Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Berbec:

Nu este niciun secret că BERBECII sunt uşor competitivi. Mai ales când vine vorba de munca lor şi de... lipsa recunoaşterii ei. Mare grijă să îi apreciaţi la timp dacă nu vreţi să-i pierdeţi, pentru că tind să fie răzbunători.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Taur:

TAURII preferă să facă totul cu precauţie şi să verifice de două ori atât contractele cât şi oamenii cu care semnează. Aştrii vă sfătuiesc să vă încredeţi în instinctul vostru şi să nu îi ascultaţi pe cei/le din jur.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII sunt tentaţi să ia o pauză astăzi de la orice activitate. Mai bine spuneţi pas acestui gând, pentru că sunteţi foarte bine aspectaţi/te pe plan personal şi nu aţi vrea să rataţi o oportunitate.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Rac:

Nativii RAC ar fi bine să se concentreze pe familie. Este vineri, aşa că aveţi voie să începeţi weekendul mai devreme. Aţi putea fi gazdele perfecte aşa că plănuiţi o petrecere sau cel puţin o cină cu prietenii/ele şi rudele.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Leu:

LEII s-au suprasolicitat la serviciu în ultimul timp, iar sănătatea lor ar putea avea de suferit. O pauză este binevenită, chiar dacă rămâneţi cu câteva sarcini restante.






Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Fecioară:

Pentru FECIOARE atenţia la detalii ar putea fi o superputere, însă, astăzi nu este cazul. Tindeţi să analizaţi prea mult fie relaţia cu partenerul/a, fie o ofertă de muncă sau un simplu discurs, iar asta vă poate încurca planurile.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Balanţă:

BALANŢELE vor mai concentrate decât în mod normal. Este o zi foarte bună să vă stabiliți obiective importante şi mai ales să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri ca să vedeţi ce ar trebui să schimbaţi.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Scorpion:

Iar nativii SCORPION s-au descurcat de minune la serviciu în ultimul timp, fapt pentru care rezultatele nu întârzie să apară. Mai mult de atât, poziţiile de lider/e şi de sfătuitor/are sunt cele pentru care astăzi trebuie să daţi totul.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Săgetător:

Nativii SĂGETĂTOR vor fi puţin cam distraşi la serviciu. Încercaţi să vă găsiţi concentrarea, pentru că altfel aţi putea pierde admiraţia şefilor/elor sau chiar o viitoare promovare.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Capricorn:

CAPRICORNII ar trebui să aibă mai multă grijă de ei. În ultimul timp aţi spus DA oricărui... strigăt de ajutor, iar asta poate deveni extenuant. Chiar dacă cei/le din jur s-ar putea supăra din cauza unui răspuns negativ, nu vă temeţi să-l oferiţi.






Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Vărsător:

Pentru VĂRSĂTORI astăzi este recomandat... riscul. La început ar putea părea o idee complet nepotrivită, însă, aştrii vă susţin să încercaţi ceva nou.


Recomandarea zilei de 6 decembrie 2019, Peşti:

PEŞTII ar fi cazul să se pună pe primul loc. La serviciu aţi făcut totul ca la carte, iar grija pentru cei/le dragi nu a lipsit. Acum este rândul celorlalţi/te să vă răsfeţe, aşa că profitaţi de începutul de weekend făcând ceva relaxant.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS