorat(ă), ia aminte care dintre prietenii(ele) tăi(ale) fac asta. Nu eşti un/o prieten(ă) oarecare şi dacă cineva te face să te simţi astfel, mergi mai departe. Gândeşte-te serios să te desparţi de oamenii negativişti din viaţa ta, vei afla astfel cât de bine e să nu te mai ocupi de melodramele altora.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Leu:

Nu lăsați toată creativitatea să se risipească astăzi. Începeți să faceți ceva cu toate acele idei care v-au venit în minte. Vizitați un magazin de artă, un muzeu sau chiar un magazin de papetărie. În timp ce ești acolo, ceva ar putea să stârnească un gând, care te va conduce la un alt gând, care te conduce către inspirația adevărată! Nu căutați răspunsuri astăzi. Căutați doar căi interesante care vă pot duce într-o zi la un răspuns.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Fecioară:

Astăzi îţi va fi ușor să rămâi în ritm cu oamenii din jurul tău, ceea ce este un lucru foarte bun. Fiecare dintre cei(le) importanţi(te) cu care lucrezi merge în ritmul propriu, dar totuși te poți armoniza cu ei(le). Dacă încerci doar să fii la fel de flexibil(ă) ca de obicei, vei avea o zi dulce. Acesta este un moment minunat pentru a trece la conducerea unui grup mare de oameni. Ai harul necesar unui(ei) lider(e) bun(e).






Horoscop 18 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) din Balanţă vor trece, astăzi, prin mai multe stări, iar în general vor fi emotivi(e). Chiar dacă, în mod normal, sunteţi echilibraţi(te), astăzi veţi avea o mulţime de sentimente contradictorii sau chiar stranii, iar majoritatea vor fi datorită sau din cauza persoanei iubite. O întrebare existenţială va rămâne fără răspuns, cel puţin până vă veţi sfătui cu cei(le) dragi. Fiţi atenţi(te) la reacţiile pe care le veţi avea pentru că aţi putea rupe anumite relaţii construite în timp.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Scorpion:

O zi minunată se anunţă pentru nativii(ele) din Scorpion. O nouă relaţie, un nou contract sau un/o nou(ă) partener(ă) de afaceri se întrevăd, astăzi, pentru voi. Este foarte important să analizaţi cu foarte mare atenţie tot ceea ce urmează să semnaţi ori să faceţi pentru că există riscul să fiţi înşelaţi(te). Consultaţi-vă cu familia, cu prietenii(ele) apropiaţi(te) şi cu persoana iubită şi abia la final luaţi o hotărâre definitivă.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Săgetător:

Norocul vă va surâde astăzi, cel puţin în plan sentimental. Având în vedere că sunteţi dornici(e) să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră sentimentală la început de an, astăzi planul va fi pus în aplicare. O nouă persoană specială pe care o veţi întâlni într-o situaţie nu tocmai plăcută vă va demonstra că încă există oameni cu suflet. Astfel, veţi fi atât de impresionaţi(te) încât veţi face primul pas.






Horoscop 18 ianuarie 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii trebuie să renunţe la viclenii. Dacă încerci să ascunzi adevărul, nu vei face decât să provoci scandaluri. Există riscul de a provoca certuri majore cu partenerul(a) de viaţă. De asemenea, nu promite nimic dacă nu eşti sigur(ă) că te poţi ţine de promisiune. Sfatul aştrilor pentru tine este să încerci să te relaxezi, o ieşire în oraş cu prietenii(ele) sigur te va detensiona.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt norocoşi şi totul le merge ca pe roate. Succesul este la uşă, nu trebuie decât să o deschizi. Lucruri bune se întâmplă şi în viaţa personală, chiar dacă nu vor fi foarte vizibile. Astăzi, nativii(ele) Vărsător ar trebui să acorde o mai mare atenţie aspectului lor fizic. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie, trebuie să ştii că seara există șansa de a întâlni întâmplător o persoană care ar putea deveni partenerul(a) ideal(ă) pentru o relație.


Horoscop 18 ianuarie 2020, Peşti:

Peştii vor petrece ziua gândindu-se la cum pot face rost de venituri suplimentare. Cheltuielile din ultima perioadă au subţiat considerabil bugetul, aşa că un loc de muncă mai bine plătit sau o nouă colaborare sunt idei care îţi vor ocupa gândurile în prima jumătate a zilei. Seara, este posibil să porţi o discuţie în contradictoriu cu partenerul(a) de viaţă. Sfatul aştrilor este să fii tu cel care cedează, pentru a nu escalada un conflict nedorit.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS