Horoscopul zilei de joi, 1 august 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 1 august 2019


Horoscop 1 august 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, ziua vă aduce multe surprize în dragoste, dar nici în afaceri lucrurile nu stagnează. Dacă aveți un proiect de finalizat, asigurați-vă că ați pus totul la punct, în așa fel încât finalul să fie unul grandios pentru voi. Șefii vor aprecia categoric parcursul vostru profesional și vor acționa în consecință. Vă puteți aștepta la o mărire de salariu!


Horoscop 1 august 2019, Taur:

Dragi Tauri, bucurați-vă de toate evenimentele acestei zile. S-ar putea să fiți surprinși de vizita unei persoane neanunțate, dar de care vă era tare dor! Clipele petrecute împreună nu pot fi date uitării. Acestea fiind spuse, nu este exclusă iertarea și poate o nouă șansă la iubirea dintre voi care nu a apus niciodată. În afaceri, aștrii vă recomandă să acționați cu băgare de seamă, anumite persoane nu vă doresc neapărat binele.


Horoscop 1 august 2019, Gemeni:

Gemeni, gândiți-vă bine la planurile voastre de viitor și apucați-vă de treabă. Nu lăsați timpul să aștepte și frica să vă cuprindă, pentru că mai târziu veți regreta. Seara s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea persoanei iubite, fie un cadou prețios, fie o întâlnire romantică, singuri. Petreceți clipe memorabile unul alături de celălalt.


Horoscop 1 august 2019, Rac:

Nativii din Rac sunt încurajaţi, astăzi, să îşi împărtăşească sentimentele. Acum este momentul să faceţi marele pas şi să îi spuneţi persoanei pe care o iubiţi în secret tot ceea ce simţiţi. Există mari şanse ca sentimentele să fie reciproce, iar acest lucru ar putea însemna un nou episod în viaţa voastră ce ar putea foarte bine să fie chiar... ultimul. Fiţi romantici, atenţi şi nu încercaţi să fiţi ce nu sunteţi cu adevărat. Veţi da greş dacă veţi aborda această atitudine.


Horoscop 1 august 2019, Leu:

Nativii din Leu se vor simţi, astăzi, sleiţi de puteri şi fără niciun pic de energie. Este cazul să vă remontaţi, să găsiţi acel echilibru în viaţa voastră şi să reveniţi în forţă. Această lipsă de energie ar putea fi cauzată de oboseala acumulată în ultimele zile sau de o persoană anume care s-a solicitat psihic. Tot astăzi, veţi primi o atenţie specială din partea unui persoane speciale. Fiţi atenţi la semne!


Horoscop 1 august 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor fi, astăzi, visători. Veţi renunţa la tot ceea ce înseamnă loc de muncă, sarcini casnice sau oricare altă problemă cotidiană. Vă veţi concentra în schimb pe planuri de viitor. Veţi visa cu ochii deschişi la concediu, veţi planifica în detaliu fiecare zi liberă şi vă veţi organiza în aşa fel încât totul să iasă perfect. Nu mai durează mult până acest lucru va deveni realitate, însă nu ignoraţi locul de muncă. V-ar putea dăuna relaţiilor cu colegii sau şefii.


Horoscop 1 august 2019, Balanţă:

Balanţa va primi unele știri care ţin de viitorul familiei. Aceste informații vor face necesară schimbarea sau ajustarea planului de viață și vor provoca mult deranj la început. Totuşi, nu căutați ajutor în exteriorul familiei când primiţi aceste informații şi luaţi măsurile care se impun pe cont propriu. De asemenea, asigurați-vă că aveți grijă de propria dvs. bunăstare astăzi, mai ales dacă semnați un contract sau căutați un nou loc de muncă.


Horoscop 1 august 2019, Scorpion:

Scorpionul are o zi liniştită, fără prea multă agitaţie. Este puțin probabil ca cineva sau ceva să interfereze cu activitățile planificate. Această zi pașnică va deschide calea către o seară plină de relaxare binemeritată. Bucurați-vă de timpul cu voi înșivă și petreceți ceva timp cu gândurile și dorințele voastre. Persoanele mai în vârstă nu ar trebui să ignore niciun simptom fizic brusc pe care îl simt. Tratați aceste simptome după o vizită la medic.


Horoscop 1 august 2019, Săgetător:

Săgetătorul astăzi ar putea fi încurcat de o întrebare sau o propunere. Cel mai probabil, acest lucru va apărea sub forma unei afaceri aparent promițătoare. Nu luați nicio decizie fără să consultați mai întâi membrii familiei. Această nou proiect poate necesita o abordare serioasă într-o serie de aspecte ale vieții profesionale. De asemenea, este posibil ca un conflict cu un coleg de muncă să ia proporţii neaşteptate. Orice ai face, nu te expune emoțional în vreo situaţie.


Horoscop 1 august 2019, Capricorn:

Pentru unii Capricorni, astăzi începe un nou capitol din viața lor. Unii vor decide să demisioneze de la actualul loc de muncă, neprofitabil şi nemulțumitor, iar alţii îşi vor încerca norocul ca antreprenori. Trebuie să ştiţi că orice lucru început astăzi va avea succes, ala că nu staţi pe gânduri şi acţionaţi. Există însă o condiţie. Să abordaţi totul cu seriozitate și dăruire. Astăzi nu este indicat să faceţi decoraţiuni prin casă. Aceste schimbări vor fi enervante și vă vor distrage atenția de la obiectivele dumneavoastră.


Horoscop 1 august 2019, Vărsător:

Astăzi, Vărsătorii vor afla tot felul de veşti. Apar noi preocupări legate de politică și economie şi vor fi discuţii pe aceste teme care te vor enerva. Pentru ca ziua să nu fie pe deplin compromisă, sfatul aștrilor este să vă concentraţi pe viaţa domestică. Este posibil ca un prieten apropiat pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme să vă facă o vizită. Unii Vărsători vor afla că vor deveni părinți.


Horoscop 1 august 2019, Peşti:

Peștii trebuie să stea departe de colegii bârfitori de la muncă. Acţiunile lor te pot afecta aşa că nu relaţiona cu ei. În ceea ce privește prietenii, familia și dragostea, totul este perfect. Cei care sunt singuri, ar trebui să-şi depăşească timiditatea şi să facă primul pas. Joi este o zi bună pentru schimbarea garderobei sau repararea electrocasnicelor. Aţi putea, de asemenea, să mergeţi cu maşina la spălătorie. 

Top 3 zodii care au parte de noroc în dragoste în acest weekend

 
Top 3 zodii care au parte de noroc în dragoste în acest weekend


Berbec:

În acest weekend, nativii Berbec au ocazia de a îndrepta greşeli din trecut faţă de persoana iubită. Dacă aveţi tensiuni, conflicte nerezolvate, acum aveţi ocazia să discutaţi şi să puneţi toate aceste neînţelegeri la punct. Fiţi calmi, sinceri şi veţi vedea că finalul va fi fericit. Dacă vă permite timpul, aţi putea chiar să lăsaţi monotonia deoparte şi să ieşiţi împreună la o terasă, la aer liber sau într-o scurtă expediţie departe de aglomeraţia oraşului.


Gemeni:

Pentru nativii Gemeni se reaprinde flacăra iubirii, poate uitată printre sarcini de serviciu şi mult stres. Lăsaţi munca pentru puţin timp şi concentraţi-vă atenţia asupra persoanei dragi de lângă voi. Aţi putea să îi faceţi o surpriză, fără motiv, ci doar pentru că o iubiţi. Va aprecia mult şi vă va arăta recunoştinţa. Petreceţi aceste clipe singuri, vorbiţi, depănaţi amintiri şi bucuraţi-vă fiecare de compania celuilalt.


Leu:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au şansa de a se îndrăgosti iremediabil în acest weekend. Fie veţi participa la un eveniment în familie, fie organizat de serviciu, însă veţi cunoaşte o persoană cu adevărat specială, care vă va cădea cu tronc din primele secunde. Aveţi curaj şi începeţi o discuţie, veţi observa că aveţi şi multe lucruri în comun. O a doua întâlnire va fi inevitabilă, mai ales dacă şi această persoană s-a simţit bine în compania voastră.

 

Horoscopul zilei de miercuri, 31 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 31 iulie 2019


Horoscop 31 iulie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, în această zi vă puteţi concentra atenţia asupra planurilor voastre de viitor. În cazul în care doriţi să mergeţi pe un drum propriu, să porniţi o afacere bazată pe ideile voastre, aveţi curaj şi nu ascultaţi gurile rele care vor încerca să vă tragă înapoi. Sunt şanse mari să daţi lovitura!


Horoscop 31 iulie 2019, Taur:

Tauri, depuneţi mai mult efort în ceea ce priveşte curăţenia în locuinţa voastră. Dacă aţi fost delăsători în ultima perioadă,a cum este momentul să vă schimbaţi atitudinea. Aduceţi un plus casei voastre, cumpăraţi noi decoraţiuni sau rearanjaţi mobila. Dacă v-aţi plictisit sau nu vă regăsiţi în această încăpere, o schimbare va fi categoric benefică şi vă va reîndrăgosti de propria voastră casă.


Horoscop 31 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, feriţi-vă de cei care nu vă doresc cu adevărat binele şi care vă găsesc nod în papură pentru orice. Aveţi încredere în forţele proprii şi cereţi sfatul doar familiei, prietenilor foarte apropiaţi. La serviciu fiţi detaşaţi, executaţi-vă sarcinile în mod exemplar şi nu intraţi în conflicte, mai ales dacă nu vă privesc.


Horoscop 31 iulie 2019, Rac:

Nativii din Rac trebuie să îşi urmeze, astăzi, instinctul. Şansele unei reuşite la locul de muncă sunt foarte mari, însă veţi întâmpina anumite probleme. Oamenii vor deveni invidioşi şi vă vor adresa anumite cuvinte nu tocmai plăcute. Evitaţi orice conflict şi concentraţi-vă pe ceea ce aveţi de făcut. Se anunţă o zi extrem de profitabilă.


Horoscop 31 iulie 2019, Leu:

Nativii din Leu vor avea parte, astăzi, de o surpriză uriaşă. Poate veni din partea familiei, a prietenilor sau a colegilor. Per total, va fi o zi extrem de încărcată emoţional. Bucuraţi-vă de toată atenţia pe care o primiţi şi asiguraţi-vă că daţi înapoi măcar o parte din fericirea pe care aţi primit-o. Spre seară, aţi putea organiza o mică petrecere pentru familie şi prietenii foarte apropiaţi. Fiţi totuşi atenţi la excese.


Horoscop 31 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară au posibilitatea, astăzi, de a face acele schimbări plănuite de foarte mult timp. Aştrii au creat contextul potrivit în care voi puteţi începe să vă schimbaţi viaţa. Dacă v-aţi gândit să vă schimbaţi locul de muncă, casa ori efectiv să renunţaţi la anumite prietenii, acum este momentul să o faceţi. Nu prelungiţi agonia şi acţionaţi. Aţi avut suficient timp să vă gândiţi la consecinţe şi la ce se va întâmpla pe viitor. Destinul vi-l faceţi chiar voi!


Horoscop 31 iulie 2019, Balanţă:

Balanţa trebuie să nu cedeze astăzi în faţa unei tentaţii de a se implica în viaţa altor persoane. Nu oferiți prea multe sfaturi străinilor, deoarece este posibil să nu aveți povestea completă a problemelor lor. Această situaţie se aplică și în cazul conflictelor dintre colegi. Recomandarea este să nu vă implicaţi în astfel de situaţii. În schimb, concentrează-te pe a-ți face munca și a-ți planifica propriul viitor. Dacă sunteți singuri, această după-amiază poate fi un moment bun pentru a lua în considerare o întâlnire amoroasă.


Horoscop 31 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionul primeşte azi o susţinere importantă din partea prietenilor, familiei și chiar a oamenilor pe care tocmai i-ați întâlnit. Toţi vor susţine planurile dumneavoastră. Dacă unul dintre acești oameni vă va cere ajutorul, ar fi înțelept să încercați cel puțin să îl ajutați. Karma pozitivă rezultată din ajutorul dat acestei persoane se va răsfrânge în munca dvs. În această seară, asigurați-vă că petreceți timp cu oamenii care sunt întotdeauna acolo pentru dvs., atunci când aveți nevoie cel mai mult.


Horoscop 31 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorul trebuie să îşi păstreze şi să-şi dozeze corespunzător energia pe tot parcursul zilei, mai ales dacă are foarte mult de muncă. Evitați conversațiile care nu duc nicăieri sau solicitări de la alții pentru a-și rezolva problemele pentru ei și concentrați-vă doar pe lista personală de activități. Încercați să evitați să vă asumați riscuri astăzi, în special cele care se referă la finanțe.


Horoscop 31 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii deţin un talent pe care nu l-au exploatat încă. Acest lucra se va întâmpla în timpul acestei zile. Pe lângă această emoție și o posibilă invitație la un eveniment în acest weekend, ziua trece în linişte. Dacă vrei să-ţi schimbi garderoba, astăzi este un moment minunat să experimentezi. Ai putea să-ţi schimbi şi culoarea părului şi să începi să mergi la sală.


Horoscop 31 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii îşi vor petrece mare parte din zi rezolvând problemele care au apărut în ultima perioadă. Nu vei uita, însă, de activitățile de zi cu zi. Apar persoane noi și interesante, care par să știe ce să spună şi care te pot ajuta să treci peste dificultăţile zilei. În această după-amiază, petreci ceva timp în casă, lângă familie. Dacă nu eşti într-o relaţie, astăzi s-ar putea să-ţi întâlneşti sufletul pereche.


Horoscop 31 iulie 2019, Peşti:

Peştii se leapădă de trecut şi merg mai departe. Sfatul aştrilor este să ieşi din zona de confort, să-ţi reîmprospătezi garderoba şi să ieşi cu prietenii în oraş. E vară, lasă-te dus de val şi distrează-te. Seara va aduce o surpriză care va schimba în bine cursul vieţii tale. 

Top 3 zodii în care poţi avea încredere totală

 
Top 3 zodii în care poţi avea încredere totală


Rac:

Nativii Rac sunt persoane de nădejde care nu ar încerca să le facă rău celor din jur, mai ales apropiaţilor, pentru a ieşi ei în câştig. Dacă ai nevoie de un umăr pe care să plângi, dacă ai nevoie să te descarci, poţi apela cu încredere la Raci. Te vor asculta fără să te judece şi veţi putea găsi împreună o modalitate de a trece peste necazuri. Dacă ai norocul să cunoşti o persoană aflată sub acest semn zodiacal, bucură-te şi ţine-o alături de sufletul tău.


Balanţă:

Sună o Balanţă în miezul nopţii şi spune-i că ai nevoie de ajutor. Ştii ce îţi va spune? „Unde eşti, ajung cât pot de repede!” Sunt persoane devotate pe care te poţi baza în situaţii limită, mai ales pentru că sunt raţionali şi gândesc limpede. Atunci când ţie îţi este frică, ei se vor aşeza în faţa ta şi te vor apăra, atunci când te temi că nu vei reuşi să faci ce îţi propui, te vor împinge de la spate şi te vor impulsiona să încerci.


Scorpion:

Cunoşti un Scorpion? Atunci ştii foarte bine că poţi avea încredere deplină în el. Sunt persoanele potrivite când vrei ca secretul tău să rămână neatins, mai ales pentru că nu au o memorie foarte bună şi sunt şanse mari să uite oricum ce le-ai povestit. Dacă le ceri ajutorul nu vor sta pe gânduri o clipă, sunt persoane bune, înţelegătoare şi dispuse să le ofere totul celor apropiaţi.

 

Horoscopul zilei de marţi, 30 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 30 iulie 2019


Horoscop 30 iulie 2019, Berbec:

Berbeci, ţineţi pentru moment acele idei şi propuneri ambiţioase de proiect, astăzi este o zi mai puţin benefică pentru a acţiona în acest sens. Asiguraţi-vă că aveţi parte de sprijin în momentul în care vreţi să acţionaţi. În cazul în care porniţi o nouă afacere, doar cei loiali vă pot fi de ajutor.


Horoscop 30 iulie 2019, Taur:

Tauri, rămâneţi fermi în ceea ce priveşte sfera financiară. Dacă trebuie să semnaţi un contract important, aveţi grijă şi asiguraţi-vă că aţi citit şi aţi înţeles toate cerinţele în urma acestei acţiuni. Acest lucru este valabil şi dacă lucrați în prezent la un proiect mare, cum ar fi construirea unei case, căutarea unui nou loc de muncă sau inițierea unei afaceri pe cont propriu. Dacă vă concentrați asupra unui rezultat pozitiv este aproape sigur realizabil.


Horoscop 30 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, încercaţi să vă menţineţi bunadispoziţie. Aveți grijă să nu lăsați această apatie bruscă să vă aducă ghinion la locul de muncă. Pentru a vă contracara starea de spirit curentă, asigurați-vă că munca pe care o faceți astăzi este perfectă și creați un plan detaliat pentru viitorul vostru, astfel încât universul să știe ce să vă ofere. Când vine vorba de iubire, aştrii întrevăd surprize frumoase.


Horoscop 30 iulie 2019, Rac:

Rac, dacă simţiţi prea multă greutate pe umeri, amintiți-vă că este bine să cereți ajutor de la cei dragi. Încercați să vă petreceți cât mai mult timp cu prietenii și familia și evitați stresul cât mai mult posibil până când această dispoziție trece. Dacă durează mai mult decât sunteți obișnuiți, rețineți că este bine să cereți ajutor profesional.


Horoscop 30 iulie 2019, Leu:

Leii s-ar putea să primească o vizită neaşteptată. Ar putea fi o persoană alături de care aţi experimentat amintiri frumoase, memorabile, ori, în caz contrar, cineva care v-a adus multă suferinţă şi îşi doreşte iertare. Este decizia voastră cum vreţi să acţionaţi, cum vreţi să vă comportaţi într-o astfel de situaţie. Este de asemenea o zi potrivită pentru planificarea și punerea în practică a unor idei sau a oricăror activități creative.


Horoscop 30 iulie 2019, Fecioară:

Planurile Fecioarelor pot fi împiedicate de anumite circumstanțe neprevăzute în această zi. Nu lăsaţi acest lucru să vă prăbușească. Utilizați timpul liber pentru a vă odihni dacă aveți nevoie să vă reîncărcați bateriile. În dragoste, aştrii vă sfătuiesc să acţionaţi în mod echilibrat.


Horoscop 30 iulie 2019, Balanţă:

Pentru cei din zodia Balanță, încrederea în sine ar putea fi un mare atu astăzi. Vă poate fi de folos la alegerea unui job nou sau poate să obțineți o mărire de salariu. Veți face față și unor activități solicitante. Pentru a compensa astfel consumul de energie, ar fi bine ca în a doua parte a zilei să alegeți să vă relaxați, recomandă horoscopul.


Horoscop 30 iulie 2019, Scorpion:

Astăzi se anunță o zi încărcată pentru nativii din zodia Scorpion, cu multe responsabilități. S-ar putea să nu primiți sprijinul unor persoane pe care la rândul vostru le-ați ajutat în trecut. Însă nu ar trebui să fiți dezamăgiți pentru că trebuie să vă descurcați singuri, spune horoscopul. Eforturile voastre vor avea parte foarte curând de recompensa binemeritată.


Horoscop 30 iulie 2019, Săgetător:

Pentru cei din Săgetător, ziua de marți se anunță favorabilă reușitelor. Horoscopul spune însă să nu exagerați în a vă lăuda cu reușitele, pentru a nu trezi sentimente de invidie ale celor din jur. Tot astăzi ar fi bine să vă tratați cu măsură bugetul, pentru a preveni unele probleme în plan financiar care ar putea apărea la finalul lunii. Seara se anunță plăcută, cu o întâlnire romantică.


Horoscop 30 iulie 2019, Capricorn:

Astăzi, norocul pare a fi de partea nativilor din Capricorn. Se întrevăd reușite și câștiguri atât în plan profesional, cât și în viața de familie. Nu ar fi bine însă să vă bazați doar pe această carte a norocului, recomandă horoscopul. Cea de-a doua parte a zilei vă va oferi clipe relaxante în compania familiei.


Horoscop 30 iulie 2019, Vărsător:

Vizite, multe telefoane. Pentru cei din Vărsător se anunță o zi agitată, dar care va fi compensată și de un câștig sau de un cadou surpriză. Pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, e un moment favorabil pentru o întâlnire romantică. În cea de-a doua parte a zilei o persoană apropiată v-ar putea cere ajutorul, spun horoscopul.


Horoscop 30 iulie 2019, Peşti:

Astăzi, nativii din Pești ar trebui să facă pasul în față și să abordeze cu curaj situațiile, în special în planul carierei. Ați putea avea astfel șansa de a fi răsplătiți pentru eforturi, poate chiar printr-o promovare. De asemenea, se întrevede astăzi și un câștig extraprofesional, poate un cadou, spune horoscopul. Seara, compania prietenilor sau a familiei vă va fi foarte benefică. 

Horoscopul zilei de luni, 29 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 29 iulie 2019


Horoscop 29 iulie 2019, Berbec:

Berbeci, concentraţi-vă toată atenţia asupra acelor proiecte pe care trebuie să le duceţi la bun sfârşit, fără să vă lăudaţi în faţa colegilor de serviciu cu reuşitele voastre. Este mai bine să vă aducă ei de bună voie cuvinte de laudă, decât să vă exteriorizaţi voi. Când vine vorba de partea finanţelor, indicat ar fi să nu cheltuiţi prea mulţi bani astăzi.


Horoscop 29 iulie 2019, Taur:

Tauri, cereţi sfaturi celor apropiaţi în legătură cu viitoarele voastre decizii la serviciu. Dacă vă doriţi să avansaţi în plan profesional, trebuie să fiţi pregătiţi pentru a face faţă şi pentru a vă demonstra capacitatea de lucru. Cereţi ajutor celor experimentaţi în cazul în care aveţi nevoie, orice lucru învăţat este un bonus pentru voi.


Horoscop 29 iulie 2019, Gemeni:

Gemeni, s-ar putea să realizaţi că o persoană din cercul vostru de prieteni nu vă este fidelă. Dacă v-a trădat sau nu v-a oferit respectul în această relaţie de prietenie, cel mai bine ar fi să vă retrageţi. Înconjuraţi-vă de oameni calitativi, dacă doriţi calitate în viaţa voastră. Oamenii de duzină vin şi pleacă, cei adevăraţi demonstrează că îşi merită locul alături de voi.


Horoscop 29 iulie 2019, Rac:

Dragi Raci, ascultaţi sfaturile oferite de cei apropiaţi, persoanele în care aveţi încredere absolută, deoarece cuvintele lor vor conta foarte mult într-o anumită situaţie. În dragoste, aştrii vin cu veşti bune. Aveţi şansa de a vă găsi sufletul pereche, într-o locaţie în care categoric nu v-aţi fi aşteptat.


Horoscop 29 iulie 2019, Leu:

Nativii din zodia Leu vor avea parte, astăzi, de un mare succes din partea aştrilor. Totul se va potrivi pentru voi, iar succesul este după colț. Depinde doar de voi și de ceea ce vă doriți pentru a-l obține. Nu încercați să gândiți negativ, evitați să fiți răutăcioși și să intrați în conflict cu persoanele din jurul vostru. Riscați să pierdeți pe termen lung.


Horoscop 29 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară sunt sfătuiți ca, astăzi, să nu se abțină în a-și dezvălui adevăratele intenții, dar și emoțiile. Spuneți ceea ce gândiți, fiți sinceri și priviți și din alte puncte de vedere. Este singura soluție prin care vă puteți face o opinie obiectivă. Pe plan personal, există o mare posibilitate să vă întâlniți jumătatea. Nu uitați să aveți grijă și de sănătatea voastră!


Horoscop 29 iulie 2019, Balanţă:

Nativii din Balanță vor fi, astăzi, foarte romantici și cu capul în nori. Acest lucru v-ar putea ajuta la creativitate, însă v-ar putea crea probleme în relațiile profesionale. Oricum, nu este cazul să vă stresați sau să vă stricați cheful. Este foarte important să iubiți și să vă simțiți iubiți.


Horoscop 29 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt sfătuiți, astăzi, să nu dea curs bârfelor. Indiferent de cei care vin să vă spune lucruri despre alte persoane sau despre persoane care ar fi vorbit despre voi, nu trebuie să reacționați. Veți dovedi tuturor că nu vă pasă de astfel de zvonuri, motiv pentru care vor fi descurajați să continue. Concentrați-vă în schimb pe planul vostru: găsiți-vă iubirea adevărat.


Horoscop 29 iulie 2019, Săgetător:

Astăzi este o zi a victoriei pentru tine. Iar această victorie poate veni sub forma unei eventuale promovări sau poate îmbrăca forma unei plecări într-o călătorie neaşteptată, dar care se anunţă extrem de atractivă. Totuşi, în materie de viaţă personală simţi nevoia unei oarecare independenţe. Încearcă să înveţi lucruri importante din fiecare experienţă în care eşti implicat. Dacă prietenii îţi cer ajutorul, ideal ar fi să-i susţii.


Horoscop 29 iulie 2019, Capricorn:

Îţi trec prin cap idei neobişnuite. Pe unele se merită să le pui în valoare, dar de altele ar trebui să uiţi rapid. Ai nevoie de eficienţă în tot ceea ce faci. Asta în special dacă vrei să-ţi îndeplineşti un obiectiv la care tinzi de mult. Dacă vrei să ţi se deschidă uşile, nu uita acasă diplomaţia şi forţa de a oferi complimente, chiar dacă unele nu se justifică. Spre seara te retragi în linişte pentru a-ţi aranja fără emoţii programul pentru zilele următoare.


Horoscop 29 iulie 2019, Vărsător:

Farmecul tău personal este la cote ridicate astăzi. Oamenii caută prezenţa ta pentru că îi bine dispui şi le oferi un plus de energie. Însă ai grijă la efortul depus pentru că vei ajunge să te resimţi. Caută momente în care să te mai gândeşti şi la tine şi să-ţi umpli timpul cu activităţi care te destind precum ascultatul de muzică bună sau cititul unei cărţi pe care ai început-o în urmă cu mult timp.


Horoscop 29 iulie 2019, Peşti:

Astăzi este ziua în care petreci prea mult timp în faţa oglinzii, gândindu-te la cum ai putea face să arăţi mai bine. Nu uita că aspectul este mai puţin important decât personalitatea. Aşa că ar trebui să arăţi oamenilor că poţi fi altruist la nevoie şi îţi poţi oferi sprijinul dezinteresat. Dacă totuşi simţi nevoie de o schimbare fizică, poate ar fi momentul ideal să începi să mergi la o sală de fitness. 

Top 3 cele mai viclene zodii

 
Top 3 zodii care îşi găsesc greu fericirea


Rac:

Dacă îşi propune un lucru, să fiţi siguri că va face orice să îl obţină. Succesul e garantat în ideea Racilor pentru că nimeni nu le poate sta în cale. Îşi joacă bine rolul şi ştiu când să îşi scoată armele la vedere, lăsând cu gura căscată şi cei mai dragi prieteni atunci când le dovedeşte că i-a trădat. Sunt egoişti, se gândesc doar la binele lor şi la ce beneficii le poate aduce o persoană. Nu au mustrări de conştiinţă, aşa că mai bine staţi departe de ei.


Fecioară:

Cei aflaţi sub acest semn zodiacal sunt foarte parşivi şi nu îşi cunosc limitele. Se pot preface prieteni cu voi doar pentru a profita de pe urma amabilităţii voastre, iar mai apoi vă pot lăsa cu ochii în soare, suferind şi neînţelegând ce s-a întâmplat. Astrologii recomandă să fiţi reticenţi şi să nu le dezvăluiţi secrete importante, pentru că sunt şanse să le folosească mai apoi împotriva voastră.


Peşti:

Nativii Peşti sunt cei mai vicleni din tot zodiacul. Pentru ei succesul primează indiferent de situaţie. Te pot păcăli în aşa fel încât să crezi că îţi sunt aliaţi, însă în realitate îşi gândesc planul pentru a pierde în faţa lor. Îţi vor recunoaşte cu zâmbetul pe buze că ai fost doar un pion pe tabla lor de şah şi că au profitat de bunătatea ta. Astrologii sfătuiesc să ai mare grijă şi să nu crezi un cuvânt din ceea ce îţi spun.

 

Horoscopul zilei de vineri, 26 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 26 iulie 2019


Horoscop 26 iulie 2019, Berbec:

Aveţi nevoie de o vacanţă, dragi Berbeci. Luaţi o pauză de la toate acele proiecte care pot fi amânate, discutaţi cu şefii şi organizaţi-vă o excursie alături de prieteni sau persoana iubită. Câteva zile libere, departe de agitaţia oraşului vă vor încărca cu energie şi vă vor oferi un plus de vitalitate. De altfel, veţi experimenta momente grozave şi vă veţi alege cu amintiri de neuitat.


Horoscop 26 iulie 2019, Taur:

Tauri, dacă sunteţi singuri, s-ar putea să vă întâlniţi jumătatea. Fie vă cunoaşteţi de ceva timp dar nu aţi privit această persoană cu alţi ochi, fie veţi da nas în nas la un eveniment şi va fi dragoste la prima vedere. Povestiţi tuturor despre frumoasa experienţă, mai ales dacă sunteţi entuziasmaţi, însă lăsaţi lucrurile să meargă de la sine, nu grăbiţi nimic.


Horoscop 26 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii ar trebui să îşi urmeze pur şi simplu inima şi să nu se mai gândească atât de mult la “ce se va întâmpla dacă”. Dacă veţi sta mereu să ghiciţi care vor fi repercusiunile acţiunilor voastre, s-ar putea să nu faceţi niciodată un pas favorabil în viitorul vostru. Aveţi curaj. Este de ajuns pentru a obţine succesul.


Horoscop 26 iulie 2019, Rac:

Racii sunt puşi la zid în ceea ce priveşte dragostea. Va trebui să recunoaşteţi unei persoane dragi care vă sunt sentimentele, sincer, fără ocolişuri. În caz contrar s-ar putea să o pierdeţi şi să fie prea târziu. Profitaţi de moment şi lăsaţi inima să vorbească. Există şansa ca aceste sentimente să fie reciproce.


Horoscop 26 iulie 2019, Leu:

Pentru nativii din zodia Leu urmează o zi plină de experienţe noi. Veţi descoperi un nou hobby sau vă veţi petrece mare parte din zi pentru o vă urma o pasiune. Pe plan profesional, veţi primi o mare şansă de a vă dovedi profesionalismul. Dacă un coleg este indisponibil îi puteţi lua locul şi să demonstraţi tuturor de ce sunteţi în stare. Bineînţeles, acest lucru vine cu numeroase beneficii şi posibil o promovare.


Horoscop 26 iulie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară vor primi, astăzi, o surpriză neaşteptată din partea aştrilor. Destinul vă va oferi o şansă de a vă rezolva anumite probleme care vă deranjează de foarte mult timp. Dacă veţi fi atenţi, veţi reuşi să treceţi cu bine peste toate aceste situaţii şi veţi primi în schimb respectul familiei şi cel al prietenilor. Spre seară, oferiţi puţină atenţie şi sănătăţii voastre. Relaxaţi-vă şi goliţi-vă mintea de toate lucrurile negative.


Horoscop 26 iulie 2019, Balanţă:

Nativii din Balanţă vor avea parte, astăzi, de o zi foarte obositoare. Încă de dimineaţă veţi fi puşi în faţa unor situaţii care cer rezolvare imediată. Luaţi-le pe rând şi veţi descoperi că, fiind organizaţi, veţi reuşi să faceţi tot ceea ce vă propuneţi. O ieşire în aer liber sau o vizită la sala de forţă v-ar putea readuce echilibrul fizic şi emoţional. Ce vă costă să încercaţi?


Horoscop 26 iulie 2019, Scorpion:

Nativii din Scorpion trebuie să fie atenţi, astăzi, la ceea ce vorbesc. Sunteţi tentaţi să spuneţi anumite lucruri, nu neapărat plăcute, despre anumite persoane din jurul vostru, iar acest lucru v-ar putea face un deserviciu uriaş. Fiţi mai buni cu oamenii dragi şi veţi primi în schimb apreciere, respect şi iubire. Pe plan personal, inima voastră se va umple astăzi de fericire, după întâlnirea cu o persoană interesantă.


Horoscop 26 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar trebui să iasă din rutină ca să-şi facă viaţa mai frumoasă. Încercaţi să vă faceţi timp pentru cei dragi, planificaţi o scurtă vacanţă sau mergeţi la film. În această după-amiază veţi fi vizitaţi de un prieten împreună cu familia. Seara, puteţi ieşi împreună oraș. Dacă sunteţi singuri, există șansa de a întâlni pe cineva special.


Horoscop 26 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii nu trebuie să permită ca lucrurile materiale să primeze legăturilor emoționale. Dacă prietenii sau familia realizează lucruri importante, fiți fericiți pentru ei. Petreceți timpul cu persoana iubită, dar fiți atent la subiectele de conversație. Evitați orice lucru care ar putea provoca gelozia partenerului.


Horoscop 26 iulie 2019, Vărsător:

Este ziua în care Vărsătorii trebuie să se relaxeze. Mai ales dacă sunteţi singuri. Faceţi doar ce vă place şi nu vă panicaţi. Dragostea adevărată vă va găsi în timp. Astăzi este momentul potrivit pentru a face o achiziție importantă, un lucru pe care vi-l doriţi de foarte multă vreme. Dacă aveţi un partener, poate ar trebui să vă mutaţi împreună şi să vă gândiţi serios la mărirea familiei.


Horoscop 26 iulie 2019, Peşti:

Peştii trebuie să-şi urmeze creativitatea. Dacă simțiți nevoia de a încerca o nouă formă de artă, asta e ziua perfectă. Puteți crea o capodoperă cu un efort minim. Există, de asemenea, probabilitatea să primiți o vizită de la cineva pe care nu l-ați mai putut vedea de ceva vreme. Iar acel cineva nu vine cu mâna goală. Veţi primi un cadou nesperat. Seara, veţi petrece alături de cei mai apropiați prieteni, în liniște. 

Horoscopul dragostei, 25 iulie 2019

 
Horoscopul dragostei, 25 iulie 2019


Horoscop 25 iulie 2019, Berbec:

Bat la uşă multe evenimente importante pentru Berbeci! Posibil să primească o propunere favorabilă sau o veste bună din partea familiei.


Horoscop 25 iulie 2019, Taur:

Taurii, în schimb, s-ar putea simţi neînţeleşi de cei din jur. E important să nu se panicheze pentru că toate problemele se vor rezolva curând.


Horoscop 25 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul, mai bine îi lăsaţi în pace. Nu va fi chip să vă înţelegeţi cu ei.


Horoscop 25 iulie 2019, Rac:

Iar Racii stau foarte bine pe plan sentimental. Persoana iubită îi poate surprinde plăcut, iar acest lucru nu le va aduce decât o mare bucurie.


Horoscop 25 iulie 2019, Leu:

Leii vor fi oamenii dreptăţii. Se vor implica în situaţii care nu îi vizează şi ar putea cădea la mijloc.


Horoscop 25 iulie 2019, Fecioară:

Unele situaţii din plan profesional îi vor face pe nativii Fecioară să pună piciorul în prag. E bine să se înarmeze cu mult calm şi răbdare.


Horoscop 25 iulie 2019, Balanţă:

Toate visele Balanţelor vor putea deveni realitate foarte curând. Acest lucru depinde doar de ele. Cu cât vor fi mai pozitive, cu atât vor avea mai mult succes în tot ceea ce fac.


Horoscop 25 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii ţin mult prea mult cont de ceea ce spun ceilalţi. Ar fi bine să îşi asume fiecare alegere şi să nu uite că nu au cum să-i mulţumească pe toţi.


Horoscop 25 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi cam arţăgoşi astăzi. Vor căuta nod în papură în toate situaţiile, aşa că e posibil să aibă o zi mai tensionată.


Horoscop 25 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii vor avea un cuvânt important de spus la locul de muncă. Iar această atitudine va stârni deopotrivă şi admiraţie, dar şi invidie.


Horoscop 25 iulie 2019, Vărsător:

Vărsătorii debordează de energie şi vor avea parte de toată atenţia celor din jur. Nu e de mirare că reuşitele vor fi de partea lor.


Horoscop 25 iulie 2019, Peşti:

Peştii îşi propun să facă multe lucruri şi culmea în acelaşi timp. Organizarea este cheia succesului astăzi! 

Horoscopul zilei de joi, 25 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 25 iulie 2019


Horoscop 25 iulie 2019, Berbec:

Nativii din zodia Berbec trebuie să îşi amintească, astăzi, să îşi exprime sentimentele faţă de cei din jurul lor. A trecut mult timp de când nu aţi mai fost sensibili şi deschişi faţă de persoana iubită, prieteni sau familie. Este momentul să vă schimbaţi atitudinea pentru a evita o rupere irevocabilă a relaţiilor. Este foarte important să fiţi sinceri şi să nu încercaţi să vă prefaceţi. Veţi fi prinşi, iar situaţia se va înrăutăţi!


Horoscop 25 iulie 2019, Taur:

Nativii din Taur vor avea parte, astăzi, de o zi foarte încărcată. Este momentul să vă organizaţi şi să începeţi lucrurile pe rând. Veţi descoperi că astfel şansele de a rezolvare a problemelor cresc considerabil şi ar fi indicat să învăţaţi din această zi şi pentru viitor. Pentru a nu vă suprasolicita organismul este indicat ca seara, după ce veţi fi rezolvat toate situaţiile, să vă relaxaţi cum credeţi de cuviinţă: o carte bună, un serial interesant sau o baie caldă.


Horoscop 25 iulie 2019, Gemeni:

Pentru nativii din Gemeni, aştrii au pregătit astăzi o surpriză plină de emoţie. Veţi fi puşi în faţa unei situaţii emoţionante şi este indicat să nu vă abţineţi să vă exprimaţi sentimentele dacă aşa simţiţi. O persoană foarte importantă din viaţa voastră vă va oferi o şansă unică de a fi fericiţi. Nu este cazul să staţi pe gânduri. Mergeţi pe instinct şi bucuraţi-vă de viaţă.


Horoscop 25 iulie 2019, Rac:

Pentru Raci, ziua de joi înseamnă succes în tot ce-şi propun. Duceţi la bun sfârşit toate proiectele în care sunteţi implicaţi, indiferent că este vorba despre viaţa personală sau locul de muncă. O rudă mai tânără vă cere sfatul într-o problemă extrem de complicată, iar seara vă întâlniţi cu un prieten vechi, pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme. Dacă sunteţi singuri, ar putea apărea oportunitatea unei relaţii. Un flirt nevinovat vă poate duce în locuri nebănuite.


Horoscop 25 iulie 2019, Leu:

Leii resimt monotonia vieții cotidiene. Încercați să schimbaţi cumva lucrurile, luaţi-o pe un alt traseu, mergeţi într-un loc unde nu aţi mai fost sau întâlniţi-vă cu o persoană pe care nu ați văzut-o de ceva timp. Cei singuri au mari şanse să întâlnească pe cineva special.


Horoscop 25 iulie 2019, Fecioară:

Inspiraţia pare să le "lovească" pe Fecioare în cele mai neaşteptate momente. Profitaţi de asta şi încercaţi să schimbaţi câte ceva prin casă. O revistă de decoraţiuni interioare v-ar putea fi de folos. Puteţi încerca ceva nou şi în relaţia de cuplu. Indiferent de situație, însă, nu exagerați. S-ar putea ca aceste schimbări să nu fie pe placul celor din jur.


Horoscop 25 iulie 2019, Balanţă:

Dacă te simţi ca şi cum ai fi în vacanţă, foloseşte această relaxare pentru a oferi mai multe soluţii creative decât atunci când nu eşti aşa relaxat. Uneori, o detaşare poate surprinde lucruri care sunt imposibil de văzut dacă eşti prea implicat în problemă. Seara, e ideal să mergi la Spa sau să faci o baie caldă, asta îţi va oferi un tonus perfect a doua zi.


Horoscop 25 iulie 2019, Scorpion:

Dragostea pluteşte în aer astăzi, chiar şi în cazul tău. Dacă eşti deja într-o relaţie, e timpul pentru a încerca ceva nou, chiar extravagant. Dacă eşti singur, ai şanse mari să întâlneşti pe cineva special. Financiar, s-ar putea să descoperi că poţi face profit dintr-un hobby, sau dintr-o ideea radicală de afaceri.


Horoscop 25 iulie 2019, Săgetător:

E posibil ca la locul de muncă să fie nevoie de toată concentrarea ta, astăzi, mai mult decât de obicei. Asta ar putea să te detaşeze în faţa celorlalţi colegi în competiţia pentru promovare. Dar va şi lăsa chestiunile casnice nerezolvate. E posibil totuşi ca un membru al familiei să îţi ceară ajutor pentru mutarea mobilei, sau redecorare. Ai energie şi pentru asta, dar asigură-te că seara te vei odihni.


Horoscop 25 iulie 2019, Capricorn:

Pentru zodia Capricorn, bugetul merită mare atenție astăzi. Cheltuielile au nevoie de un control, pentru a nu vă dezechilibra din punct de vedere financiar. Fiți calculați pentru a da banii doar pe ce aveți nevoie. Spre seară, ar fi bine să nu recurgeți la activități care vă vor extenua, recomandă horoscopul.


Horoscop 25 iulie 2019, Vărsător:

Astăzi, nativii din zodia Vărsător și-ar putea stabili prioritățile. Ar fi bine să vă ocupați doar de treburile urgente, pentru a avea timp ca să vă relaxați în cea de-a doua parte a zilei. Mare atenție și la conversațiile pe care le aveți cu șefii. Vorbele bine ales vă vor aduce câștig, însă, dacă reacționați nervos în discuții, riscați să tensionați relația profesională, avertizează horoscopul.


Horoscop 25 iulie 2019, Peşti:

Joi, rolul de moderator se va potrivi nativilor din zodia Pești. Un conflict la care asistați la serviciu sau în viața privată va putea fi aplanat cu intervenția voastră împăciuitoare și vă veți bucura de aprecierea celor din jur. După-amiază, ar fi bine să găsiți timp și pentru voi, pentru a savura momentele de relaxare de care aveți nevoie. 

Horoscopul dragostei, 24 iulie 2019

 
Horoscopul dragostei, 24 iulie 2019


Horoscop 24 iulie 2019, Berbec:

Sunteţi foarte serioşi, dragi Berbeci! Dar vă prinde bine, lumea şi-a cam luat-o în cap în ultimul timp. În compania prietenilor în schimb, vă pricepeţi de minune să creaţi o atmosferă cât mai plăcută.


Horoscop 24 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri, s-ar putea să vă aflaţi în faţa unui nou început în plan sentimental. Experimentaţi emoţii noi, care scot la suprafaţă gesturi pe care nu credeaţi că o să le faceţi până acum.


Horoscop 24 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii vor face schimbări importante în plan sentimental. Fac pace cu trecutul şi este posibil să relege o iubire din trecut.


Horoscop 24 iulie 2019, Rac:

Iar Racii au găsit cheia fericirii! Astăzi îşi vor petrece timpului cu partenerul de viaţă, aşa că vor termina cât mai repede activităţile de la job pentru a ajunge rapid acasă.


Horoscop 24 iulie 2019, Leu:

Leii sunt foarte joviali şi reuşesc să le intre uşor în graţii celor din jur. Din acest motiv, nimeni nu se va supăra dacă nativii zodiei vor face câteva greşeli.


Horoscop 24 iulie 2019, Fecioară:

Se anunţă o etapă nouă în plan sentimental pentru nativii zodiei Fecioară. Fie vor cunoaşte pe cineva sau vor reîmprospăta relaţia pe care o au acum.


Horoscop 24 iulie 2019, Balanţă:

Balanţele vor atrage astăzi foarte multe priviri în rândul persoanelor de s#x opus. Iar veştile bune nu se opresc aici... se anunţă o primă sau o promovare în plan profesional.


Horoscop 24 iulie 2019, Scorpion:

Se anunţă o zi plină de revelaţii pentru voi, dragi Scorpioni. Veţi lăsa trecutul în urmă, vă veţi dedica mai mult timp familiei şi vă veţi bucura de prezent!


Horoscop 24 iulie 2019, Săgetător:

Astăzi, e posibil ca nativii zodiei Săgetător să obţină favoruri de la cine se aşteaptă mai puţin şi să se bucure de reuşita unei situaţii împreună.


Horoscop 24 iulie 2019, Capricorn:

Liniştea interioară vă acaparează astăzi simţurile, dragi Capricorni şi sunteţi pregătiţi de strategii ample pentru a obţine armonie în cuplu.


Horoscop 24 iulie 2019, Vărsător:

Astăzi Vărsătorii vor avea o misiune destul de grea! Trebuie să rămână calmi, asta pentru că relaţiile sentimentale sunt cam tensionate. Şi să nu uite că, vorba dulce, mult aduce!


Horoscop 24 iulie 2019, Peşti:

Peştii ar trebui să fie mai rezervaţi, pentru că e posibil să fie judecaţi aspru. O discuţie între patru ochi cu persoana iubită ar putea clarifica ceea ce îi frământă în această zi. 

Horoscopul dragostei, 22 iulie 2019

 
Horoscopul dragostei, 22 iulie 2019


Horoscop 22 iulie 2019, Berbec:

Berbecii au o ambiţie cum rar se întâlneşte. Când le intră ceva în cap, nu se lasă până când nu îşi duc la capăt ideea. Totuşi, nu le-ar strica mai multă odihnă.


Horoscop 22 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri aţi intrat într-o perioadă foarte romantică. Vreţi să staţi mai mult cu partenerul de viaţă şi puneţi la cale ceva special pentru el. O să rămână cu o părere extrem de bună despre tot ceea ce aţi făcut.


Horoscop 22 iulie 2019, Gemeni:

Iar Gemenii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu-i un lucru rău, dar vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.


Horoscop 22 iulie 2019, Rac:

Racii nu greşesc atunci când spun că sunt cei mai norocoşi nativi în dragoste. Astăzi ar putea avea parte de gesturi pline de afecţiune din partea persoanei iubite.


Horoscop 22 iulie 2019, Leu:

Buna dispoziţie e cuvântul zilei pentru Lei. Vor avea parte doar de evenimente favorabile!


Horoscop 22 iulie 2019, Fecioară:

Fecioarele vor avea astăzi ocazia să vorbească deschis cu fiinţa iubită despre o chestiune care le-ar putea face viaţa mai frumoasă.


Horoscop 22 iulie 2019, Balanţă:

Deşi Balanţele parcurg o perioadă favorabilă în plan sentimental, azi au tendinţa de-a exagera. Tocmai din acest motiv riscă să creeze tensiuni în relaţia cu persoana iubită.


Horoscop 22 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii s-ar putea să întâlnească o persoană nouă, care îi va fascina! Totuşi e indicat să-şi ţină entuziasmul în frâu şi dacă sunt într-o relaţie să se ascundă şi în gaură de şarpe.


Horoscop 22 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii ar putea fi foarte sensibili. Un singur comentariu neobişnuit, i-ar putea face să aibă parte de o avalanşă de emoţii negative.


Horoscop 22 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii se vor focaliza pe plăcerile simple, cum ar fi timpul petrecut alături de cei dragi! Astăzi e posibil să realizeze că nu doar lucrurile costisitoare le pot aduce fericirea.


Horoscop 22 iulie 2019, Vărsător:

În a doua parte a zilei, o veste în legătură cu relaţia sentimentală v-ar putea pune pe gânduri, dragi Vărsători. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să nu vă grăbiţi să trageţi concluzii.


Horoscop 22 iulie 2019, Peşti:

Astăzi Peştii se simt neglijaţi şi singuri sau poate că în ultima vreme au fost nevoiţi să se ocupe numai de ceilalţi şi au uitat de propriile dorinţe. 

Top 3 zodii care îşi găsesc greu fericirea

 
Top 3 zodii care îşi găsesc greu fericirea


Vărsător:

Nativii Vărsător nu se mulţumesc niciodată cu nimic. Văd defecte în fiecare persoană şi au senzaţia că oricine le e inferior. Ba nu le convine înălţimea, ba zâmbeşte prea multe, ba e prea serio/serioasă, ba e prea libertin/ă, ba e prea monoton/ă. Nu rezistă prea mult alături de cineva şi constant au tendinţa de a le sublinia celor din jur părţile mai puţin bune. Într-o relaţie vor să fie şeful, lucru care nu aduce satisfacţie partenerului şi ajung uşor să se certe.


Capricorn:

Nativii Capricorn au prea multă încredere şi ajung să fie trădaţi, ori nu au absolut deloc şi devin paranoici cu privire la orice face sau spune persoana pe care o îndrăgesc. Au senzaţia că nu sunt buni, capabili să întreţină o relaţie, pentru că nu au încredere în propria persoană. Cei aflaţi sub acest semn zodiacal au nevoie de o persoană calmă, cu multă răbdare, care să le ofere mai multă stimă de sine şi care să le înţeleagă toate insecurităţile.


Taur:

Mari ghinionişti în dragoste sunt şi Taurii care ajung la divorţ nu doar o dată, ci de mai multe ori de-a lungul vieţii. Sunt euforici, romantici şi visători, dar tind să se grăbească în luarea deciziilor. Abia mult mai târziu realizează că nu sunt fericiţi într-o poveste de iubire şi aleg să pună punct. Suferă mult şi au senzaţia că nimeni nu îi înţelege şi nu îi iubeşte. Problema este că ei sunt singurii care nu reuşesc să se iubească şi să se accepte aşa cum sunt, pentru a nu mai alerga după iubirea celor din jur.

 

Horoscopul zilei de luni, 22 iulie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 22 iulie 2019


Horoscop 22 iulie 2019, Berbec:

Berbeci, nu ezitaţi să recunoaşteţi în faţa conducerii atunci când aveţi o problemă sau vă deranjează un anumit lucru. Dacă nu vă mai simţiţi bine în postul pe care îl ocupaţi la serviciu, căutaţi să avansaţi în companie sau, de ce nu, căutaţi un alt domeniu de lucru. Importantă este sănătatea voastră şi pentru nimic în lume nu trebuie să o neglijaţi.


Horoscop 22 iulie 2019, Taur:

Tauri, dacă v-aţi făcut anumite planuri pentru această zi, respectaţi-le cu sfinţenie. Nu vă abateţi de la regulile impuse chiar de voi, altfel veţi regreta mai târziu. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să mergeţi mai departe în relaţia amoroasă cu o anumită persoană. Dacă nu aveţi încredere, discutaţi deschis şi puneţi cap la cap toate bucăţile puzzle-ului, pentru a fi mai liniştiţi.


Horoscop 22 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii, muncesc din greu și depun eforturile necesare pentru a atinge succesul. Cariera voastră poate fi puternic influenţată de atitudinea pe care o afişaţi în această zi. Cu toate acestea, amintiţi-vă să economisiţi şi energie, nu are rost să vă epuizaţi încă de la primele ore ale dimineţii. Este o zi bună pentru afaceri, excelentă pentru schimbări în sfera emoţională. Schimbări pozitive, bineînţeles.


Horoscop 22 iulie 2019, Rac:

Raci, pentru voi, calmul domneşte în timpul zilei. Este probabil să fiţi nevoiţi să îndepliniţi aceste sarcini, însă totul va fi pus cap la cap şi veţi rezolva fiecare problemă fără să apară repercursiuni nedorite. Seara, ieşiţi cu prietenii, distraţi-vă cunoaşteţi oameni noi şi locuri interesante şi socializaţi.


Horoscop 22 iulie 2019, Leu:

Nu uita, farmecul tău natural te poate duce departe, chiar dacă va fi nevoie să inventezi un zâmbet care să fie convingător, pentru câteva ore. Dacă ziua se dovedeşte una dificilă, nu uita să îţi aminteşti aspectele pozitive ale fiecărei situaţii delicate. Dacă vei putea să faci asta, norocul te aşteaptă, mai ales în chestiunile financiare.


Horoscop 22 iulie 2019, Fecioară:

Ai grijă de emoţiile tale şi controlează-le astăzi. S-ar putea să fii lovit de cuvinte spuse la nervi de persoane apropiate, sau să fii criticat, ai grijă să nu fii doborât emoţional. Nu uita că deciziile luate la cald nu sunt cele mai bune, pe termen lung. În plus, spre seară te-ai putea confrunta cu unele probleme de sănătate. Consumă alimente cât mai sănătoase şi cât mai ponderat.


Horoscop 22 iulie 2019, Balanţă:

Nu da cu împrumut azi, există riscul ca persoana căreia îi dai banii să nu poată să îi înapoieze atunci când a promis. Mai bine începi un proiect de rearanjare a casei, sau ieşi la cumpărături. Dacă te gândeşti să schimbi ceva decisiv în aspectul tău exterior, azi e ziua perfectă să o faci.


Horoscop 22 iulie 2019, Scorpion:

Fii atent la semne, să nu ratezi ceva astăzi. E posibil să pierzi un semn care ar putea determina parcursul tău profesional în viitor, sau o relaţie de iubire. Verifică ultimele reparaţii făcute prin casă, asigură-te că ele funcţionează. Nu te panica dacă vei găsi mici detalii în neregulă.


Horoscop 22 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorul trebuie să evite astăzi comparaţiile cu alte persoane. Fiecare om este unic, în felul său, iar aceste tipuri de comparații pot fi dăunătoare, mai ales atunci când sunt făcute în rândul persoanelor de care sunteţi apropiat. Înțelegeți că mersul pe diferite căi ne conduce la lucruri diferite, și asta este bine. Tot astăzi aveți grijă la aroganță şi invidie în privinţa unor achiziţii importante, precum și la posibilele discuţii pe marginea acestui subiect.


Horoscop 22 iulie 2019, Capricorn:

Pentru Capricorn, ziua de azi vine cu planuri care vor fi deosebit de importante pe termen lung, în privinţa dezvoltării personale. De asemenea, este foarte posibil ca un credit pe care încercaţi de foarte mult timp să îl obţineţi să vi se accepte. În această seara este posibil să trăiţi un moment minunat, într-o atmosferă romantică, iar urmarea acestui moment poate fi una de viitor. Fiţi sinceri şi nu încercaţi să păreţi ceea ce nu sunteţi.


Horoscop 22 iulie 2019, Vărsător:

Vărsător întâmpină azi câteva greutăţi în câmpul muncii, pentru că un şef are unele cerinţe care pot fi considerate exagerate. Nu trebuie să vă fie frică să vorbiți și spuneți tot ce vă deranjează, dacă consideraţi că aveţi nevoie de mai mult timp pentru a îndeplini toate sarcinile cerute. Restul zilei îl veţi petrecere făcând lucruri care te fac fericit. Poate este vorba despre un hobby sau o ieşire în natură.


Horoscop 22 iulie 2019, Peşti:

Peştii se văd puşi în faţa unor alegeri care nu au răspunsuri clare. Asigurați-vă că luați în considerare argumentele pro și contra cu atenție înainte de a alege ce să vă investiți timpul şi banii. Dacă aveți șansa să consultați unele persoane cu experiență în luarea acestor decizii, cum ar fi membrii familiei sau prietenii mai în vârstă, nu vă feriţi. Seara veţi avea o surpriză plăcută. 

Horoscopul dragostei, 21 iulie 2019

 
Horoscopul dragostei, 21 iulie 2019


Horoscop 21 iulie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea simţi nevoia să se izoleze de ceilalţi, să petreacă un timp singuri, după o mică dezamăgire.


Horoscop 21 iulie 2019, Taur:

Dragi Tauri, aţi face bine să acceptaţi ceea ce nu puteţi schimba, în loc să vă stresaţi atât de tare căutând o soluţie care nu există.


Horoscop 21 iulie 2019, Gemeni:

Gemenii tind să îşi facă planuri cu cineva care nu prea are timp pentru ei. Riscă să sufere dacă insistă să se apropie de această persoană.


Horoscop 21 iulie 2019, Rac:

Nativii Rac pot primi a doua şansă de a face impresie bună cuiva şi e musai să nu o rateze, pentru că ar putea avea multe de câştigat.


Horoscop 21 iulie 2019, Leu:

Principala preocupare a Leilor astăzi este aparenţa, cum sunt percepuţi, ce cred ceilalţi despre ei. Puţină relaxare şi detaşare le recomanda aştrii.


Horoscop 21 iulie 2019, Fecioară:

Pentru Fecioare este o zi dedicată familiei, recunoştinţei şi iubirii. Nişte situaţii complicate iau sfârşit pentru ei şi se bucură de linişte.


Horoscop 21 iulie 2019, Balanţă:

Relaţia de cuplu a Balanţelor poate intra într-o nouă etapă, mult mai serioasă şi matură şi se pot lua decizii importante de aici.


Horoscop 21 iulie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt nostalgici, visători. Ceva le aduce aminte de o persoană foarte dragă din trecut şi ar putea suspina îndelung cu gândul la ea.


Horoscop 21 iulie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se trezesc cam morocănoşi şi nimeni nu le intră în voie. Ce noroc că o veste bună în jurul serii îi va scoate din această stare.


Horoscop 21 iulie 2019, Capricorn:

Capricornii tind să dea vina pe partener pentru o situaţie tensionată între ei doi, în loc să poarte o discuţie deschisă despre ce se întâmplă.


Horoscop 21 iulie 2019, Vărsător:

Pe Vărsători i-ar putea supăra cineva care nu ţine cont de sfaturile lor, făcându-i astfel să simtă că nu sunt luaţi în seamă.


Horoscop 21 iulie 2019, Peşti:

Pe nativii Peşti îi poate aştepta o reîntâlnire cu scântei cu o persoană pentru care au avut sentimente profunde în trecut şi cu care nu au încheiat definitiv povestea. 

Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune

 
Zodia feminină care se apropie cel mai mult de perfecţiune


O singură zodie din horoscop se apropie de perfecţiune. Este o soţie iubitoare, o mamă grijulie şi un prieten de nădejde. Iubeşte să-i răsfeţe pe cei din jur, iar fericirea ei înseamnă, de cele mai multe ori, fericirea altora. Găseşte mereu o vorbă bună pentru cei aflaţi la ananghie şi nu se dă în lături de la nimic. Despre zodia Rac vorbim!

Nativa din Rac îşi doreşte să-i răsfeţe pe cei din jur, bucuria lor fiind pentru ea un bun motiv de a continua cu gesturile frumoase.


Este cea mai mămoasă femeie din zodiac, tocmai de aceea ea poate îngriji pe oricine. Departe de a fi mama răniţilor, nativa din Rac nu poate sta deoparte atunci când vede pe cineva la ananghie. Deşi este o fire timidă, care se dă înapoi atunci când trebuie să ia iniţiativă, când trebuie să-şi ofere ajutorul, Racul nu stă pe gânduri.

Găteşte mai bine decât bucătarii profesioniştii şi are capacitatea de a-i strânge pe cei dragi în jurul mesei, datorită preparatelor ei extrem de gustoase.

Bandajează răni şi la propriu, şi la figurat, îţi face ceaiul dacă ai răcit, ştie care sunt cele mai bune pastile pentru afecţiunile tale şi ştie cele mai tari trucuri naturiste pentru a-ţi ameliora starea de sănătate.


Are mereu grijă ca totul să fie călcat, curat şi ordonat la locul lui şi, mai ales, pune deoparte lucrurile care au pentru ea o valoare sentimentală: o eşarfă de la bunica, un ceas lăsat „moștenire” de mama. Este foarte strângătoare, adună tot ceea ce i se pare că la un moment dat i-ar putea fi de folos ei sau celor din jur.

Nu cere nimic în schimb pentru comportamentul ei protector, însă îşi doreşte cu ardoare să-i aibă pe toţi cei dragi în jurul ei. Iar grija şi atenţia pe care le-o alocă sunt modul ei de a-i ţine lângă ea.

Îşi învăluie soţul în iubire, pasiune, devotament, iar copiii sunt centrul universului ei. Cu părinţii sau rudele mai îndepărtate este la fel de atentă şi grijulie. Ştie ce cadouri să cumpere, este foarte creativă şi întotdeauna pregăteşte câte o surpriză, doar pentru a-i vedea cum se bucură pe cei de lângă ea.