Horoscopul zilei de luni, 23 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 23 decembrie 2019


Horoscop 23 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii s-ar putea simți lipsiți de energie și apatici, în prima zi a săptămânii. Dincolo de bucurie, sărbătorile aduc și o doză considerabilă de stres, mai ales atunci când pregătirile sunt în toi. O plimbare în aer liber sau o discuție cu un/o prieten(ă) apropiat(ă) ar putea face minuni. Spre seară, magia acestor zile va reveni în forță, așa că nativii(ele) din zodia Berbec ar face bine să se pregătească sufletește. Vin momente frumoase, care nu merită ratate.


Horoscop 23 decembrie 2019, Taur:

Cu gândul la clipe în care vor depăna amintiri alături de cei dragi, Taurii cu greu se pot concentra la lucruri mai serioase. E firesc să fie așa, nu are niciun sens să te forțezi pe ultima sută de metri. Nu este exclus ca o propunere venită din partea unei persoane dragi să schimbe complet planurile pe care le aveai pentru acest final de an.


Horoscop 23 decembrie 2019, Gemeni:

E o perioadă bună pe plan financiar pentru Gemeni. Probleme mai vechi își găsesc rezolvarea, iar banii vin exact la momentul potrivit. O datorie înapoiată, o primă de la serviciu sau chiar un cadou neașteptat, cert este că nativii(ele) din zodia Gemeni vor avea motive de bucurie. Iar cei(le) mai norocoși(ase) dintre ei(le) s-ar putea chiar să găsească și o persoană cu care să împartă aceste momente, în cel mai neașteptat moment!






Horoscop 23 decembrie 2019, Rac:

E rost de iubire pentru nativii(ele) din zodia Rac. Cupidon a pregătit surprize și o săgeată numai bună pentru cei(le) singuri(e), însă doar Racii care privesc cu atenție o vor vedea venind. Nu de puține ori ocaziile trec neobservate, așa că va fi nevoie de puțină perspicacitate. Un zâmbet mai mult decât prietenos e un indiciu bun, un mesaj venit din senin - la fel.


Horoscop 23 decembrie 2019, Leu:

O să fii tentat(ă) să dormi astăzi sau să încerci să faci ziua să treacă de parcă nu ar fi existat. Dar în cele din urmă asta nu te va ajuta. E mult mai bine dacă tragi de tine şi te ridici din pat. Nu e nevoie să împingi lucrurile dincolo de limitele tale. Vei fi mai lent(ă), dar productiv(ă), totuşi.


Horoscop 23 decembrie 2019, Fecioară:

După un weekend emoţionant, eşti tentat(ă) să te retragi în tine astăzi. Nu te lupta cu acest sentiment, dacă el e cel care te domină. Intuiţia ta nu dă greş şi dacă îţi spune să nu forţezi astăzi, nu o face. Dacă primeşti o întrebare care te face să nu te simţi confortabil(ă), spune-o direct. Dacă nu vorbeşti, te vei simţi foarte rănit(ă) la finalul zilei.






Horoscop 23 decembrie 2019, Balanţă:

Renunţă să te mai frămânţi, astăzi. Păstrează-ţi răbdare şi iubirea faţă de tine şi acceptă pe deplin ceea ce îţi este dat. Mai ales că tu crezi cu tărie în oameni şi eşti gata să împarţi orice fel de câştig pe care ţi-l oferă viaţa. Iar astăzi e una dintre zilele în care viaţa va fi darnică cu tine. Nu subestima valoarea unei anumite situaţii care va apărea azi.


Horoscop 23 decembrie 2019, Scorpion:

Nu are rost să te superi pe tine astăzi, e posibil să mai ai nevoie de câteva zile în plus pentru a face faţă energiei Capricornului, care e deasupra ta. E în regulă să nu fii permanent perfect(ă). Ai răbdare şi dă-ţi răgazul să te adaptezi. Nimeni nu îţi cere să faci prea bine anumite lucruri astăzi, aşa că nu o cere nici tu însuţi(ăţi) de la tine.


Horoscop 23 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, optimismul și entuziasmul vor fi aliații nativilor(elor) din zodia Săgetător în plan profesional. Puteți rezolva ușor proiectele pe care le aveți în derulare, iar munca și sfaturile voastre pot fi de mare ajutor și colegilor(elor). E un moment în care vă veți bucura de aprecieri și de răsplată, pentru efortul depus. În a doua parte a zilei, ar fi bine să dați atenție persoanei iubite și să petreceți împreună timpul liber.






Horoscop 23 decembrie 2019, Capricorn:

Schimbări importante și decisive se întrevăd în carieră pentru cei(le) din Zodia Capricorn. Încercați să nu fiți evazivi(e) atunci când veți primi o propunere, ci să acționați ferm. Poate fi vorba despre un câștig salarial sau de o promovare în funcție ori poate chiar un nou serviciu. Obiectivele pe care le urmăriți de multă vreme s-ar putea apropia, în sfârșit, de realizare. În viața personală, ar fi bine să lăsați vechile dispute pe care le-ați avut cu apropiații(tele). O persoană și-ar putea face intrarea în viața voastră și vă va capta toată atenția.


Horoscop 23 decembrie 2019, Vărsător:

Astăzi, pentru nativii(ele) din Vărsător, nu este o zi tocmai potrivită pentru mari investiții. O mai mare grijă asupra modului cum faceți cheltuielile vă va ajuta să nu vă găsiți într-un dezechilibru financiar la finalul acestor sărbători. Ar fi bine să vă rezumați la investițiile strict necesare. În familie, dacă vă veți simți apăsați(te) de unele probleme, încercați să nu-i/le respingeți pe cei(le) dragi. Sfaturile și sprijinul lor ar putea să vă ajute să depășiți obstacolele.


Horoscop 23 decembrie 2019, Peşti:

Chiar dacă minivacanța de sărbători este aproape, pentru nativii(ele) din Pești, astăzi, e un moment propice în carieră să demarați proiectele pe care le plănuiți de multă vreme. Rezultatele și reușitele ar putea să vină foarte curând. Și în plan financiar, vă puteți bucura de o perioadă favorabilă. Mai ales dacă nu țintiți prea sus, veți avea la dispoziție mai multe opțiuni care vă pot aduce câștig.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS