Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii pot simți o stare de agitație în preajma unui(ei) coleg(e) de muncă sau a cuiva din cercul lor de prieteni(e). Au multe în comun cu această persoană și poate începe să se înfiripe ceva.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Taur:

Taurii se trezesc cu o mulțime de treburi pe cap și cu foarte puțin timp la dispoziție. Au de terminat treburi la serviciu, de ținut o promisiune făcută cuiva, nu au timp nici să respire.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trec printr-o perioadă a transformărilor. În plan personal, poate fi vorba de o maturizare a relației sentimentale, iar profesional, pot obține un loc de muncă mult mai bun.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Rac:

Nativii Rac trăiesc o dilemă. Ceva nu pare a fi în regulă în relația lor și nu știu cum să facă să scape de nelămuriri. O discuție directă este cea mai bună idee.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Leu:

Leii se simt lăsați pe locul doi în familie sau de către partener(ă), iar asta nu le place deloc, ei fiind firi mereu în centrul atenției. Este doar o etapă trecătoare, spun aștrii.






Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Fecioară:

Pentru Fecioare, vacanța de sfârșit de an vine mai devreme. Nu au nici cea mai mică dispoziție pentru altceva decât relaxare, distracție și clipe frumoase în sânul familiei.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Balanţă:

Balanțele încearcă să își facă o imagine falsă în fața cuiva, din dorința de a impresiona. Se pot lăuda cu lucruri pe care nu le-au făcut, iar minciuna, dragi nativi(e), are picioare scurte.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să își mai îndrepte atenția și asupra carierei, nu doar să fie preocupați de hobby-uri. Altfel, riscă să piardă lucruri esențiale.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii au undă verde de la aștrii să își deschidă o afacere. Pare că este pentru ei o perioadă favorabilă investițiilor și câștigurilor.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii așteaptă cu sufletul la gură un răspuns important pentru cariera lor. Stau ca pe ghimpi și nu mai au răbdare să afle dacă le vor ieși planurile făcute.






Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Vărsător:

Nativii(ele) Vărsător își pot recăpăta locul de cuceritori(are) ai(le) zodiacului, după ce o au avut o perioadă în care nu i-a interesat deloc acest aspect.


Recomandarea zilei de 21 decembrie 2019, Peşti:

Chiar dacă părerile lor sunt uneori acide și îi/le rănesc pe cei(le) din jur, într-un final, Peștii dovedesc că au dreptate. Ar fi bine totuși și puțină diplomație, măcar în relațiile cu familia.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS