Horoscopul dragostei, 16-22 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 decembrie 2019


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Berbec:

Zilele de 19 și 20 îți atrag atenția și asupra relației de cuplu, în sensul că au loc evenimente care necesită un nivel mai mare de implicare din partea ta pe acest plan. De reținut ar fi și că Venus intră în data de 20 în casa prietenilor/elor din horoscopul tău general, marcând debutul unei perioade în care ai putea deveni mai popular/ă în plan social, iar cercul tău de apropiați/te s-ar putea mări.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Taur:

În zilele de 17 şi 18 decembrie, Luna tranzitează casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, moment numai bun să petreci mai mult timp cu persoana iubită și cu cei/le mici. Fă în așa fel încât să îți permită programul unele activități mai speciale cu ei/le după orele de la muncă. Cei/le dragi vor aprecia foarte mult faptul că ai ales să le dedici mai mult din timpul tău pe parcursul săptămânii.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Gemeni:

Aceeași Venus poate face ca tu și partenerul/a de viață să vă faceți planuri serioase de plecare în vacanță cândva din 20 încolo. Poate chiar se întâmplă să vă luați concediul atunci și să porniți către o destinație aflată la o distanță apreciabilă de casă. În orice caz, cert este că îi va prinde bine relației voastre gura de aer proaspăt pe care o luați părăsind jungla urbană pentru moment.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Rac:

Venus promite să își facă influența simțită și în plan sentimental, acolo unde poate ajuta la reîmprospătarea vieții de cuplu. Tu și partenerul/a trebuie să fiți deschiși și asumați cu ceea ce vă doriți de la celălalt. În felul acesta, conservați sau resuscitați spontaneitatea și noutatea, fapt care vă va ajuta să vă redescoperiți nu doar ca parteneri, ci și pe plan individual.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Leu:

Efectele lui Venus se observă și în viața de cuplu, dar mai ales în relațiile nativilor/elor acestui semn care sunt deja consacrate. Mai exact, este vorba de faptul că ești deschis/ă să încerci metode noi pentru a redresa probleme recurente între tine și partener/ă. Ești dispus/ă să faci lucruri la care altfel nici nu te-ai fi gândit. Și în plus, ești disponibil/ă să vorbești despre ele.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Fecioară:

Aceeași Venus poate simboliza faptul că unii/ele nativi/e ai/le acestui semn ar putea începe o poveste de dragoste sau chiar o idilă cu un/o coleg/ă de serviciu sau cu o persoană care se situează pe o treaptă inferioară în ierarhia socială și/sau profesională. În cazul celor implicați/te în relații consacrate, este vorba despre faptul că încep să investească mai multă energie în proiectele casnice.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Balanţă:

Venus ajunge în data de 20 în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, iar ținând cont de elementul semnului peste care se suprapune acest sector în harta ta astrală, este de așteptat ca în perioada următoare să dai în mintea copiilor și să îl/o uimești pe cel/a drag/ă cu felul tău spontan de a fi. Ai grijă totuși să nu frizezi ridicolul sau să duci lucrurile mult prea departe.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Scorpion:

Venus poposește vineri în casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru indică faptul că ar putea bate vântul schimbării pe acest plan. Mai exact, ceva se înnoiește drastic în raport cu persoanele dragi de lângă tine, dar mai ales în relația cu părinții. Devii mai conștient/ă ca oricând de faptul că trebuie să faci ceva pentru ca lucrurile să meargă mai bine între voi.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Săgetător:

Aceeași Venus poate influența și modul în care relația ta cu rudele apropiate decurge în următoarea perioadă. Mai exact, este vorba de faptul că încerci o reapropiere de frații, surorile, verii sau verișoarele de care te-ai distanțat într-o anumită măsură în ultima vreme. Este evident că aveai nevoie de acest lucru, dar acum și ai curajul să îți urmezi acest plan.






Horoscop 16-22 decembrie 2019, Capricorn:

Intrarea Soarelui în semnul nașterii tale vorbește și despre faptul că șarmul și carisma ta se potențează, ceea ce te face o prezență extrem de dezirabilă în plan social și mai ales pe scena de întâlniri. În felul acesta, admiratorii/oarele se vor înghesui la ușa ta, iar partenerul/a se va simți într-adevăr privilegiat/ă de faptul că l-ai/ai ales/-o. Îți prinde bine să te simți dorit/ă.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Vărsător:

Cu Soarele în casa subconștientului și Venus în zodia nașterii tale, este de așteptat ca perioada următoare să fie una în care oscilezi destul de mult între timiditate și asertivitate, cel puțin în plan sentimental și în raport cu persoanele care văd dincolo de orice măști ai purta în contexte sociale. Ei/le văd și te sprijină în orice decizie iei cu privirea devenirii tale în plan personal.


Horoscop 16-22 decembrie 2019, Peşti:

Tot Soarele este și cel care animă atmosfera în plan social, numai bine acum, în prag de sărbători, când ai planuri mari cu prietenii/ele. Toate aceste activități care vă ajută să vă revedeți și să petreceți mai mult timp împreună face ca vechile răfuieli sau cuvinte aruncate la nervi să dispară din memorie și să lase locul unui teren curat, pe care puteți să construiți frumos pe mai departe.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS