Horoscopul zilei de duminică, 8 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 8 decembrie 2019


Horoscop 8 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii sunt sfătuiți să își împartă în mod egal energia, între problemele ce trebuie rezolvate și clipele necesare de liniște și relaxare. Altfel, ar putea ajunge fie copleșiți de gânduri negative sau, deopotrivă, deconectați și apatici. Încearcă să-ți setezi anumite obiective pe care să le atingi cu orice preț în această zi, fără a pune lumea la cale. Așa vei avea sentimentul că te îndrepți în direcția bună.


Horoscop 8 decembrie 2019, Taur:

Taurii au impresia că sunt mințiți sau cel puțin induși în eroare de către o persoană apropiată, iar asta le provoacă o stare de neliniște. Trădarea vine de unde nu te aștepți, însă ceea ce se întâmplă după depinde doar de tine. În orice caz, nu îți pierde calmul și reacționează de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, în timp ce îți faci planul de acțiune. Nu uita nicio clipă că, în ciuda obstacolelor, adevărul va ieși întotdeauna la iveală.


Horoscop 8 decembrie 2019, Gemeni:

Nimic mai seducător decât creativitatea Gemenilor, mai ales în fața unui/ei potențial/e partener/e. Nativii din această zodie au mereu o replică la îndemână și nu e de mirare că fac „victime” la tot pasul. Să nu îți fie frică să folosești întreg arsenalul, dacă crezi că ai dat peste o persoană care merită. Privește-o în ochi și ascultă-ți instinctul, vei ști din prima secundă.


Horoscop 8 decembrie 2019, Rac:

Ochii Racilor văd tot ce se petrece în jur - deopotrivă un atu și un defect. Câteodată, a înțelege ce se întâmplă fără a se spune un cuvânt e un avantaj uriaș, însă vine la pachet cu multe dezamăgiri pe care, de altfel, mulți/te nu le percep sau înțeleg. Ai mare grijă ce și cui spui și mare atenție la persoanele care încearcă să creeze o dramă din nimic. Unii/ele au atât de multe probleme încât și zece vieți de ai avea, tot nu le-ai putea ajuta.


Horoscop 8 decembrie 2019, Leu:

Leul trebuie să fie foarte atent astăzi. Ai un spirit de competiţie foarte puternic, însă azi trebuie să te mai relaxezi. Vine o săptămână destul de dificilă şi ai nevoie de orice moment de linişte sau relaxare pe care îl poţi obţine. Nu te lansa în discuţii contradictorii cu familia sau prietenii/ele, deoarece este foarte posibil ca un conflict să fie generat din cauza diferenţelor de opinie. Încercaţi să evitaţi conflictul, e mai bună liniştea.


Horoscop 8 decembrie 2019, Fecioară:

Fecioara trebuie să se pună rapid pe picioare şi să elimine toate gândurile negre. Aveți lucruri mai bune de care să vă faceți griji decât negativitatea, care vă distrage complet de la tot ce faceţi. Petreceți ceva timp astăzi meditând la modul de a ieşi din acest impas cu o abordare pozitivă. Dacă tot nu depinde de tine să schimbi lumea, ai putea să schimbi modul tău de a te comporta cu lumea din jur.


Horoscop 8 decembrie 2019, Balanţă:

Astăzi este ziua perfectă pentru Balanță de a se bucura de dragoste. Relaxarea în brațele iubitoare ale jumătăţii tale este tot ce trebuie să faci. Un sentiment minunat de linişte şi pace te va cuprinde şi îţi vei da seama cât de norocos/asă eşti, faţă de alte persoane care doar îndrăznesc să viseze la ce ai tu. Bucură-te şi apreciază persoana de lângă tine.


Horoscop 8 decembrie 2019, Scorpion:

Puterile intuitive ale Scorpionului lovesc şi astăzi. Reuşeşti să ieşi cu un mare avantaj dintr-o situaţie care ar fi putut oricând să se întoarcă împotriva ta. Toţi/ate cei/le care te-au blamat şi s-au îndoit de tine vor fi nevoiţi/te să recunoască faptul că s-au înşelat şi să-ţi acorde tot creditul, deşi nu le este uşor să facă asta. Eşti un/o câştigător/are, iar toată lumea trebuie să ştie acest lucru, înainte să-ţi mai pună la îndoială caracterul.


Horoscop 8 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, nativii/ele din Săgetător se vor simți plini/e de energie și dornici/e de inițiativă. V-ați putea apuca de proiectele la care vă gândiți de multă vreme, e un moment bun să le aplicați, mai ales dacă implică și familia. Pentru schimbări în casă, renovări, e un moment ideal. Și dacă aveți în plan să faceți mici cumpărături, e un moment favorabil, atâta vreme cât sunteți cu ochii pe prețuri. Dacă aveți în vedere să faceți investiții în schimb, ar fi bine să calculați atent și să țineți cont de sfaturile celor cu experiență.


Horoscop 8 decembrie 2019, Capricorn:

Este o zi plină de armonie în plan sentimental pentru Capricorni. Simțiți că partenerul/a de viață vă este alături, iar împreună puteți trăi clipe magice. Pentru nativii/ele singuri/e, această zi de duminică poate aduce oportunități în dragoste; va conta însă și cum veți reuși să atrageți atenția. Vă puteți reorganiza și proiectele financiare astăzi. E o perioadă favorabilă, în care se întrevăd câștiguri mici, dar folositoare.


Horoscop 8 decembrie 2019, Vărsător:

Dacă ați plănuit o ieșire sau o călătorie cu prietenii/ele ori familia, e o bună ocazie astăzi. Veți avea parte de bunădispoziție și de relaxarea de care aveți nevoie pentru a vă reîncărca energia. E o zi favorabilă și pentru noi achiziții. Vă puteți baza pe instinctul vostru în a aprecia ce înseamnă o ofertă bună. Iar dacă aveți unele îndoieli, sfatul unui/ei prieten/e ar putea fi lămuritor.


Horoscop 8 decembrie 2019, Peşti:

În viața de familie, ați putea simți că mergeți ca pe un câmp minat – o mișcare greșită și urmează explozia. Nu lăsați pe alții/tele să vă învinuiască pentru tot, mai ales că poate fi și vina lor. Iar atunci când vine vorba despre rezolvarea unei situații, aveți grijă în același timp să ascultați și opiniile celorlalți/te. Ar fi bine ca astăzi să acordați atenție și propriei persoane și, mai ales că este zi liberă, să încercați să vă odihniți.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS