Horoscopul zilei de vineri, 17 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 17 ianuarie 2020


Horoscop 17 ianuarie 2020, Berbec:

Berbecii care au nevoie de puțin romantism în viața lor ar trebui să privească cu atenție cercul de prieteni(e) și amici(e) pe care îl frecventează. S-ar putea să descopere cu surprindere că împărtășesc aceleași trăsături și obiceiuri cu o persoană care, până acum, nu le-a atras deloc atenția. Nativii(ele) din Berbec care se gândesc că o invitație deschisă ar putea distruge o prietenie să nu-și facă griji inutile. Toate se întâmplă cu un motiv.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Taur:

Taurii trec prin transformări profunde, iar momentul nu este tocmai favorabil. Probleme par a veni din toate părțile, iar unii(ele) nativi(e) ar putea experimenta sentimente de slăbiciune și neputință. Astfel de situații sunt cât se poate de firești și se rezolvă de cele mai multe ori de la sine, atât timp cât există răbdare. Nu este indicat să iei decizii radicale sau să îți imaginezi că așa va fi mereu. Cu cât este mai puternică furtuna, cu atât este mai strălucitor soarele de după.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii care ascultă cu atenție cuvintele celor din jur ar putea afla informații prețioase despre modul în care sunt percepuți în societate. Și nu este exclus ca părerea acestor nativi(e) despre propria persoană să fie cu mult sub ceea ce demonstrează zi după zi. O percepție greșită este un inamic redutabil, nu lăsa iluziile să îți afecteze stima de sine și încrederea în viitor.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Rac:

Pentru nativii(ele) din zodia Rac, astăzi, a vă urma impulsurile ar putea fi o strategie riscantă. Chiar daca, de obicei, vă bazați pe instinctul vostru, acum, în cazul unor decizii mari, ar putea să nu fie tocmai rezultatul pe care îl doriți. Înainte de a face pasul înainte, v-ați putea consulta și cu apropiații(tele) voștri(astre). Sfaturile celor cu experiență s-ar putea dovedi foarte utile.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Leu:

Astăzi, cei(le) din zodia Leu s-ar putea să nu se simtă prea confortabil(e) în spații aglomerate sau la evenimente zgomotoase, cu mulți(te) invitați(te). Ați putea alege în schimb compania unuia(eia) sau a doi(uă) prieteni(e) apropiați(te). Ați putea avea parte de momente foarte plăcute, cu conversații relaxante, alături de oameni care vă consideră o persoană specială.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Fecioară:

Pentru Fecioare, dacă sunt momente în care își vor dori să aibă parte de o zi ușoară, astăzi ar putea fi o oportunitate. Aveți puterea să rezolvați fără probleme proiectele pe care le derulați și să găsiți rapid soluțiile. În plan profesional, acesta ar putea fi un avantaj. Poate ar fi un bun moment ca să vă remarcați.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Balanţă:

Echilibrul vă defineşte, iar astăzi cei(le) din jurul vostru vor avea nevoie de sfaturile voastre. Un conflict în familie, un conflict între prieteni(e) sau o ceartă care durează de mult timp îşi va găsi astăzi rezolvare mulţumită vouă. Apelaţi la experienţa voastră şi încercaţi să vă sfătuiţi cu toţi(ate) cei(le) în care aveţi încredere. La final veţi fi eroul(ina) zilei.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) din Scorpion vor trece, astăzi, printr-un mare hop al vieţii. Chiar dacă nu vă consideraţi pregătiţi(te) pentru o astfel de lovitură, trebuie să reuşiţi să găsiţi resursele necesare pentru a merge mai departe. În special, trebuie să aveţi grijă de cei(le) din jurul vostru, care pot fi, în unele cazuri, mult mai afectaţi(te) decât voi. Viaţa vi se va schimba total, însă veţi descoperi că tot răul va fi spre bine.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Săgetător:

O surpriză neaşteptată din partea persoanei iubite vă va însenina ziua şi, în acelaşi timp, vă va schimba viitorul. Nu este nimic din ceea ce vă aşteptaţi, ci va fi mult mai uriaş. Aşteptaţi cu interes surpriza şi nu uitaţi să mulţumiţi persoanei iubite pentru că a fost alături de voi, atât la bine, cât şi la greu.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Capricorn:

Singurul disconfort al Capricornilor, astăzi, va fi legat de starea de sănătate. În rest, nu trebuie să-ţi faci prea multe griji. Dacă vrei să mergi la cumpărături sau să achiziţionaţi ceva online, ar fi bine să-ţi verifici mai întâi economiile. Aștrii îţi recomandă să fii cumpătat(ă) şi să nu cumperi lucruri de care nu ai nevoie. De asemenea, ar fi indicat să te abţii de la certuri cu partenerul(a) de viaţă. Astăzi, argumentele tale vor fi interpretate greșit.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii se pregătesc de weekend şi nu se gândesc decât la călătoria scurtă plănuită la începutul săptămânii. Astăzi, îţi faci noi prieteni(e) şi cunoştinţe care te vor ajuta în carieră, în viitorul apropiat. Dacă nu eşti implicat(ă) într-o relaţie şi eşti în căutarea fericirii, vineri s-ar putea ca soarta să-ţi surâdă. Seara, este posibil să ai parte de un eveniment neplăcut, care va afecta serios bugetul familiei.


Horoscop 17 ianuarie 2020, Peşti:

Astăzi, Peştii sunt extrem de conflictuali. Trebuie să înveţi că anumite probleme se pot rezolva doar cu multă răbdare. Dacă îţi stă în putere să schimbi anumite lucruri, fă-o, însă nu exagera şi nu-ţi impune punctul de vedere cu forţa. Sfatul aştrilor este să-ţi petreci ziua departe de casă. Astfel, eviţi anumite conflicte care pot apărea în relaţia de cuplu. Seara, fă o vizită celui(ei) mai bun(e) prieten(e) sau ieşi cu el(a) la un film. Câteva ore de relaxare sunt binevenite.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS