Horoscopul zilei de luni, 11 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 11 martie 2019


Horoscop 11 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt încărcați cu energie pozitivă și mult mai îndrăzneți decât de obicei. Au încredere în șansa lor și vor trece la acțiune, în special pe plan sentimental. Destul cu indiciile și mesajele subtile. Vor totul, acum ori niciodată. Și se pare că le iese, pentru că reacțiile depășesc orice așteptări. Spre seară vin vești bune cu privire la bani.


Horoscop 11 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur trec de la o extremă la alta. Dacă ziua de 11 martie începe prost, șansele sunt ca o veste extraordinară să schimbe complet situația. Informațiile sunt fie cu privire la bani, fie la o oportunitate uriașă pe plan profesional. Ar fi recomandat, totuși, să analizeze cu răbdare înainte de a lua o decizie definitivă. Tentația e mare, la fel ca și riscul.


Horoscop 11 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni se consumă emoțional din cauza persoanei iubite sau a persoanei pe care o doresc. Uneori, oamenii dau mesaje contradictorii fără a se gândi prea mult. Poate că sunt unele probleme despre care nativii din această zodie nu știu. Puțină răbdare nu ar strica. Dacă situația persistă și simți că ceva este profund în neregulă, nu ezita să ridici problema. Poate că asta își dorește, dar nu știe cum să o comunice.


Horoscop 11 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt preocupați doar de bani, câștiguri și investiții. E timpul pentru schimbări pe plan profesional, așa că nativii din această zodie vor pregăti terenul din timp, cu meticulozitate, pentru a nu fi prinși pe picior greșit la momentul deciziilor importante. Interesant, însă, e că acest mod de a gândi le dă încredere și în relațiile sentimentale. Se pare că le stă mai bine în calitate de aventurieri, decât în cea de romantici incurabili.


Horoscop 11 martie 2019, Leu:

Pentru mulți Lei, ziua de luni va părea monotonă. Se poate să aibă de a face cu un proiect plictisitor la locul de muncă. Ar putea deveni uşor iritaţi în urma unor discuţii mai aprinse cu persoane cu care se întâlnesc cu totul accidental. Căutaţi partea bună a lucrurilor care se întâmplă în jurul vostru. Vă puteţi restabili starea de bine după o plimbare prin parc sau o conversaţie cu un prieten apropiat.


Horoscop 11 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară încep ziua de 11 martie cu probleme minore. Micile inconveniente nu sunt de natură să le strice planurile, aşa că trebuie să aibă puțină răbdare până când lucrurile se schimbă spre bine, de la sine. Faceţi o schimbare importantă în stilul de viaţă, Nu uitaţi să le acordaţi atenţie şi celor din familie, deoarece există o mare probabilitate ca cineva apropiat să aibă nevoie de un sfat sincer.


Horoscop 11 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă au toate șansele de reuşită. Ziua de luni este una favorabilă pentru întâlniri, schimburi de idei sau noi strategii de lucru. Interacţiunea cu persoanele din jur este binevenită, iar atenţia trebuie concentrată asupra oricărei noi informaţii, care ar putea deveni uşor un adevărat as în mânecă pentru a vă atinge interesele pe viitor. Încercaţi totuşi să nu cădeţi în capcana flirtului, mai ales dacă vă aflaţi într-o relaţie.


Horoscop 11 martie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion sunt greu de surprins. Cel mai probabil, monotonia poate fi spartă cu mici experimente care să le trezească interesul faţă de aspecte ale vieţii lor pe care le-au lăsat în urmă în ultima vreme. O schimbare de imagine sau poate o nouă ţinută ar putea să îi facă să uite de probleme care le-au umbrit starea de bine în ultima perioadă. O surpriză romantică vă va readuce zâmbetul pe buze şi vă va confirma că merită să faceţi un pas important în doi.


Horoscop 11 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător caută drama cu lumânarea și, dacă nu o găsesc, vor avea grijă să o producă ei, din capul lor. Au nevoie de sentimente puternice, emoții intense și discuții la limită, care să îi scoată din monotonie. Nu încerca să îi calmezi, tocmai de asta se feresc. Din contră, o mică doză de scandal ar putea face minuni. Vor reveni imediat la starea de normalitate, după care vor uita totul, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.


Horoscop 11 martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn sunt sfătuiți să ia în calcul sfaturile prietenilor, în special în problemele delicate de cuplu. s-ar putea ca ultimele evenimente să-i fi lăsat debusolați, iar în asemenea momente se iau decizii dintre cele mai neinspirate. O persoană din exterior, care gândește la rece, ar putea identifica mai bine problema și soluția potrivită. Trebuie doar să ai încredere.


Horoscop 11 martie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător nu reușesc să iasă din atmosfera de weekend, spre nemulțumirea superiorilor. E multă treabă de făcut și prea puțin chef, așa că ziua de 11 martie va trece dureros de lent. Spre seară, însă, se anunță o cu totul altă poveste, alături de o persoană atrăgătoare. Nu încerca să grăbești lucrurile. Acum e timpul pentru distracție și artificii pe tavan. Va veni și momentul discuțiilor serioase.


Horoscop 11 martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti pot să facă orice, dar nu cumpărături. Și în niciun caz pentru persoana dragă, după o ceartă. Problemele nu se rezolvă în Mall, ci față în față. Nimic nu va șterge sentimentul de nesiguranță, indiferent de numele magazinului. Încearcă să identifici de unde provine golul interior pe care încerci să-l astupi. Abia după va avea sens să cedezi tentațiilor. 

Horoscopul zilei de duminică, 10 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 10 martie 2019


Horoscop 10 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec simt nevoia de a se izola, în ultima zi a săptămânii. E modul lor de a-și aduna gândurile și de a pune la punct planurile pentru perioada următoare. În teorie sună bine, doar că exact atunci când au mai mare nevoie de liniște vin telefoane din toate părțile. S-ar putea ca unii amici să aibă nevoie de ajutor sau de un sfat bun. Nu sunt excluse nici surprize plăcute din partea unei persoane atrăgătoare.


Horoscop 10 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt în locul potrivit, la momentul potrivit. Cel puțin în ceea ce privește relațiile sentimentale. O persoană care părea dezinteresată dă din senin semne că ar vrea să ducă relația de prietenie la un alt nivel. Motivele pentru care o face tocmai acum sunt imposibil de înțeles. Important este, pentru nativii din zodia Taur, să facă ceea ce simt. Fie că este vorba de un refuz sau de o mișcare îndrăzneață.


Horoscop 10 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni se plictisesc îngrozitor. Și nu e tocmai rău, pentru că în astfel de momente le vin cele mai interesante idei. O întâlnire cu prietenii din copilărie sau o invitație surpriză în oraș, adresată unui coleg „special”, ar putea transforma o zi banală într-o poveste de neuitat. Atenție mare la finanțe! Nu sunt recomandate cheltuielile pe obiecte de lux, bugetul s-ar putea risipi în doar câteva ore, mai ales că tentațiile sunt la tot pasul.


Horoscop 10 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac au parte de surprize plăcute din partea celor dragi. Vin vești bune pe toată linia, iar asta le dă un sentiment de confort. E posibil, însă, ca atmosfera senină să se spulbere în doar câteva clipe. Consecințele unor greșeli din trecut revin cu o forță copleșitoare, de aceea este important ca problemele să fie rezolvate o dată pentru totdeauna. Chiar dacă pare a fi târziu.


Horoscop 10 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor să petreacă astăzi timp cu persoanele dragi. Nativii din Leu se vor dedica familiei şi prietenilor, cărora le vor acorda toată atenţia. Ar putea veni cu ideea de a organiza o „ieșire” la iarbă verde sau la cinema. Acordați o atenție deosebită emoțiilor dumneavoastră. Dacă sunteți în căutarea iubirii, nu trebuie să respingeți atenția unei persoane care şi-a arătat interesul de-a vă cunoaşte, fiind şanse mari să vă întâlniţi jumătatea.


Horoscop 10 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară vor petrece o zi de duminică perfectă, fără niciun motiv de îngrijorare. Se vor simţi în armonie cu tot ce au în jurul lor. O mare parte din timpul liber şi-o vor dedica hobby-urilor. Seara ar putea fi petrecută în compania amicilor, acasă sau în oraş. Totodată, persoana dragă ar urma să pună la cale o surpriză de care să fiţi profund impresionaţi.


Horoscop 10 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă vor decide să uite noţiunea timpului. Cele mai bune idei de relaxare le vor găsi pe Internet, la cafeaua de dimineaţă. Nu uitați să faceți timp pentru a comunica cu oameni dragi vouă, pe care aţi putea să-i invitaţi la masa de prânz. Ar trebui să evitați cumpărăturile, ca să nu rămâneţi cu buzunarele goale.


Horoscop 10 martie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion ar putea fi neobişnuit de romantici, iar asta i-ar putea transforma în mari cuceritori, iar răspunsurile din partea celui curtat nu vor întârzia să apară. Totuşi, le este recomandat să nu uite de familie, pentru că vor interveni nişte chestiuni punctuale de rezolvat în cel mai scurt timp. Duminica este, de asemenea, o zi minunată de a scăpa de un obicei prost, care vă dă bătăi de cap.


Horoscop 10 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător vor participa, astăzi, la tot felul de concursuri intelectuale. Acesta este momentul potrivit în care le poţi demonstra celor din jur de ce eşti capabil. Poţi avea noi iniţiative ori poţi lansa noi idei de afaceri. Duminică nu este o zi bună pentru declarațiile de dragoste sau propuneri de căsătorie. Ai putea, în schimb, să îţi aranjezi lucrurile din dulap şi să adaugi ceva nou în el.


Horoscop 10 martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu ar trebui să-și asume prea multe responsabilităţi. Lasă-i pe cei dragi să stabilească singuri cum ar trebui să-şi petreacă weekendul. Vei avea destule pe cap. Petrece mai mult timp alături de familie. Vei simţi, probabil, o dorință puternică de a fi singur.


Horoscop 10 martie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător trebuie să stea departe de persoane pe care abia le-a cunoscut. S-ar putea să-ţi laşi finanţele pe banii cuiva care ar putea să profite de naivitatea ta. În general, va fi o duminică liniştită pentru tine. Ai putea ieși din casă. O plimbare în aerul proaspăt este perfectă. De asemenea, ar trebui să împărtășeşti cu familia un plan pentru viitor. La sfârșitul zilei, poate vrei să fii singur. Fă tot posibilul să găseşti un loc care să te inspire.


Horoscop 10 martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti petrec ziua de 10 martie 2019 printre oameni neobişnuiţi. Ai putea, de asemenea, experimenta un déjà vu în timp ce faci diverse treburi prin casă sau în timp ce vorbeşti cu diferite persoane. Astăzi este o zi potrivită pentru a organiza discuții importante în familie despre cum puteţi redecora casa. Evită să petreci mult timp în spatele volanului sau consumând mâncăruri picante. 

Horoscopul zilei de sâmbătă, 9 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 9 martie 2019


Horoscop 9 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au parte de noroc în tot felul de situații. E acea zi în care găsesc bani pe jos, primesc cadouri din senin sau reduceri uriașe la produsele pe care și le doresc. Spre seară se anunță o conversație incitantă cu o persoană atrăgătoare și o invitație subtilă în oraș. Vin vremuri interesante, Berbecii ar face bine să fie pregătiți sufletește.


Horoscop 9 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur fac față cu greu tentațiilor. În special cei aflați într-o relație de cuplu. Este un moment extrem de important, pentru că decizia pe care o vor lua le va afecta viața în moduri nebănuite. În orice caz, a spune adevărul despre ceea ce-și doresc e cea mai bună cale și singura care le va asigura nopți liniștite. Nimeni nu poate fi vinovat pentru ceea ce simte, ci doar pentru că preferă să mintă, în speranța de a amâna inevitabilul.


Horoscop 9 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt cuprinși de gelozie. Mici gesturi ale persoanei iubite le dau senzația că ceva este profund în neregulă. Acest sentiment de trădare nu va trece de la sine. Situația trebuie clarificată cât mai repede, nu are niciun sens să mai aștepte dovezi. De regulă, cei care care trăiesc o viață dublă își ascund cu abilitate de spion faptele. E important, totuși, să faci diferența dintre gelozia justificată și cea închipuită. Rezolvarea problemei începe în propria minte.


Horoscop 9 martie 2019, Rac:

Racul poate face o descoperire astăzi. Este, de asemenea, posibil să intrați în contact cu un înalt funcționar sau angajat al unei organizații importante. De asemenea, puteți avea succes în rezolvarea unor probleme mici care vă afectează viața. Astăzi este o zi bună pentru o evaluare generală a planurilor de viaţă. Se recomandă acordare de prioritate dietei și exercițiilor fizice.


Horoscop 9 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu ar trebui să încerce să-şi controleze starea de spirit. Dacă te simți iritat sau agresiv față de cei dragi, ia-ți timp să fii singur. Nu sunt prevăzute alte probleme pentru voi astăzi. Dacă doriți, puteți folosi această zi de sâmbătă pentru a vă concentra asupra familiei. Petreceți timp pentru a vizita o rudă îndepărtată sau pentru a vă invita familia la cină. Nu se recomandă refuzul unor invitații adresate de o persoană foarte importantă din viaţa voastră.


Horoscop 9 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară vor fi impresionați de evenimentele din această zi. Aveți șanse bune să primiți o surpriză plăcută din partea celor dragi sau chiar a unor cunoștințe încă necunoscute. Este posibil să fiți supuși participării la o întâlnire importantă care va decide o viitoare călătorie. În ceea ce privește finanțele dumneavoastră, salvați cât mai mult posibil, o să vă folosească. Ați putea fi tentat să vă cheltuiți banii sau resursele pe obiecte extravagante. Nu o faceţi!


Horoscop 9 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă vor dedica această zi prietenilor, călătoriilor şi socializării. Veţi petrece, încă de dimineaţă, timp preţios alături de prieteni dragi, având în vedere că, astăzi, după mult timp, sunteţi toţi disponibili. Vă puteţi distra la o ieşire în aer liber, un grătar sau chiar o petrecere în club. Aştrii vă recomandă să nu începeţi proiecte mari sau să faceţi achiziţii costisitoare. De asemenea, astăzi, trebuie să arătaţi mai multă înţelegere faţă de persoanele în vârstă.


Horoscop 9 martie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion vor intra în conflict cu anumite persoane din cauza unui motiv stupid. Există riscul ca cineva drag din viaţa voastră să afle un secret despre voi şi să vă confrunte. Încercaţi să explicaţi calm punctul vostru de vedere şi să îi faceţi pe ceilalţi să înţeleagă motivul pentru care aţi acţionat în acel mod. Pe plan personal, aştrii anunţă succes în ceea ce priveşte cumpărăturile sau întâlnirile cu persoane pentru care aveţi sentimente.


Horoscop 9 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător vor avea, astăzi, o zi plină de pace şi linişte interioară. Vă veţi simţi foarte fericiţi pentru că veţi fi înconjuraţi de familie. Împreună cu cei dragi puteţi organiza o excursie pentru a surprinde un membru al familiei care este departe şi care nu poate fi alături de voi. Surpriza va fi una uriaşă! După ce tot grupul va fi întregit, vă puteţi relaxa în aer liber.


Horoscop 9 martie 2019, Capricorn:

9 martie este o zi minunată pentru Capricorni. Astăzi, trebuie să prioritizezi anumite aspecte ale vieţii tale. Scopul tău principal pentru astăzi ar trebui să fie însuşi obiectivul pentru care te-ai străduit de câteva săptămâni, sau chiar luni de zile. Șansele de a intra într-o relație sunt foarte mari astăzi. Ceea ce înseamnă că nu ar trebui să-ţi risipeşti energia pe treburi inutile. Azi, trebuie să eviţi bârfele şi discuţiile lungi, fără sens.


Horoscop 9 martie 2019, Vărsător:

Pentru Vărsători, ziua de 9 martie este una extrem de agitată. S-ar putea să fii nevoit să mergi la celălalt capăt al orașului pentru a satisface dorinţa unui membru apropiat al familiei sau pentru a-ţi ajuta cel mai bun prieten. Sâmbătă aştepţi răspunsul la o întrebare importantă. Poate că răspunsul nu va mai veni sau este unul care nu-ți face plăcere.


Horoscop 9 martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti pot fi ușor dezorientați de evenimentele din această zi. Nu încerca să cauți modele într-o serie de coincidențe misterioase. Încearcă să te comporți cât se poate de natural. Ar trebui să încerci o apropiere cu familia și prietenii. Alternativ, poţi organiza o întâlnire la care să inviţi pe toţi considerați cu adevărat dragi. 

Horoscopul zilei de vineri, 8 Martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 8 Martie 2019


Horoscop 8 Martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiți să lase grijile și supărarea deoparte. Câteva ore de liniște, poate chiar singurătate, ar putea restabili echilibrul emoțional. Cei care au sentimente pentru o anumită persoană, dar s-au ferit să le mărturisească, ar face bine să treacă la acțiune astăzi, nu mâine sau peste un an. Nu trebuie să fii perfect. Cine te place cu adevărat o va arăta încă din primele secunde.


Horoscop 8 Martie 2019, Taur:

Vești bune pentru Taurii singuri. Pregătește-te de aventură! Un mesaj primit din senin va aduce clipe de neuitat, alături de o persoană pe care o credeai total neinteresată. Chimia dintre voi doi se simte din priviri, iar de aici și până la o noapte de neuitat mai este doar un pas. Tot ce mai au de făcut nativii din zodia Taur este să nu o dea în bară.


Horoscop 8 Martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni par a fi total dezinteresați de 8 Martie și de simbolistica acestei zi. Au gândul la cumpărături, mâncare bună și, dacă mai rămâne timp, la o sesiune de seriale. E genul lor de „sărbătoare”, cu lucruri practice, fără romantism și povești siropoase. Seara va aduce vești bune cu privire la un prieten care a trecut prin situații dificile.


Horoscop 8 Martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac trebuie să uite de planurile de viitor, dar şi de conflictele cu persoanele dragi. Încercaţi să vă concentraţi pe persoana iubită, să transformaţi seara într-una romantică şi să sărbătoriţi Ziua Femeii aşa cum se cuvine. Există şansa unei întâlniri cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp, dar şi a începutului unei aventuri. Aştrii vă recomandă să fiţi reţinuţi în ceea ce priveşte investiţiile.


Horoscop 8 Martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte de un cadou neaşteptat, dar foarte valoros. Aţi putea primi drept cadou o vacanţă, o bijuterie sau chiar o maşină. Astăzi veţi fi într-un mod de sărbătoare, însă trebuie să fiţi foarte atenţi în ceea ce priveşte consumul de băuturi alcoolice şi persoanele cu care intraţi în contact.


Horoscop 8 Martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară s-ar putea întâlni cu iubirea vieţii lor. Persoana alături de care v-aţi putea petrece toată viaţa ar putea fi oricine. Aveţi grijă şi analizaţi foarte bine toate persoanele cu care intraţi în contact. Va fi dragoste la prima vedere, astfel că nu va fi foarte greu să vă daţi seama cine este persoana. Practic, astăzi veţi fi cu capul în nori!


Horoscop 8 Martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt în pericol să se obosească foarte mult în această zi. Este foarte probabilă apariţia unei probleme de epuizare din cauza agitației, a timpului gestionat greşit și a consumului de energie. Nu vă fie frică să cereți ajutor de la familie sau prieteni. Ca opțiune, puteți sări peste câteva obligaţii în sânul familiei. Mergeți în locuri unde domnește relaxarea, distracția și buna dispoziţie. Evitați cumpărările, cheltuielile și folosirea unor echipamente potrivite.


Horoscop 8 Martie 2019, Scorpion:

Celor născuţi în zodia Scorpion pot resimți o lene nemăsurată. S-ar putea să simțiți că nu aveţi niciun chef să vă duceţi planurile de astăzi la bun sfârşit. Cauza acestei stări depresive este posibil să fie un eveniment care a declanşat anumite discuţii la locul de muncă. Către seară, totuși, dorința de activitatea o să vă revină. De asemenea, problemele în echipa de la muncă se vor rezolva într-o anumită măsură.


Horoscop 8 Martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător nu li se recomandă să fie nepoliticoși. Poate că aveţi motive foarte bune să faceţi acest lucru, însă veţi câştiga mai mult dacă încercaţi să respectați părerea tuturor cu care va trebui să comunicați. Acest sfat este deosebit de relevant în procesul de comunicare cu rudele sau persoanele mai în vârstă. S-ar putea să trăiţi şi alte supărări astăzi, însă încercaţi să vă menţineţi calmul şi să acţionaţi cu tact. Orice excursii sau întâlniri cu prietenii apropiați sunt binevenite. Veţi avea parte şi de romantism în a doua parte a zilei, având în vedere că este, totuşi, o zi specială.


Horoscop 8 Martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu ar trebui să fie prea pretențioși în privința aspectului lor. Nu este nimic în neregulă cu faptul că ești departe de ideal. Eliberează-te de toate constrângerile interioare şi barierele emoționale. Vineri vei avea multe întâlniri și vei cunoaşte persoane interesante. Nativii zodiei Capricorn flirtează mai mult ca de obicei şi ar putea să-şi găsească jumătatea. Cei care se află deja într-o relație ar trebui să fie mai atenţie cu partenerul de viaţă.


Horoscop 8 Martie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător vor fi extrem de pozitivi. Pot apărea şi mici accidente neplăcute. Însă, per ansamblu, ziua va fi una fericită. S-ar putea să te surprindă un telefon de la o persoană pe care nu ați văzut-o de mai mulți ani. Ai putea primi un cadou unic, ca expresie a iubirii de la partenerul de viaţă. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru negocieri în afaceri sau achiziții importante. Prioritatea ta ar trebui să fie familia, flirtul activ și dragostea.


Horoscop 8 Martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti pot fi nemulţumiţi de evenimentele din această zi. Probabil că nu vor exista motive speciale pentru nemulțumirea ta, iar asta îţi va provoca o depresie. Încearcă să uiți de problemele tale cât mai mai repede. Bucură-te de atenția celor din jur, fă mici călătorii şi comunică online. Nu face promisiuni false şi nu manipula oamenii cu care te întâlneşti astăzi. De asemenea, trebuie să fiţi deosebit de precauţi cu banii dumneavoastră. 

Horoscopul zilei de joi, 7 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: joi, 7 martie 2019


Horoscop 7 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt în căutarea armoniei. Liniştea şi relaxarea vă vor „urmări” astăzi. Mai exact, fără conflicte la locul de muncă, fără situaţii tensionate acasă. Cel mai probabil veţi avea parte de o zi poate plictisitoare, dar fără probleme. Ieşiţi în parc, profitaţi de timpul frumos, ori ieşiţi în oraş cu amicii. Spre seară s-ar putea să primiţi o veste importantă.


Horoscop 7 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt în căutarea cadourilor pentru 8 Martie în această zi. Trebuie să realizaţi o surpriză cu adevărat frumoasă pentru acea persoană importantă din viaţa voastră. Aţi putea de asemenea să realizaţi ceva din mâinile voatre. Ar însemna mult şi categoric veţi fi apreciaţi. La locul de muncă toate merg bine, veţi avea chiar ocazia să prezentaţi un proiect la care aţi muncit foarte mult şi în care aveţi mare încredere.


Horoscop 7 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni se ocupă cu afacerile în această zi. S-ar putea să vă ocupe mult timp un proiect istovitor dar foarte important pentru cariera voastră. Nu leneviţi, acesta ar putea fi un moment unic şi vă poate asigura succesul. În dragoste, persoana iubită v-ar putea face un cadou neaşteptat. Poate o escapadă la munte sau un obiect preţios; în orice caz, gestul contează.


Horoscop 7 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac ar face bine să lase deoparte marile probleme ale lumii. E timpul să-și facă ordine în propria viață. Unii prieteni se dovedesc a fi adevărați „vampiri energetici”, care necesită și ultimul dram de emoție. Încearcă să-i lași deoparte, măcar o perioadă. Atenție și la conversațiile personale! S-ar putea să descoperi secrete bine ascunse, dacă alegi să asculți, nu să vorbești. Oamenii chiar spun ceea ce au pe suflet, dacă îi lași suficient timp.


Horoscop 7 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu nu ar trebui să uite de bun simț, chiar dacă lucrează sub presiunea timpului, iar problemele par a-i copleși. Evită, pe cât posibil, conflictul și bârfa. Oamenii te vor atrage în astfel de situații doar pentru a-ți reproșa, pe viitor, faptul că te-ai implicat. Gândește-te în primul rând la interesul tău. Cine e pe primul lor? Persoana iubită? Familia? Îndreaptă-ți atenția acolo unde e și sufletul. Ceilalți mai pot aștepta, la fel ca și problemele.


Horoscop 7 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară au o zi lungă și dificilă, iar starea lor de spirit este pe măsură. Va fi nevoie de multă răbdare și diplomație pentru a naviga printre toate problemele delicate. Din fericire, situația se schimbă complet spre seară. O persoană atrăgătoare vine cu un mesaj din senin, care e practic o invitație romantică. Trebuie doar „să te prinzi”, iar asta în timp util.


Horoscop 7 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă vor fi leneşi şi nu este de bun augur. Dacă ai un program încărcat şi trebuie să te întâlneşti cu multe persoane, lipsa de comunicare îţi va aduce probleme. Este foarte probabil să primeşti veşti extrem de importante de care depinde viitorul tău, viaţa ta personală şi cariera. Vei primi, de asemenea, un cadou valoros şi vei rezolva un conflict în care sunt implicate persoane dragi ţie.


Horoscop 7 martie 2019, Scorpion:

Celor născuţi în zodia Scorpion le este permis să fie egoişti. Vei ignora cu graţie ce-ţi cer persoanele din jurul tău şi te vei eschiva elegant de la un dialog lung și plictisitor. Concentrează-te în principal în a-ţi face ordine în gânduri. Ar fi bine să ceri o mărire de salariu, după ce duci la bun sfârşit un proiect aşteptat de superiori. Seara, ai putea primi o ofertă de muncă extrem de tentantă.


Horoscop 7 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător vor dobândi o anumită autoritate astăzi. La locul de muncă, vei fi nevoit să ţii locul unui coleg, iar asta va însemna că ai mai multe ore de muncă. De asemenea, s-ar putea să primeşti o veste de la un membru de familie. O veste bună, care-ţi va însenina ziua. Singurul aspect negativ al acestei zile sunt finanţele. Există riscul să apară o penurie financiară, după mai multe cheltuieli inutile.


Horoscop 7 martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn vor avea parte de o zi extrem de liniştită din punct de vedere emoţional. Relaţia cu persoana iubită, dar şi cu familia decurge normal, toată lumea se înţelege foarte bine, iar voi sunteţi în centrul atenţiei. Spre seară, există posibilitatea unei petreceri în compania unor persoane cunoscute, dar şi a unor străini. Aştrii vă recomandă să fiţi cumpătaţi şi să daţi atenţie iubitei/iubitului pentru a nu trezi gelozii.


Horoscop 7 martie 2019, Vărsător:

Cei născuţi în zodia Vărsător vor fi foarte preocupaţi de bunăstarea celor dragi. Trebuie să faceţi anumite compromisuri pentru a putea ajuta o rudă care se îmbolnăveşte brusc. Uitaţi de toate planurile pe care le-aţi făcut pentru astăzi şi faceţi tot posibilul pentru a da o mână de ajutor. Eliberaţi-vă de supraîncărcarea emoţională şi implicaţi-vă în treburile interne ale familiei.


Horoscop 7 martie 2019, Peşti:

Cei născuţi în zodia Peşti vor avea o zi foarte aglomerată ce poate consta în numeroase excursii, negocieri sau întâlniri de afaceri. Trebuie să aveţi răbdare pentru că există riscul să fiţi obligaţi să comunicaţi cu oameni destul de obositori. Calmaţi-vă şi concentraţi-vă energia pe lucrurile care merită cu adevărat. Într-un final veţi reuşi să treceţi cu bine peste orice şi să obţineţi acel lucru pentru care vă luptaţi de luni de zile. 

Horoscopul zilei de miercuri, 6 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 6 martie 2019


Horoscop 6 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec au o zi foarte bună, din toate punctele de vedere. Sunt şanse ca cineva drag să vă mărturisească sentimentele faţă de voi ori poate partenerul vostru îşi va dori mai mult şi vă va cere în căsătorie. Gândiţi-vă bine răspunsul, pentru a evita un regret ulterior. Aveţi mare noroc şi la locul de muncă, unde şefii voştri vă vor oferi un bonus salarial.


Horoscop 6 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt sfătuiţi de aştrii să fie temperaţi în această zi, mai ales în ceea ce priveşte partea financiară. Se poate să întâmpinaţi conflicte la locul de muncă, dar dacă nu trataţi totul cu calm şi tact, este posibil să aveţi de pierdut. Cel mai bine ar fi să staţi retraşi şi să vă rezolvaţi activităţile. Spre seară este posibil să fiţi invitaţi la un eveniment cultural de cineva apropiat. Profitaţi de linişte şi de relaxare şi încărcaţi-vă bateriile pentru o nouă zi de muncă.


Horoscop 6 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni au parte de o zi interesantă. Dificilă şi totuşi interesantă. Chiar dacă veţi simţi epuizarea uşor-uşor la locul de muncă, veţi avea ocazia de a scăpa de stres şi de probleme spre seară. Vizionaţi un film, mâncaţi ceva comandat şi leneviţi. Daţi telefonul pe silenţios şi bucuraţi-vă de timp cu voi. Uneori liniştea este mai bună decât orice.


Horoscop 6 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt sfătuiți să nu-și ascundă slăbiciunile, indiferent de circumstanțe. Nu este nimeni îndreptățit să vadă doar lucrurile plăcute la o persoană. Da, poate că unii te vor respinge sau vor găsi motive de bârfă, însă important e scopul pe termen lung. Adevărata iubire te va accepta exact așa cum ești, cu bune și cu rele. Valabil și pentru relațiile cu amicii.


Horoscop 6 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu sunt excesiv de optimiști în această zi. Iar asta nu ar fi neapărat rău, dacă nu și-ar face apariția anumite tendințe narcisiste. Încearcă să-i analizezi cu atenție pe cei din jur. Unii poate au probleme, alții sunt apăsați de gânduri sau sentimente de tristețe, iar energia ta ar putea să-i copleșească. Încearcă să o folosești într-un mod constructiv, pentru a îmbunătăți viața celor dragi, nu doar de dragul de a avea o zi bună. Vei fi mult mai fericit.


Horoscop 6 martie 2019, Fecioară:

Cei născuţi în zodia Fecioară așteaptă să le pice norocul din cer, însă e doar o iluzie. Fără efort și sacrificiu nu vor ajunge prea departe. Sunt puțini cei care primesc totul pe tavă, calea sigură necesită timp, răbdare și suferință. Dar și sentimentul de mulțumire interioară va fi pe măsură. Iar în dragoste e la fel. Relațiile puternice sunt construite pe încredere și acesta este motivul pentru care ele nu se destramă la primul obstacol.


Horoscop 6 martie 2019, Balanţă:

Cei născuţi în zodia Balanţă sunt sfătuiţi ca să înveţe să se bucure de lucrurile mici din viaţă. Frustrarea, invidia şi pesimismul trebuie să dispară în totalitate. Veţi descoperi că renunţarea la aceste emoţii negative vă va ajuta foarte mult şi vă va înveseli. Spre seară, veţi primi o veste uriaşă despre cel mai bun prieten.


Horoscop 6 martie 2019, Scorpion:

Cei născuţi în zodia Scorpion se vor simţi foarte energici. Veţi încerca să faceţi, încă de dimineaţă, toate lucrurile pe care le-aţi ignorat în ultimul timp. Începând cu o curăţenie generală şi terminând cu îndeplinirea unor sarcini de serviciu, veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit. Pe plan profesional, veţi primi, din partea aştrilor, o doză de noroc. Drept urmare, vă puteţi aştepta la un câştig neaşteptat sau la un nou contract.


Horoscop 6 martie 2019, Săgetător:

Cei născuţi în zodia Săgetător vor avea o dispoziţie romantică. Există posibilitatea ca munca voastră şi viaţa personală să fie strâns legate între ele astăzi. Totuşi, nu este momentul potrivit pentru noi alianţe în afaceri, dragoste sau prieteni. Aştrii vă recomandă să evitaţi orice formă de exces. Fiţi pragmatici şi analizaţi obiectiv orice situaţie în care trebuie să luaţi o decizie. Aveţi încredere în propriul instinct!


Horoscop 6 martie 2019, Capricorn:

Cei născuţi în zodia Capricorn nu au voie să judece oamenii după aparenţe. Poate că veți avea dorința de a atrage sprijinul unei persoane puternice, care are o apariţie nu tocmai încurajatoare. De asemenea, este posibil să aveți șansa de a începe o relație. Cu toate acestea, în majoritatea domeniilor vieții, se recomandă să vă bazați exclusiv pe voi înșivă şi pe instinct. Nu vă fie frică să vă exprimaţi liber sentimentele personale.


Horoscop 6 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorul este posibil să sufere o ușoară dezamăgire. S-ar putea ca proiectul la care aţi muncit puternic să nu dea randament la capacitate maximă. Poate că o persoană care a promis că va deveni partenerul sau asistentul dumneavoastră vă va dezamăgi. Se prea poate să reușești să-ți faci niște prieteni noi, sau vei reuși să-ți reanimezi căsnicia. Către sfârșitul zilei, se recomandă să aveți grijă de bunăstarea personală.


Horoscop 6 martie 2019, Peşti:

Mulţi nativi din Peşti vor fi mulțumiți de evenimentele din 6 martie 2019. Este posibil sa aveți câteva idei proaspete legate de venituri suplimentare si în sfera financiară. S-ar putea să rezolvați o dispută de lungă durată, să câștigați o competiție sau să câștigați laude de la un membru al conducerii superioare. Seara, există posibilitatea să mergi la o întâlnire interesantă. Cei care caută dragostea adevărată ar trebui să continue să comunice cu interesul lor romantic, dar nu trebuie să provoace gelozie. 

Horoscopul zilei de marţi, 5 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 5 martie 2019


Horoscop 5 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi de aştrii să renunţe la invidie. Nu vă comparaţi cu succesul altora, ci din contră, munciţi pentru a-l obţine pe al vostru. Aveţi potenţial, aveţi capacitatea de a dezvolta proiecte memorabile, aşa că nu staţi în spate, privind reuşitele celor din jur. Nu vă temeţi de schimbări mari, vă pot asigura beneficii de durată. Spre seară veţi afla un secret bine păstrat până acum. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să faceţi publice aceste informaţii.


Horoscop 5 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur sunt „dominaţi” de pozitivitate. Este un lucru foarte bun, motiv pentru care trebuie să fiţi atenţi la cei invidioşi. Staţi departe de conflicte, de situaţii tensionate sau certuri, mai ales dacă nu vă privesc şi nu vă implică în mod direct. Fiţi concentraţi asupra proiectelor pe care le aveţi de finalizat. Bucuraţi-vă de timpul liber, dacă spre seară aveţi această ocazie. Puteţi ieşi în oraş alături de persoana iubită sau vă puteţi relaxa în familie.


Horoscop 5 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt înconjuraţi de monotonie. Cel mai probabil ziua de 5 martie va trece repede pe lângă voi, fără conflicte, fără probleme de ultim moment. Aveţi şansa de a vă dezvolta în plan profesional, dar trebuie să dovediţi acest lucru în faţa şefilor. Fiţi încrezători în forţele proprii şi nu lăsaţi temerile să vă acapareze.


Horoscop 5 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac sunt sfătuiți să nu se încreadă în persoane străine, ce par a avea intenții bune. E posibil ca unele dintre acestea să urmărească scopuri ascunse, despre care să afli mult prea târziu. Pe cât posibil, încearcă să vezi ce interes există în propunerile pe care le primești. Dacă nu îl vezi din prima înseamnă că ți se ascunde ceva. Străinii nu fac lucruri gratuite, mai ales când la mijloc sunt bani.


Horoscop 5 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor avea parte de un succes major în dragoste, cu o singură condiție - să fie sinceri și să-și exprime intențiile. Ar putea descoperi, pe această cale, că o persoană pe care o considerau inabordabilă nu are doar sentimente de prietenie, așa cum dădea impresia. Momentul în care amândoi renunțați la mască ar putea fi de neuitat. De aici încolo, e totul sau nimic.


Horoscop 5 martie 2019, Fecioară:

Puține șanse ca Fecioarele să aibă o zi liniștită. O persoană din trecut, de care ar vrea și nu prea să scape, le dă din nou târcoale. Nu e cazul să faci pe victima, e posibil să existe sentimente pe care nu vrei să le recunoști. Ar fi recomandat să-ți asculți vocea interioară, intuiția care îți spune mereu, fără greș, dacă ceea ce faci este bine sau nu pentru viitorul tău. Dacă simți că ceva este în neregulă, poate că e momentul să pui punct.


Horoscop 5 martie 2019, Balanţă:

Balanţei îi este recomandat să fie mai selectivă în procesul de a face noi cunoștințe. Astăzi nu este cea mai bună zi pentru a vă stabili parteneriate de afaceri, să flirtaţi sau să participați la discuţii care nu vă privesc. Prioritatea dumneavoastră trebuie să se îndrepte către succesul carierei. Acţionaţi pe cont propriu și lucraţi spre atingerea obiectivului dorit. La sfârșitul acestei zile există şansa să primiţi o primă, dar şi riscul unor știri îngrijorătoare.


Horoscop 5 martie 2019, Scorpion:

Mulți nativi din Scorpion trebuie să fie astăzi foarte atenţi la buzunar. În timp ce combateți cu pricepere unele atacuri verbale care ţin de finanţele personale, nu uitați să acţionaţi cu tact şi cumpătare, deoarece aceste discuţii se pot traduce în pierderi financiare. Totuşi, această zi are capacitatea de a vă aduce fericire și plăcere. Ar trebui să vă faceți timp să pregătiți cadouri pentru cei dragi, să faceți un plan pentru festivități viitoare sau să vizitați prietenii. Scorpionii care sunt singuri astăzi pot avea noroc în procesul de a face noi cunoștințe. Puteți primi, de asemenea, o atenție specială de la un/o prieten/ă.


Horoscop 5 martie 2019, Săgetător:

Pentru Săgetător, ziua de marți vă poate aduce multe motive să vă mândriți. Există posibilitatea ca proiectul pe care l-ați început cu ceva timp să vă aducă beneficii abundente. Poate că vă veți bucura de ceva timp cu membrii mai tineri ai familiei dumneavoastră, cu o persoană romantică sau cu o persoană care vă aduce beneficii profesionale. Seara, ar avea sens să aranjați o mică petrecere, dar fiţi atenţi la rude! Este posibil ca, pe fundalul victoriilor dumneavoastră recente, una dintre rude să se simtă foarte puţin apreciată, deşi are un aport destul de important la succesul dumneavoastră.


Horoscop 5 martie 2019, Capricorn:

Astăzi, Capricornilor nu li se recomandă să cumpere, să vândă sau să închirieze bunuri imobiliare. Ar trebui să acorzi mai multă atenţie celor din familie şi prietenilor. Dacă există o persoană pe care nu ați vizitat-o de o perioadă lungă de timp (o rudă îndepărtată, un prieten de școală sau un fost coleg), ai face bine să reiei legătura. O să ai o surpriză incredibilă şi vei afla un secret bine păstrat. Marţi, vei avea parte de emoții pozitive. Sănătatea și dieta dumneavoastră trebuie monitorizate.


Horoscop 5 martie 2019, Vărsător:

Marţi, Vărsătorii sunt extrem de intuitivi. Cu toate acestea, al șaselea simț este puțin probabil să te ajute în cazuri care implică analize exacte, planificări sau calcule dificile. Este recomandat să eviţi oamenii lacomi și să le ignori sfatul. Odihneşte-te şi protejează-te de eventuale excese. Cea mai bună variantă pentru tine este o plimbare în aerul proaspăt, de preferință singur.


Horoscop 5 martie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii vor trebui să rezolve unele probleme personale. Aceasta pot include o decizie legate de viitorul relaţiei. Cei care sunt deja implicaţi într-o relație se pot confrunta cu senzația de indiferență față de partener. Din fericire, nu vor fi probleme majore. Încearcă să-ţi rezolvi problemele personale cât mai curând posibil. 

Horoscopul zilei de luni, 4 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: luni, 4 martie 2019


Horoscop 4 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt sfătuiţi să lase răutăţile acasă şi să iasă în lume zâmbitori, plini de culoare, bunătate şi rafinament. Fiţi pozitivi şi aveţi curaj în cazul în care vă temeţi să îndepliniţi cerinţele unui proiect important care vă poate sigura succesul. Aveţi potenţial, trebuie să îl şi arătaţi însă.


Horoscop 4 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au ocazia de a atrage atenţia unei persoane speciale. Se poate să fie vorba chiar de acel cineva de care vă simţiţi atraşi de ceva timp. Dacă nu aveţi deja o relaţie serioasă, puteţi flirta cu uşurinţă, însă dacă nu sunteţi singuri, ar trebui să staţi departe de astfel de gesturi, altfel veţi întâmpina multe probleme mai târziu şi vă veţi păta imaginea.


Horoscop 4 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni iau ocazia să experimenteze diferite activităţi. Poate veţi începe un nou hobby. Se poate să fie ceva interesant, să vă prindă şi să devină chiar şi o modalitate de a câştiga bani. Aveţi curaj, încredere în forţele proprii şi arătaţi tuturor de ce sunteţi în stare. Se prevăd veşti bune pentru voi.


Horoscop 4 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac nu sunt nevoiţi să îşi asume responsabilitatea altora şi să le facă treaba,dacă asta ar însemna să se aglomereze şi să ajungă seara acasă epuizaţi, lipsiţi de energie. Creaţi-vă o listă de priorităţi şi doar dacă aveţi timp acceptaţi să oferiţi o mână de ajutor, dar fiţi cu băgare de seamă; este posibil ca cineva să se folosească de cunoştinţele voastre în scopuri mârşave.


Horoscop 4 martie 2019, Leu:

Mai multe idei bune care privesc schimbări în viaţa personală îţi vin astăzi. E important să dezvolţi aceste idei, fără să uiţi de chestiunile legate de carieră, bani şi afaceri. S-ar putea să primeşti o ofertă care să aducă schimbări importante în viaţa ta. Poate fi vorba chiar de mutarea în alt oraş. Sfătuieşte-te cu membri apropiaţi din familie. Dacă eşti singur, cere sfatul celui mai bun prieten.


Horoscop 4 martie 2019, Fecioară:

Se prea poate să te plictiseşti din cauza monotoniei acestei zile, care seamănă izbitor cu ultimele săptămâni din viaţa ta. Încearcă să nu laşi acest lucru să îţi strice starea de spirit. Poate ar fi indicat să schimbi traseul spre locul de muncă, să îţi cumperi o carte interesantă sau să mergi la film. Spre seară e posibil să faci o nouă cunoştinţă.


Horoscop 4 martie 2019, Balanţă:

Recomandarea zilei pentru tine e să îţi păstrezi pacea interioară. Încearcă să nu pui la suflet poveştile auzite de la prieteni, sau cele descoperite pe reţelele de socializare. Acordă mai multă atenţie sănătăţii tale şi aspectului exterior. Lunea e ziua cea mai bună pentru câştigurile tale financiare, pentru găsirea unui loc de muncă nou sau pentru a realiza venituri suplimentare.


Horoscop 4 martie 2019, Scorpion:

Astăzi încerci să găseşti oamenii care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine. E posibil să crească dorinţa ta de comunicare. Vei avea o idee strălucită legată de un proiect de finanţare. Dar nu vei putea pune în practică această idee decât dacă vei fi foarte prietenos. Spre sfârşitul zilei încep să încolţească gândurile unei viitoare vacanţe exotice.


Horoscop 4 martie 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt hotărâți ca să ducă la bun sfârșit un plan care a devenit foarte stresant în ultima perioadă. Veți primi sprijinul total al rudelor, colegilor și prietenilor. Totuși, singurul lucru recomandat pentru voi este să vă bazați pe voi înșivă pentru creativitate. Doar de voi depinde deznodământul acestei probleme care vă macină. Aştrii sunt de partea voastră și cu siguranță veți reuși să obțineți un rezultat pozitiv.


Horoscop 4 martie 2019, Capricorn:

Capricornii trebuie să se concentreze pe propria persoană. Nu ar trebui să vă pierdeți energia pentru a rezolva problemele altor persoane. Ignorați orice lucru care vă împiedică să vă îndepliniți propriile idei. După o zi extrem de încărcată, spre seară vă veți bucura de o vizită a unor prieteni de o viață și a unor rude. Bucurați-vă de viață și de momentele încărcate cu energii pozitive!


Horoscop 4 martie 2019, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să încerce să fie un pic mai îndrăzneți. Nu permiteți să fiți puși în umbră de colegii entuziaști. Simțiți-vă liber să vă exprimați ideile și sugestiile. Tot astăzi, veți primi o veste foarte importantă care vă va aduce bucurie. Împărtășiți cu familia și prietenii apropiați vestea și încercați să puneți la cale un plan de viitor pentru a vă asigura un trai mult mai bun, dar și pentru a nu pierde sume mari de bani pe nimicuri.


Horoscop 4 martie 2019, Peşti:

Peștii vor fi foarte responsabili. Veți primi responsabilități în plus de la colegii de muncă, de la prieteni sau chiar de la familie și trebuie să demonstrați că sunteți în stare să rezolvați orice, așa cum și susțineți de altfel. Pentru toate aceste lucruri în plus, soarta vă va răsplăti cu generozitate. Pentru Peștii singuri, aștrii au rezervat o surpriză romantică. Veți cunoaște o persoană, iar chimia dintre voi va fi uriașă. 

Horoscopul zilei de duminică, 3 martie 2019

 
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 3 martie 2019


Horoscop 3 martie 2019, Berbec:

Cei născuţi în zodia Berbec sunt însărcinaţi cu organizarea unui eveniment important. Poate fi vorba despre vizita unor rude îndepărtate, venite special pentru o anumită sărbătoare. Poate sarcina vi se va părea dificilă, dar la final, dacă totul va merge ca pe roate, veţi fi apreciaţi cum se cuvine. În orice caz, şanse mari sunt ca la această petrecere să cunoaşteţi pe cineva special. Veţi descoperi că aveţi multe în comun şi cine ştie, poate veţi repeta experienţa.


Horoscop 3 martie 2019, Taur:

Cei născuţi în zodia Taur au azi ocazii de a avansa în plan personal. Se poate să treceţi la următorul nivel cu o persoană, poate de la amiciţie la o poveste de dragoste sau de la o simplă relaţie la o logodnă în adevăratul sens al cuvântului. Aveţi curaj, mai ales dacă simţiţi că lucrurile evoluează într-un mod pozitiv. Bucuraţi-vă de fiecare clipă şi, dacă aveţi nevoie de un sfat, cereţi-l rudelor sau celor extrem de apropiaţi, în care puteţi avea încredere.


Horoscop 3 martie 2019, Gemeni:

Cei născuţi în zodia Gemeni sunt sfătuiţi de aştrii să îşi ţină ideile personale pentru ei. Sunt multe persoane care aşteaptă să vă trădeze şi să vă ia locul în anumite circumstanţe, motiv pentru care orice secret pe care îl aveţi, poate fi folosit împotriva voastră. Fiţi puternici, curajoşi şi ţineţi mereu capul ridicat. Demonstraţi-vă talentul, coordonarea şi capacitatea de a obţine succesul.


Horoscop 3 martie 2019, Rac:

Cei născuţi în zodia Rac au oportunitatea uriaşă de a face schimbări importante în viaţa lor. Întocmiţi o listă de priorităţi şi nu vă implicaţi în proiecte complicate, care vă pot destrăma şansa de a obţine succesul. Concentraţi-vă asupra acelor activităţi la care aţi muncit şi pentru care sunteţi pregătiţi. Puteţi face faţă presiunii doar dacă aveţi încredere în puterile voastre.


Horoscop 3 martie 2019, Leu:

Cei născuţi în zodia Leu vor fi preocupați de o problemă în familie. Este posibil ca acest lucru să însemne o discuție cu familia despre viitor, o posibilă călătorie de vacanță sau pur și simplu renovarea casei. Pentru voi, sosirea primăverii reprezintă mai mult decât data din calendar sau vremea mai călduroasă. Pentru voi, luna martie este o stare de spirit care vă aduce numai energii pozitive. Aștrii vă surâd, iar astăzi veți avea noroc. Folosiți-l cu înțelepciune!


Horoscop 3 martie 2019, Fecioară:

Nativii din Fecioară riscă să își strice ziua din cauza unor conflicte mici, dar care pot degenera. Învățați să evitați astfel de conflicte și astfel să vă salvați ziua, dar și relațiile cu cei din jur. Nu provocați conflicte verbale pentru că se prea poate să îi răniți pe cei dragi. Aștrii vă recomandă ca astăzi să vă calmați, să vă regăsiți cu natura printr-o plimbare în parc, în pădure sau chiar o excursie la munte. Aerul curat și rece vă va da starea de care aveți nevoie.


Horoscop 3 martie 2019, Balanţă:

Balanțele vor dedica ziua de 3 martie planurilor de viitor. Veți face tot posibilul pentru ca persoana iubită să vă acorde atenția necesară. Împreună veți pune la cale tot ceea ați visat atunci când v-ați cunoscut: întemeierea familiei, cumpărarea unei case sau poate chiar un copil. Fericirea vă bate la ușă. Depinde de voi dacă îi răspundeți!


Horoscop 3 martie 2019, Scorpion:

Dacă în mod normal există lucruri care vă enervează doar când vă amintiți de ele, începând de astăzi lucrurile se vor schimba. Un declic la nivel psihic vă va readuce printre oameni. Nu veți mai putea simți energii negative, veți fi imuni la bârfe sau vești proaste și veți deveni cea mai pozitivă persoană din grupul vostru de prieteni.


Horoscop 3 martie 2019, Săgetător:

Aștrii anunţă o zi în care o să-ţi zâmbească norocul. E posibil să începi o nouă poveste de dragoste sau cineva să îşi reconsidere poziţia şi să devină jumătatea ta. E important să fii vigilent, ca să nu ratezi o întâlnire incendiară. Spre seară se recomandă odihnă şi o atenţie sporită la starea ta fizică.


Horoscop 3 martie 2019, Capricorn:

Dacă ai planificat să dedici această duminică familiei tale, renunţă la mutra asta serioasă pe care o văd toţi cei din jur. Uită de problemele nerezolvate şi ascunde facturile la utilităţi pe care nu le-ai plătit încă. Nu răspunde la telefon dacă te sună cineva de la bancă. Cel mai bine e să comunici cât mai mult cu copiii care se învârt prin jurul tău. Optimismul lor e cel mai bun remediu pentru orice stres. Orice activitate care îţi aduce mici emoţii pozitive e recomandată.


Horoscop 3 martie 2019, Vărsător:

Azi nu ai voie să faci orice fel de experiment îţi trece prin cap. Mai ales dacă vorbim despre finanţe. Nu te încrede în cei care vin şi-ţi promit succese financiare în timpul unor proiecte aventuroase, poate chiar uşor ilegale. Fii atent şi la dietă astăzi, obiceiurile tale culinare nesănătoase cresc riscurile unor tulburări digestive!


Horoscop 3 martie 2019, Peşti:

Multă vreme de acum înainte îţi vei aminti evenimentele de astăzi, pentru că ele îţi vor aduce amintiri foarte plăcute. O să ai o întâlnire romantică, vei cunoaşte pe cineva uimitor, vă veţi face confesiuni şi mici daruri. Seara e posibil să asistaţi la un spectacol de muzică special sau să citeşti o capodoperă literară. Ai grijă doar la cheltuieli şi puţin la dietă! 

Horoscopul lunii aprilie 2019

 
Horoscop lunar adevărat: aprilie 2019


Horoscop aprilie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec aprilie 2019
În jurul sau cursul datei de 2, s-ar putea să fii mai înclinat(ă) spre introspecție și meditație. În preajma sau cursul lui 10, debordezi de romantism, dar mare grijă la posibilele conflicte cu șefii. În plus, nu-ți programa călătorii la mare distanță de casp și examene, cel puțin pentru o perioadă. În cursul sau jurul lui 12 și 13, nu ești tu însuți(ăți) și reapar tensiunile între tine și superiorii.

În cursul sau jurul lui 14, ai mai multă energie și bună dispoziție. În următoarea zi, tonusul tău ar putea avea din nou de suferit. Din 17 încolo, te exprimi cu mai multă ușurință și ești mai asertiv/ă în comunicare. După data de 20, șarmul și carisma ta sunt la cote ridicate, prilej numai bun să-ți dai întâlniri dacă nu există nimeni în viața ta. În 22, se pot ivi cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut.

În cursul sau în jurul zilei de 25, nu băga în seamă zvonurile și bârfele care ar putea circula în această perioadă despre tine sau cei dragi din jurul tău. Începând cu data de 29 aprilie, se prea poate ca parcursul tău profesional să fie mai lent, dar profită de această oportunitate pentru a-ți evalua ținta și direcția aleasă pentru a ajunge într-acolo. Poți ajunge la concluzii interesante.


Horoscop aprilie 2019, Taur:

Horoscop Taur aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, acordă mai mult interes vieții tale sociale și proiectelor de viitor. În cursul sau în jurul lui 10, se poate lega ceva între tine și un prieten, cu toate că tonusul tău nu este la înălțime. În cursul sau preajma lui 12, evită să acorzi încredere nestrămutată prietenilor ori împrumuturi mari. Altfel, în cursul zilei următoare, poți avea parte de o mare dezamăgire.

În cursul sau jurul lui 14, observi că acest eveniment de-a întărit și mai mult, motiv pentru care începi să ai mai multă încredere în tine. În cursul sau preajma lui 15, ți se poate întinde o capcană similară. Din 17 încolo, s-ar putea să fii mai reactiv(ă) decât de obicei la ce se-ntâmplă în jurul tău. După data de 20, nu este exclus să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros.

În cursul sau în jurul zilei de 22, ești mai vocal(ă) decât de obicei, ceea ce-ți poate prinde bine în anumite situații și mai puțin bine în altele. În jurul sau în cursul datei de 27, nu face investiții prea mari în planuri de grup sau idei de afaceri insuficient puse la punct. Din 29 încolo, se vrea să încerci să te maturizezi, schimbând câte ceva la sistemul tău de valori, principii și credințe.


Horoscop aprilie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni aprilie 2019
În cursul sau jurul datei de 2, accentul cade pe carieră, unde pot avea loc schimbări chiar mari. Acestea pot apărea și în cursul sau jurul lui 10, dar ține cont că tot atunci te pot încerca temeri legate de viitor, mai ales pentru că întâmpini provocări pe plan relațional. În cursul sau jurul lui 12, pot interveni tensiuni în parteneriatul de afaceri sau între tine și cel drag pe seama carierei.

În cursul sau în jurul zilei de 13, reapar iar fricile legate de ziua de mâine. În cursul sau în jurul datei de 14, se anunță un moment bun să ieși cu prietenii, să-ți dai întâlniri sau să negociezi unele colaborări pe plan profesional. În cursul sau jurul datei de 15, cariera ta sau a partenerului poate redeveni un subiect spinos pe ordinea de zi. Din 17 încolo, ești mai sociabil(ă) și-ți faci prieteni noi.

Din 20 încolo, ești la mare căutare pe plan social și nu-i exclus să se lege ceva între tine și un/o amic(ă). În cursul sau în jurul zilei de 27, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori sau o figură autoritară din viața ta. Din 29 încolo, pot intervenii discuții în contradictoriu pe tema încrederii sau a banilor în parteneriatul de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă) acum.


Horoscop aprilie 2019, Rac:

Horoscop Rac aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, ai mare încredere în destin, dar nu uita că uneori mai este nevoie să iei și tu frâiele propriei sorți. În cursul sau în jurul lui 10, se arată vești bune pentru nativii(ele) acestei zodii implicați(te) într-o relație la distanță. În plus, nu lăsa cariera și posibilele probleme de la muncă să treacă pragul casei. În cursul sau jurul lui 12, poți întâmpina încercări la serviciu.

În cursul sau în jurul datei de 13, pot interveni iar discuții în contradictoriu cu cel drag pe seama muncii. În cursul sau preajma lui 14, ai parte de randament la serviciu, dar îți asumi un risc mare dacă te concentrezi pe carieră și uiți de cei dragi. În cursul sau jurul datei de 15, s-ar putea să nu ai de ales decât să stai peste program la birou. Din 17 încolo, părerile tale este apreciate de șefi.

După data de 20, nu este exclus să se stârnească ceva între tine și o persoană cu un statut social și/sau profesional mai ridicat. În cursul sau jurul datei de 22, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau preajma zilei de 27, poți avea o îndoială în ceea ce te privește, dar ai mai multă încredere în tine. Din 29 încolo, e nevoie să clarifici unele chestiuni importante cu cel drag.


Horoscop aprilie 2019, Leu:

Horoscop Leu aprilie 2019
În cursul sau jurul datei de 2, se recomandă să-ți ții trăirile și sentimentele sub lupă constant. În cursul sau preajma zilei de 10, s-ar putea să apară o revigore pe plan intim, dar ai parte de mari încercări pe plan profesional. Tot atunci, începe o perioadă în care te înțelegi mai anevoios cu copiii, iar pe plan sentimental, norocul se prinde mai greu de tine. Caută totuși să nu disperi.

În cursul sau în jurul zilei de 12, evită tendințele de gelozie față de persoana iubită. În cursul sau preajma lui 13, revin provocările la serviciu. În cursul sau jurul lui 14, stai bine cu moralul și poți primi vești bune din partea unei persoane dragi de peste hotare. În cursul sau preajma lui 15, pot reveni tendințele de sufocare a celor dragi. Din 17 încolo, axează-te pe perfecționarea profesională.

După data de 20, se poate lega ceva între tine și o persoană de o altă religie sau naționalitate. În cursul sau jurul datei de 22, concentrează-te mai mult pe carieră pentru că pot apărea surprize. În cursul sau preajma lui 27, caută să nu te apropii prea mult de persoanele cunoscute recent și fii pudent(ă). Din 29 încolo, ai mai puțin randament la serviciu și trebuie să ai grijă cu sănătatea.


Horoscop aprilie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să comuncii mai bine cu parteneruld e viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul lui 10, burlacii(ăcițele) din acest semn ar putea cunoaște pe cineva interesant. Tot atunci însă, s-ar putea să ai unele dubii în ceea ce privește buna credință a celui drag. Nici în familie nu stau lucrurile mai roz, dar nu te certa cu partenerul din cauza aceasta.

În cursul sau preajma lui 12, tensiunile ar putea continua între tine și persoana iubită. În cursul sau în jurul lui 13, acestea ar putea ajunge să degenereze într-o ceartă aprinsă. În cursul sau jurul lui 14, familia s-ar putea să contribuie la o armonizare a atmosferei dintre voi. În cursul sau în preajma lui 15, pot interveni din nou fricțiuni între voi doi, semn că trebuie să luați măsuri clare.

Din 17 încolo, ești pregătit(ă) să pui pe tapet discuții legate de bani pe care tu și partenerul, de viață sau de afaceri, le-ați tot ignorat. După data de 20, are loc o împrospătare pe plan intim. În cursul sau în jurul lui 22, caută să te concentrezi pe dezvoltare profesională și personală. În 27, nu lăsa cariera să intervină între tine și partener. Din 27 încolo, dă dovadă de maturitate în cuplu.


Horoscop aprilie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă aprilie 2019
Sănătate ar trebui să fie o prioritate la fel de mare ca și cariera în cursul sau jurul zilei de 2. În cursul sau în preajma lui 10, atmosfera de la muncă este liniștită, dar pot interveni tensiuni acasă. În plus, s-ar putea să fii mai puțin expanisv(ă) în comunicare. În cursul sau preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni la serviciu sau îți încearcă nervii aparatura de la birou. Încearcă să fii calm(ă).

În cursul sau în preajma zilei de 13, continuă tensiunile între tine și partener pe teme domestice, iar faptul că părinții se amestecă nu face decât să accentueze lucrurile. În cursul sau jurul zilei de 14, se mai liniștesc apele și puteți purta o discuție care să nu degenereze în ceartă. În cursul sau jurul lui 15, ți se pune la încercare iar răbdarea la locul de muncă, dar nu da curs supărărilor.

Din 17 încolo, vorbești din nou pe limba partenerului, fapt care schimbă atmosfera dintre voi din data de 20 începând. În cursul sau în preajma zilei de 22, pot apărea unele profituri în asociere cu partenerul de viață și/sau de afaceri. În cursul sau jurul datei de 27, te pot solicita unele chestiuni profesionale destul de mult. Din 29 încolo, atmosfera de acasă poate ajunge destul de tensionată.


Horoscop aprilie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, prioritatea ta ar trebui să fie viața de cuplu și relația cu cei mici. În cursul sau preajma zilei de 10, te bucuri de clipe frumoase alături de partener și copii, numai că te așteaptă bătăi de cap la muncă și nici cu banii pari să nu stai prea strălucit. În cursul sau în jurul zilei de 12, indicat ar fi să nu te-ntizi mai mult decât ți-e plapuma. Pune câte ceva deoparte.

În cursul sau în preajma zilei de 13, s-ar putea să nu te slăbească la serviciu, dar caută să nu faci un caz din asta. În cursul sau jurul zilei de 14, s-ar putea să vină unele sume frumușele din unele comisioane sau activități extraprofesionale. În cursul sau preajma lui 15, evită totuși să te arunci la cheltuieli prea mari. După data de 17, comunici mai eficient cu colegii de muncă și se vede.

Începând cu data de 20, atmosfera de la serviciu se mai îndulcește și mergi la serviciu cu drag și sport. În cursul sau în jurul datei de 22, te așteaptă surprize, cel mai probabil plăcute, în raport cu partenerul de viață. În cursul sau preajma lui 27, evită să dai curs tendinței de gelozie și chiar posesivitate. Din 27 încolo, ești mai rezervat(ă) în comunicare, ceea ce-i o sabie cu două tăișuri.


Horoscop aprilie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător aprilie 2019
În cursul sau în jurul datei de 2, aștrii îți atrag atenția asupra vieții de familie căreia ar trebui să i te dedici mai mult. În cursul sau jurul zilei de 10, se observă primele îmbunătățiri pe acest plan, dar mai apar provocări pe plan financiar dacă nu ești atent(ă). Nici pe partea de expansiune nu mai ești cel(a) de obicei, dar îți face bine să te maturizezi. Caută deci să vezi viața din alt unghi.

În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea fricțiuni între tine și anumiți membri ai familiei. În cursul sau jurul zilei următoare, caută să te ții departe de magazinele preferate dacă urmărești să economisești câte ceva. În cursul sau jurul lui 14, ești pus pe fapte mari pe plan amoros, dar și în relație cu copiii. În cursul sau jurul zilei de 15, pot reapăre iar tensiuni în mediul familial.

Din 17 încolo, comunici însă mai bine cu persoana iubită și cu cei mici. După data de 22, nativii care nu sunt implicați într-o relație pot cunoaște o persoană interesantă. În cursul sau în jurul lui 27, nu lăsa familia să intervină în bucătăria internă a cuplului. După data de 29, caută să strângi robinetul cheltuielilor și să le păstrezi la un nivel minim. Altfel, nu se anunță vești bune pentru tine.


Horoscop aprilie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn aprilie 2019
În cursul sau în preajma datei de 2, viața ta socială primește un impold din partea aștrilor. Acesta se continuă și în data de 10, cu mențiunea că apar tensiuni pe plan domestic și că ești mai puțin cerebral(ă) cu propriile-ți preconcepții și prejudecăți. În cursul sau în jurul datei de 12, nu da crezare bârfelor și zvonurilor. În cursul sau preajma lui 13, se pot ivi noi fricțiuni în familie.

În cursul sau în preajma datei de 14, familia este totuși cea care te ajută să vezi cât de puternic(ă) te-au făcut provocările din ultima vreme. În cursul sau în preajma datei de 15, apar vești mai puțin bune despre cineva apropiat sau se aud vorbe care-ți produc frământări. Din 17 încolo, s-ar părea că vorbești mai ușor pe limba apropiaților. După data de 20, atmosfera de acasă se calmează.

În cursul sau în preajma zilei de 22, apar vești bune pe plan amoros, dar și în relație cu copiii. În cursul sau în jurul lui 27, poți avea parte de unele discuții în contradictoriu cu colegii de la muncă sau nu te ascultă nicicum aparatura de la birou. Dacă nu vrei să se resfrângă asupra ta această tensiune, caută să te relaxezi. Din 29 încolo, s-ar putea să fii ceva mai introvertit(ă).


Horoscop aprilie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să descoperi noi ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau în jurul lui 10, ele se pot înmulți, dar ține cont că pot apărea vești nu prea plăcute din punct de vedere financiar sau din direcția proiectele de grup sau de viitor. În cursul sau jurul lui 12, nu face investiții în idei de afaceri.

În cursul sau jurul zilei de 13, bârfele iar îți dau târcoale, dar nu pleca urechea la ea. În cursul sau preajma zilei de 14, se anunță o zi bună să negociezi contracte și parteneriate. În cursul sau jurul lui 15, nu este cel mai bun moment să faci însă infuzii de capital în ele. Din 17 încolo, comunici eficient și nu lași loc de interpretări. Felul în care te exprimi atrage oamenii începând cu data de 22.

În cursul sau în preajma zilei de 27, stai departe de cheltuielile care nu reprezintă nevoi de bază. După data de 29, s-ar putea să fii mai puțin exapnsiv(ă) decât de obicei. Cauzele sunt clar unele de ordin emoțional, semn că poate a venit vremea să te uiți mai abitir în interiorul tău și să vezi ce se întâmplă cu tine. Doar așa te poți repune pe picioare cu o viziune nouă asupra vieții tale.


Horoscop aprilie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti aprilie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar părea că ești în toane bune și-ntr-o formă de invidiat. Se menține acest trend ascendent și-n 10, dar ține cont că nu se recomandă să faci cheltuieli care nu aduc nimic de perspectivă, iar în domeniul carierei s-ar putea să stagnezi o vreme. În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea tensiuni între tine și superiori, dar caută să nu le dai curs.

În cursul sau în jurul datei de 13, se recomandă iar să nu acorzi sau să iei împrumuturi și nici să nu investești în activități cu mare risc de pagubă. În cursul sau în jurul datei de 14, ai parte de spor la serviciu și de posibilitatea de a te alege cu o primă sau un bonus. În cursul sau preajma zilei de 15, se reiterează fricțiunile cu superiorii. Din 17 încolo, ai fler în privința finanțelor.

Acesta se sporește și mai mult din 20 începând, când apar mici oportunități să-ți suplimentezi veniturile și șanse de a-ți valorifica economiile. În cursul sau în preajma zilei de 27, pot apărea tensiuni în familie, dar caută să le înăbuși din fașă. După data de 29, s-ar putea să simți că viața ta socială nu mai este ce-a fost și chiar să se răcească relațiile cu unii membri ai anturajului tău.