Horoscopul zilei de marţi, 14 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 14 ianuarie 2020


Horoscop 14 ianuarie 2020, Berbec:

Dragi Berbeci, în această zi va trebui să oferiți cuiva ajutorul. S-ar putea ca o persoană apropiată, fie rudă, fie prieten(ă) să aibă nevoie de susținere morală într-o anumită situație, ori poate pur și simplu pe cineva cu care să discute. Fiți deschiși(se), înțelegători(are), mai ales dacă în trecut ați fost la rândul vostru într-o stare asemănătoare.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Taur:

Cei(le) aflați(te) sub acest semn zodiacal au norocul de a semna un contract foarte important din punct de vedere financiar. O astfel de propunere nu poate fi evitată, iar șansa voastră de a obține succesul binemeritat este foarte aproape. Aveți curaj să spuneți lucrurilor pe nume, să vă afirmați și luptați pentru a fi pe locul întâi.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, gândiți-vă bine la viitorul vostru și la ceea ce vă doriți pentru voi în viitorul apropiat. Nu ratați oportunitățile care apar în jurul vostru, chiar dacă vă este teamă de necunoscut. Nu vă lăsați intimidați(te), iar dacă vă identificați ca fiind necunoscători(are) ai anumitor informații în anumite momente, mai ales la serviciu, aveți curajul de a cere ajutor. Atât colegii(ele) cât și șefii(ele) vor aprecia.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Rac:

Dacă în ultima vreme Racii nu au avut prea mare noroc de bani, în această zi, aceştia au toate şansele să obţină o mărire de salariu. Poate fi o ocazie bună pentru a sărbători această reuşită, mai ales că aţi putea primi şi câteva laude din partea şefilor(elor), datorită perseverenţei şi a seriozităţii de care aţi dat dovadă.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Leu:

Mare bucurie se anunţă în familia Leilor. O veste complet neaşteptată va schimba viaţa celor aflaţi(te) sub acest semn zodiacal, într-un mod pozitiv. Spre seară puteţi sărbători această noutate alături de cei(le) dragi, de prieteni(e), de familie ori vă puteţi retrage în intimitatea locuinţei voastre pentru a vă relaxa în singurătate. Citiţi o carte sau uitaţi-vă la un film interesant.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Fecioară:

A venit timpul pentru o vacanţă, dragi Fecioare. Dacă în ultima vreme aţi neglijat sănătatea voastră, şansele ca organismul vostru să fie deja suprasolicitat sunt mari. Încercaţi să vă detaşaţi pentru câteva zile şi să părăsiţi aglomeraţia oraşului pentru puţină linişte şi relaxare. Veţi avea astfel ocazia de a vă reîncărca bateriile.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Balanţă:

Nimeni nu te poate duce de nas astăzi, treci printr-o fază extrem de intuitivă. Aşa că observi indicii pe care majoritatea oamenilor nu le văd, ceea ce te va ajuta să preiei controlul unei situaţii importante. Financiar o să ştii exact unde să investeşti, iar recompensele vor fi neaşteptate. Ai o tonă de energie bună în viaţa ta, iar norocul nu ţi-a fost niciodată mai favorabil.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Scorpion:

Abilitatea ta de a te concentra asupra detaliilor mici, fără a pierde din vedere imaginea de ansamblu, este unul dintre punctele tale cele mai tari, iar astăzi trebuie să o foloseşti pentru a atinge scopurile propuse. Citeşte fiecare rând din documentul pe care îl ai de semnat, pentru că un detaliu minor, dar neobişnuit, apare exact când să parafezi documentul. Înainte să semnezi, vei descoperi că e nevoie să revizuieşti actul.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Săgetător:

După ce anumiţi oameni au făcut despre tine anumite presupuneri care nu sunt corecte, astăzi vei avea ocazia să le spui cine eşti cu adevărat. Dar nu vor fi de ajuns cuvintele, trebuie să le arăţi prin fapte cine eşti tu. Continuă să îţi realizezi sarcinile de zi cu zi, dar nu uita că eşti observat(ă) şi analizat(ă). Dacă eşti provocat(ă), nu te abate de la crezurile tale. Arată oamenilor că poţi mai mult decât doar să vorbeşti.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii ar trebui să aleagă cu atenție lucrurile pentru care își consumă energia, pentru că riscul epuizării este mare. În plus, s-ar putea ca anumite persoane să îi epuizeze mental cu probleme care ar putea fi rezolvate ușor, dacă ar exista interes. Nu e nimic rău în a spune „nu” la momentul potrivit, chiar dacă unii(ele) s-ar putea simți lezați(te). Ajută-te pe tine în primul rând, pentru că doar așa vei putea fi de folos pentru alții(tele), atunci când chiar contează.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Vărsător:

Creativitatea Vărsătorilor atinge cote uluitoare, în special pe plan sentimental. Decizii importante și sentimente intense sunt exprimate de nativii(ele) din Vărsător cu o lejeritate cuceritoare, așa că nu este de mirare dacă anumite persoane vor rămâne pur și simplu fascinate. Seara i-ar putea prinde pe Vărsători într-un decor magic, numai bun pentru a strânge amintiri de neuitat.


Horoscop 14 ianuarie 2020, Peşti:

Peștii ar trebui să își măsoare cuvintele cu mare atenție, deoarece riscul de a spune vorbe „la cald” este mare. Decât să regreți anumite afirmații sau să fii nevoit(ă) să le retragi ulterior, e preferabil să lași emoțiile să treacă pe lângă tine și să dai dovadă de răbdare. Tăcerea este de aur în anumite momente și nu este exclus să afli lucruri extrem de importante, doar observând cu atenție comportamentul celor din jur în situațiile tensionate.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS