Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Berbec:

Nativii/ele din zodia Berbec sunt sfătuiți/te să își împartă energia în mod egal. Să își rezolve sarcinile profesionale, dar să nu își neglijeze nici familia.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Taur:

Pentru Tauri, previziunile sentimentale se mențin la înălțime. Ieri am vorbit de o cerere în căsătorie în cazul lor, așa că nu sunt motive de îngrijorare.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Gemeni:

Creativitatea nativilor/elor din zodia Gemenilor poate fi seducătoare pentru se#ul opus. Cineva se simte foarte atras de ei/ele datorită ideilor sclipitoare pe care le au.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Rac:

Racilor nu prea le stă gândul la dragoste astăzi. Sunt pe ultima sută de metri cu un proiect important și vor să termine numaidecât.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Leu:

Unde simt miros de competiție, nativii/ele din zodia Leu devin agitați/te și nu au liniște până nu îi arată adversarului/ei că ei/le sunt mai buni/e.






Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Fecioară:

Puțin mai multă relaxare le recomandă aștrii Fecioarelor, pentru că au parte de previziuni atât de bune, încât nu mai este nevoie să miște un deget.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Balanţă:

Ziua perfectă pentru a se bucura de partener/ă, de afecțiune, de momente în doi pentru nativii/ele din zodia Balanță. Era și cazul, după ce și-au cam neglijat relația.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Scorpion:

Pentru Scorpioni, intuiția este cea mai bună armă, așa că ar face bine să o folosească și să se încreadă în ea, oricând este nevoie.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Săgetător:

Nativii/ele din zodia Săgetător își încep ziua plini/e de energie și inițiativă! Au avut parte de zile mai puțin favorabile, însă acum au forțe proaspete.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Capricorn:

O zi plină de armonie în familie pentru nativii/ele din zodia Capricorn, dar au previziuni excelente și la capitolul bani. Am putea spune că sunt norocoșii/asele zilei.






Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Vărsător:

Călătorii, plimbări, cadouri sunt cuvintele de ordine astăzi pentru Vărsători. Un plan cum nu se putea mai bun pentru sfârșitul de săptămână.


Recomandarea zilei de 8 decembrie 2019, Peşti:

Un pas important în viața de cuplu, de familie, i-ar putea aștepta pe nativii Pești. Și nu vorbim de un plan făcut dinainte, ci de unul surpriză.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS