Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii pot fi răniți de indiferența celor din jur. Au făcut eforturi pentru cineva, iar această persoană nu le este recunoscătoare.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Taur:

Taurii trebuie să se pregătească sufletește, pentru că ar putea primi o propunere cu mare greutate. Poate fi vorba chiar de o cerere în căsătorie.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Gemeni:

Pe Gemeni îi așteaptă o zi complicată și în plan sentimental și financiar. Vestea bună este că sunt șanse mari că totul să se termine cu o reușită însemnată.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Rac:

Cele mai frumoase lucruri în viață vin atunci când te aștepți mai puțin, iar asta vor afla Racii pe pielea lor astăzi. Când credeau că viața lor a intrat în monotonie, va apărea ceva sau cineva care le va schimba traiectoria.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Leu:

Dacă Leii pun ochii pe cineva, foarte greu va fi ca acea persoană să reziste farmecelor lor. Se bucură de un succes fantastic la capitolul cuceriri.






Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Fecioară:

Fecioarelor, în schimb, nimeni și nimic nu le va distrage atenția. Sunt puse pe făcut bani, pe planuri, pe proiecte și sunt decise să le ducă la sfârșit cât se poate de repede.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Balanţă:

O calitate excelentă a Balanțelor este răbdarea. Și vor apela la asta că să înțeleagă nevoile și sentimentele unei persoane din jurul lor care suferă foarte mult.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Scorpion:

Nu același lucru îl putem spune despre Scorpioni, nativi cărora le sare țandăra la cel mai mic fleac. Această atitudine nu le va aduce niciun beneficiu.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii se folosesc de un as din mânecă pentru a atrage niște beneficii. Iar aștrii țin cu ei și le aduc ce își doresc.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Capricorn:

În mare formă sunt și Capricornii. Au scăpat în sfârșit de teama că nu pot controla totul. Sunt mult mai relaxați și văd viața cu alți ochi.






Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se văd nevoiți să rezolve urgent niște probleme mai vechi, să achite niște datorii amânate. Astăzi vor sta numai pe drumuri.


Recomandarea zilei de 7 decembrie 2019, Peşti:

Peștii, în schimb, sunt printre favoriții zodiacului. Scapă, în sfârșit, de o situație care le provoca mult stres, iar acum sunt liberi să își facă ce planuri își doresc.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS