Horoscopul sănătății, 23-29 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 23-29 decembrie 2019


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Berbec:

În zilele de 23 si 24 decembrie, Luna se deplasează prin casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că poți avea parte de evenimente de la care ai destul de mult de învățat. Este complicat de identificat natura acestora, dar cert este că te vei alege cu unele lecții extrem de importante de pe urma lor. Trebuie doar să ai grijă să le incorporezi în sistemul tău de referință pentru viitor.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Taur:

Luna Nouă din ziua de 26 decembrie, se arată a fi una care te îndeamnă să aduci unele modificări crezului tău personal. În cazul în care ai comis unele erori ce ți-au cauzat supărări, acum ar fi cazul să integrezi lecțiile primite pe această cale în sistemul tău de valori, principii și credințe. Altfel, s-ar putea să te trezești în situații asemănătoare anul viitor.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Gemeni:

Cu Luna Nouă în casa transformărilor în a doua zi de Crăciun, este de așteptat să aibă loc evenimente cu un impact emoțional suficient de puternic încât să nu te poți abține să reacționezi. Natura acestor întâmplări depinde de natura relațiilor cu cei/le dragi și de oboseala acumulată în urma pregătirilor, motiv pentru care trebuie să te pregătești pentru orice eventualitate.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Rac:

În zilele de 23 si 24 decembrie, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt care te predispune la mici accidente pe lângă casă dacă nu încerci să dai dovadă de mai multă atenție în pregătirea celor trebuincioase pentru sărbătorirea Crăciunului. De asemenea, se recomandă să eviți excesele de orice natură, întrucât s-ar putea să te afecteze ceva mai mult decât de obicei.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Leu:

Luna Nouă din data de 26 decembrie, se formează tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, iar acest lucru semnalează faptul că trebuie să afișezi o atenție suplimentară față de mesajele pe care ți le transmite organismul în această perioadă. Pregătirile de sărbători pot fi foarte obositoare și îți pot produce neplăceri de ordin medical dacă nu îți faci timp să te odihnești din când în când.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Fecioară:

În weekend, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn cum că s-ar putea să te resimți după toate angajamentele sociale avute în zilele de Crăciun. În plus, te-ai spetit destul de mult pentru a te asigura că totul este așa cum trebuie, iar acest lucru a condus la acumularea unui nivel de stres pe care îl percepi mai puternic decât de obicei.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Balanţă:

În zilele de 23 si 24 decembrie, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, semn cum că dacă te supără ceva, ar fi indicat să vorbești cu o persoană apropiată despre ce anume te necăjește. Doar cei/le apropiați/te ție au capacitatea de a te înțelege și a-ți oferi cele mai bune sfaturi. Nu te închide în tine, ci caută să i te confesezi acelei persoane care reușește mereu să te remonteze.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Scorpion:

S-ar părea că acest sector de viață nu este unul care îți solicită prea mult atenția, în sensul că starea ta de spirit și nivelul de energie de care te bucuri săptămâna aceasta sunt suficient de ridicate încât să nu ai vreo pricină de nemulțumire din acest punct de vedere. Iar faptul că aștrii nu îți influențează starea de bine la nivel fizic și mental în niciun fel, îți oferă liber arbitru total.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Săgetător:

În zilele de 23 si 24 decembrie, Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, ceea ce ar putea însemna că dai dovadă de foartă multă energie în prima parte a acestei săptămâni. În consecință, se recomandă să te ocupi în aceste zile de cele mai dificile aspecte ale pregătirii de sărbători întrucât dispui de capacitatea de efort necesară pentru a te ocupa de toate cele necesare pentru a organiza masa de Crăciun.






Horoscop 23-29 decembrie 2019, Capricorn:

Luna Nouă din ziua de 26 decembrie, se formează tocmai în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că sărbătorile de iarnă pot fi un sfetnic bun pentru tine. Mai exact, s-ar putea ca momentele libere de care te bucuri în această perioadă să te ajute să te gândești cum anume te poți apropia mai mult de adevăratul tău potențial pe acele planuri care nu merg poate așa cum ți-ai dori.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Vărsător:

Luna nouă din data de 26 a lunii, se formează în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că venirea sărbătorilor îți aduce aminte de tot felul de episoade din trecut, mai vesele sau mai triste, care îți trezesc un sentiment important de nostalgie. Nu este nimic rău în a te lăsa dus/ă de val în direcția a ceea ce a fost, dar încearcă să nu cazi cu totul pradă trecutului.


Horoscop 23-29 decembrie 2019, Peşti:

Luna Nouă din ziua de 26 decembrie, se formează în casa viitorului din horoscopul tău general, moment favorabil să îți impui unele deziderate care privesc stilul de viață și alimentație, de la care să nu te abați indiferent de ceea ce îți va aduce anul viitor. Iată așadar un prilej bun să te decizi să faci unele ajustări de care să te poți ține mai multă vreme de acum încolo fără prea mari eforturi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS