Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 1 februarie 2020


Horoscop 1 februarie 2020, Berbec:

Pentru Berbeci vine ziua recompenselor, după o serie de nedreptăți pe care nu le meritau. Este modul în care viața răsplătește corectitudinea, spiritul de sacrificiu și modestia - calități pentru care nativii(ele) din zodia Berbec sunt recunoscuți(te). Ai toate motivele să rămâi la fel de atent(ă) cu cei(le) din jur și pe viitor, chiar dacă această atitudine nu va fi mereu apreciată, ba chiar va fi privită cu invidie. În cele din urmă vei ajunge acolo unde meriți.


Horoscop 1 februarie 2020, Taur:

Taurii sunt sfătuiți să evite cheltuielile inutile, care satisfac doar dorințe de moment. Da, tentații există la tot pasul, însă mai câștigați sunt cei(le) care se asigură că, în cazul unor evenimente neprevăzute, vor avea resurse la îndemână. În plus, cu bugetul echilibrat, vei avea liniște pentru a te concentra la lucrurile care contează cu adevărat. Banii sunt doar mijlocul, nu scopul.


Horoscop 1 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii nu ar trebui să pună la suflet anumite vorbe pe care le aud despre propria persoană. Ce spun gurile rele nu poate fi controlat sau prevenit și, oricum, la sfârșitul zilei doar faptele contează. Dacă faci lucrurile care trebuie, nu cele care dau bine, vei fi mereu împăcat(ă) și mulțumit(ă). Seara va decurge într-o atmosferă mai caldă, alături de o persoană dragă. Nu este exclus ca unii(ele) nativi(e) din zodia Gemeni să primească o propunere care le va pune inima pe jar.


Horoscop 1 februarie 2020, Rac:

Racii ar putea rămâne uimiți de ce este în stare să facă o persoană care s-a îndrăgostit. Bucură-te de fiecare clipă și nu lăsa îndoielile să își facă loc în sufletul tău. Nu știi ce aduce viitorul și e mai bine așa. Dacă simți că ai dat peste sufletul-pereche dedică-te trup și suflet, pentru că adevăratele regrete vin doar atunci când nu ai curajul de a face ceea ce simți.


Horoscop 1 februarie 2020, Leu:

Există tot felul de modalități creative de a ocoli conflictele din viața voastră, dar ignorarea lor nu este una dintre ele! Pur şi simplu nu rămâne pasiv(ă) şi poartă acea conversaţie de care te-ai temut. Rezervă timp pentru mai târziu astăzi şi încearcă să te confrunți față în față cu persoana care îţi provoacă stres. Dacă nu poţi face asta, vorbeşte măcar la telefon cu acea persoană.


Horoscop 1 februarie 2020, Fecioară:

Există un risc imens de a reacționa excesiv azi, așa că fii atent(ă) la ceea ce le spui altora, în special persoanelor pe care nu le cunoști foarte bine. Chiar și cel mai mic indiciu de ceva controversat ar putea declanșa nervii cuiva. Cine are nevoie de asta? În plus, toată energia în exces pe care o creează te va distrage de la lucrurile care chiar au nevoie de atenția ta.


Horoscop 1 februarie 2020, Balanţă:

Zonele romantice ale vieții voastre vor atrage mult mai multă atenție din Univers astăzi. Dacă aveți sau nu un/o partener(ă) chiar acum este irelevant. Barierele dintre tine și ceilalți oameni cad și dintr-o dată te afli în strânsă legătură cu o persoană puternică. Oamenii vor dori să fie la fel de aproape de tine, așa că încercă să profiți. Nu faceți promisiuni pe care nu intenționați să le respectați.


Horoscop 1 februarie 2020, Scorpion:

Mai mult decât oricând, muzica nouă și arta îți vor stârni creativitatea astăzi, oferindu-ți câteva idei noi și oferind creierului tău câteva moduri noi de a gândi. Încercați să vă expuneți la diferite genuri de muzică. Când a fost ultima dată când ai ascultat operă, melodii de pe Broadway sau dintr-o țară mică? Dacă aveți niște bani, investiți în extinderea colecției de muzică.


Horoscop 1 februarie 2020, Săgetător:

Săgetători, astăzi norocul vă zâmbeşte. Este foarte posibil să începi o poveste nouă de dragoste sau să fii tentat(ă) să reaprinzi flacăra unei iubiri din trecut. Ai încredere în intuiţia ta şi fă ceea ce simţi. Spre seară, ar putea apărea o mică indispoziţie din cauza stresului de care ai avut parte la locul de muncă. Relaxează-te şi încearcă să petreci mai mult timp în compania persoanelor dragi.


Horoscop 1 februarie 2020, Capricorn:

Ziua de sâmbătă este destul de aglomerată pentru Capricorni. Fie că este vorba despre treburi casnice sau întâlniri de afaceri, o să fii foarte solicitat stresat(ă). Spre seară, însă, totul se schimbă în bine. O să te distrezi din plin şi este foarte posibil să ai o surpriză în plan sentimental. Nu sta pe gânduri, sunt şanse foarte mari să-ţi găseşti sufletul-pereche.


Horoscop 1 februarie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, 1 februarie poate aduce momente de nostalgie și melancolie, rememorarea unor amintiri extrem de plăcute. Revederea cu niște persoane dragi îţi va aduce multă bucurie şi entuziasm. Astăzi, o să fii în centrul atenției în cercul de prieteni(e). Astăzi, unii(ele) Vărsători(are) se pot îndrăgosti sau pot avea parte de o aventură sentimentală.


Horoscop 1 februarie 2020, Peşti:

Peştii simt, astăzi, oboseala cumulată după o săptămână plină, în care au muncit foarte mult. Simţi nevoia unei sesiuni de cumpărături, însă aştrii te avertizează să ai grijă la situația financiară. Încearcă să te abţii de la achiziţionarea unor lucruri scumpe, de care nu ai nevoie. Spre seară, partenerul(a) de viaţă te va surprinde cu un cadou extravagant, pe care ţi-l doreai de multă vreme.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS