Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Berbec:

BERBECII au mare noroc în afaceri astăzi. Trebuie însă să se asigure că riscurile pe care sunt gata să şi le asume merită luate în calcul.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Taur:

TAURII sunt puţin indecişi. Ar lua o decizie serioasă în relaţia de cuplu, dar în acelaşi timp ar mai şi copilări. Aştrii îi/le sfătuiesc să facă numai ce le spune intuiţia.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Gemeni:

GEMENII trebuie să arate superiorilor că merită promovarea sau mărirea de salariu pe care o cer. Niciun pas în faţă nu vine pe ochi frumoşi, fără eforturi.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Rac:

Nativii/le RAC, de la o vreme, sunt foarte impulsivi/e, vulcanici/e. Orice mic fleac îi/le poate călca pe nervi şi sunt foarte emotivi/e şi în faţa întâmplărilor mai fericite.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Leu:

LEII au lăsat totul pe ultima sută de metri într-un proiect la serviciu, iar acum nu ştiu încotro să se mai împartă. Puţin mai multă organizare vă recomandă aştrii, mai ales că v-aţi cam neglijat şi partenerul/a.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Fecioară:

FECIOARELE pot avea un sentiment straniu... că ceva nu este în regulă. Şi chiar s-ar putea, din păcate, să aibă dreptate. Pot primi o veste foarte neplăcută în cursul zilei.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Balanţă:

BALANŢELOR nimeni şi nimic nu le stă în cale dacă au pus ochii pe cineva. Calcă peste orice şi oricine să demonstreze acelei persoane că merită atenţia lor.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Scorpion:

Şi nici SCORPIONII nu stau deloc rău la capitolul dragoste. Le cam fug ochii după cineva din anturajul lor sau chiar de la serviciu. Senzaţia de relaţie interzisă îi/le face şi mai curioşi/ase.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Săgetător:

Viaţa SĂGETĂTORILOR poate fi dată peste cap de reapariţia unei persoane care a însemnat extrem de mult pentru ei şi nu au idee cum să gestioneze situaţia.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Capricorn:

Reuşite pe multe planuri astăzi pentru CAPRICORNI. Au devenit foarte organizaţi/te şi hotărâţi/te să mute munţii din loc, atitudine ce le va aduce multe câştiguri.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Vărsător:

VĂRSĂTORII simt nevoia de spaţiu personal, să petreacă timp cu ei înşişi, fără să dea cuiva explicaţii pentru cum îşi petrec timpul liber.


Recomandarea zilei de 17 decembrie 2019, Peşti:

Nativii PEŞTI sunt conservatori şi fug, în general, de orice implică o schimbare. Asta le-ar putea aduce monotonia în relaţia de cuplu, lucru de care partenerul lor să nu fie prea încântat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS