Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 7 decembrie 2019


Horoscop 7 decembrie 2019, Berbec:

În general Berbecii nu se lasă descurajați foarte ușor, însă este posibil ca indiferența unor oameni apropiați să-i rănească profund și, drept urmare, să renunțe la anumite planuri în care investiseră mult suflet. Reacția este normală, însă câteva clipe de singurătate ar putea scoate la iveală o altă cale de acțiune. Una mult mai îndrăzneață și care pune, din nou, lucrurile în mișcare.


Horoscop 7 decembrie 2019, Taur:

Taurii să se pregătească sufletește, pentru că ar putea primi o propunere răsunătoare ca o bombă. Una plină de pasiune, însă deosebit de periculoasă atât pentru cei/le singuri/e, cât și pentru cei/le care au o relație stabilă. E rost de iubire, momente de neuitat și magie în doi, nu de îndoieli, așteptat sau prea multe întrebări. Tu decizi ce vei face.


Horoscop 7 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii vor avea parte de o zi complicată, din care nu vor lipsi flirturile, destăinuirile dar și gesturile dezamăgitoare. Mereu se întâmplă ceva neașteptat, când lucrurile par a merge în direcția bună, iar toate planurile sunt date instantaneu peste cap. Ai nevoie de răbdare și să-ți reamintești în orice moment care este scopul tău. Dacă știi încotro mergi, toate obstacolele capătă sens și sunt mult mai ușor de depășit.


Horoscop 7 decembrie 2019, Rac:

Racii ar putea afla cu surprindere că cele mai frumoase lucruri vin atunci când nu te gândești la ele și, de fapt, nici măcar nu ți le dorești. În dragoste, la fel. Este important să nu grăbești lucrurile și să ai grijă de tine, în primul rând. Menține-ți energia la cote înalte și ai grijă să investești mereu în propria persoană, pentru a culege roadele în viitor. E calea prin care vei atrage ceea ce îți dorești și ceea ce meriți.


Horoscop 7 decembrie 2019, Leu:

Leul este obişnuit să lupte cu intensitate maximă pentru ceea ce îşi doreşte, de aceea astăzi el vede un/o prieten/ă cum renunţă la cineva drag fără niciun fel de luptă. Acest lucru te supără foarte tare şi încerci să-l faci să lupte, însă nu este recomandat să faceţi acest lucru. Este posibil ca persoana respectivă să nu dorească aşa ceva şi trebuie să nu uitaţi că nu toate persoanele au spirit de luptător.


Horoscop 7 decembrie 2019, Fecioară:

Pe Fecioară azi nimic nu o distrage de la ce şi-a propus să facă. Ai multe lucruri de rezolvat, chiar dacă e sâmbătă. S-ar putea să fiți tentat/e să cedaţi sub presiunea unor persoane din familie, însă nu te lăsa bătut. Ai un mental puternic şi tot ce ai nevoie este să crezi în tine. Dovedește acest lucru în acțiunile tale de astăzi și vei fi răsplătit/ă pentru eforturile tale.


Horoscop 7 decembrie 2019, Balanţă:

Balanţa vrea să reușească în viață indiferent de ce înseamnă asta. Este o calitate excelentă. Sunteți dispus/ă să puneți ideile în lucru, dar trebuie să aveţi și răbdarea necesară pentru a vă continua drumul. De asemenea, înțelegeți că cel mai probabil va trebui să începeți mai de jos. Vești ceva mai rele în dragoste. S-ar putea ivi probleme mari pe plan sentimental, după o mărturisire dureroasă a persoanei iubite. Aveți grijă cum reacționați, altfel s-ar putea ajunge chiar la o separare.


Horoscop 7 decembrie 2019, Scorpion:

Scorpionul s-ar putea să fie pe punctul de a-şi pierde răbdarea cu oamenii din jurul lui. Totuși, azi nu trebuie să faci asta. Nu uita tot ce ai învățat până acum despre autocontrol. Ați avut o săptămână grozavă, continuați pe acest impuls. Nu are niciun sens să mergeți înapoi, deoarece simțiți că eforturile dumneavoastră ar putea fi complet pierdute.


Horoscop 7 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii sunt irezistibili. Foloseşte acest atu la serviciu, îţi va aduce beneficii nebănuite. Te va ajuta să-ţi atingi scopurile, să-ţi dezvolţi proiectul pe care l-ai tot amânat. În plus, vei atrage atenţia unei persoane atrăgătoare. Dacă nu eşti implicat/ă într-o relaţie, acum este momentul să faci primul pas. Aştrii îţi recomandă să renunți la unele obiceiuri nesănătoase, care îţi şubrezesc sănătatea.


Horoscop 7 decembrie 2019, Capricorn:

Dragi Capricorni, sunteţi în mare formă. Te simţi excelent şi nu ai niciun motiv de îngrijorare. Astăzi, o să rezolvi problemele pe care le-ai analizat până la cel mai mic detaliu, iar perfecționarea acestor proiecte îţi va oferi o mare plăcere. Toate merg ca pe roate, însă ceva neașteptat îţi va da liniştea peste cap. Ar putea fi o veste pe care o primeşti de la un/o prieten/ă sau de la o rudă. Încearcă să iei totul cu calm.


Horoscop 7 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să rezolve problemele pe care le-au tot amânat şi care s-au tot strâns. Dacă nu te implici, este imposibil să le faci faţă. Ai putea fi în poziţia în care să fii nevoit/ă să iei decizii extrem de dificile, de a pune capăt unei poveşti de dragoste sau unei căsnicii. Dacă ești singur/ă, lucrurile sunt mai simple. Încearcă să comunici mai mult cu persoana care este dispusă să-ţi ofere dragostea ei. În ceea ce privește finanțele, trebuie să te gândeşti la o soluţie prin care să-ţi rotunjeşti veniturile.


Horoscop 7 decembrie 2019, Peşti:

Şi Peştii au probleme financiare. Uită-te bine în conturi şi renunţă la toate cheltuielile care fac gaură în buget. Nu face achiziţii decât dacă este vorba despre un lucru de care ai neapărat nevoie. Seara, vei fi inspirat/ă de un film sau de o carte bună, aşa că vei merge la culcare cu gânduri optimiste, la o viaţă fericită şi îndestulătoare.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS