Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Berbec:

BERBECII trebuie să se pregătească de petrecere! De ieșiri cu prietenii/ele, de cadouri, de invitații la tot felul de evenimente, pentru că îi/le așteaptă zile de distracție.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Taur:

TAURII au niște lămuriri și e musai să poarte o discuție mai serioasă cu partenerul/a. Pe de altă parte, le merge excelent în ce privește viață socială.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII își exersează talentul de afaceriști și își fac tot felul de planuri de investiții. Curând, spun aștrii, se va ivi și prilejul perfect pentru a pune în aplicare ce gândesc.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Rac:

Este un moment bun ca RACII să își achite datoriile, să lămurească niște neînțelegeri, în mare, să pună capăt la ceea ce a rămas sub semnul întrebării în trecut.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Leu:

LEII simt o chimie aparte cu o persoană pe care o văd zilnic. Un/o prieten/ă sau un/o coleg/ă de muncă. Cineva care nu este însă disponibil/ă emoțional.






Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Fecioară:

Pentru că oferă ajutor oricând e nevoie de ei/le, nativii/ele FECIOARĂ primesc și ei/le acum un ajutor de mare nădejde. După faptă și răsplată!


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Balanţă:

Tot ce contează zilele acestea pentru BALANȚE este că persoanele pe care le iubesc să fie în siguranță. O parte dintre ei/le au trecut prin experiențe cam neplăcute recent.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Scorpion:

SCORPIONII rămân la înălțime la capitolul dragoste! O poveste de dragoste începe, ușor-ușor, să capete contur.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Săgetător:

SĂGETĂTORII pot rescrie o poveste sentimentală. Poate de data asta vor avea mai mult noroc, un mic miracol de sărbători.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Capricorn:

Vești excelente în privința banilor pentru CAPRICORNI. În sfârșit își pot face niște mofturi după care au tot tânjit.






Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Vărsător:

Nici VĂRSĂTORII nu stau rău la capitolul bani, prime, măriri de salariu poate. Le vin bani din mai multe direcții și meritau asta, după perioada în care le-a bătut vântul în buzunare.


Recomandarea zilei de 18 decembrie 2019, Peşti:

PEȘTII, în schimb, trebuie să mai aibă puțină răbdare până se așază lucrurile în viața lor. Vin zile mult mai bune decât acum, spun aștrii.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS