Horoscopul zilei de joi, 19 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: joi, 19 decembrie 2019


Horoscop 19 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar face bine să nu se judece prea aspru, dacă resimt regrete după anumite decizii grele. Unele lucruri nu se pot rezolva, indiferent de efortul depus. Păstrează această lecție ca pe o garanție pentru viitor și încearcă să depășești momentul cât de repede poți. Și nu păstra totul pentru tine. Orice problemă e pe jumătate rezolvată atunci când o împarți cu cei/le în care ai încredere.


Horoscop 19 decembrie 2019, Taur:

Taurii ar putea primi un mesaj care să-i pună complet pe gânduri. O persoană de la care nu aveau nicio așteptare și-ar putea mărturisi sentimentele în cel mai neașteptat moment. Iar o astfel de mișcare nu poate rămâne fără răspuns. Gândește-te bine și răspunde cu aceeași sinceritate dezarmantă - oricare ar fi gândurile tale. E cam singura problemă pe care o vei avea, pentru că pe plan financiar veștile bune se vor ține lanț.


Horoscop 19 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii trebuie să iasă din izolare și să înfrunte lumea cu ambiție și curaj. E singura cale prin care vor ieși din impasul emoțional. Nu retragerea și adâncirea în nostalgie este răspunsul, ci riscul, aventura și dorința de necunoscut. Ușor-ușor, lucrurile se vor așeza la locul lor, iar tu vei redeveni acea persoană plină de entuziasm și energie. Trebuie doar să faci un prim pas.


Horoscop 19 decembrie 2019, Rac:

Racii sunt din nou pe punctul de a face o incursiune în trecut, activitatea lor preferată de Sărbători și, de altfel, de zi cu zi. O idee bună ar fi să schimbe direcția și să se gândească mai mult la viitor, pentru că acolo sunt surprizele. Ar putea descoperi cu surprindere că au dorințe pe care nici măcar nu le bănuiau.


Horoscop 19 decembrie 2019, Leu:

Eşti în elementul tău astăzi. Aşteaptă-te să te trezeşti foarte motivat/ă să munceşti din greu şi să ai rezultate. Îţi e uşor să rămâi concentrat/ă, după ce te setezi pe un anume proiect. Aşa că e ziua perfectă să îţi pui toată energia în proiectele în care vrei să ai succes. Dacă vei primi critici, asigură-te că le transformi în ceva constructiv. Mai ales că vei avea şansa să străluceşti cu adevărat. Ai încredere în instinctele tale şi priveşte doar înainte.


Horoscop 19 decembrie 2019, Fecioară:

Azi ai şansa să te încarci din nou cu energie. Mai ales psihică, pentru că ziua de ieri e posibil să te fi pus în încurcătură. Dacă ieri nu te-ai aprins prea tare, atunci azi eşti într-o formă mult mai bună. Indiferent ce vei face, aşteaptă-te să ai o zi productivă. Încearcă să rămâi atent/ă la propriile activităţi, nu divaga în ale altora. Fii acolo pentru tine şi doar pentru tine, astăzi.


Horoscop 19 decembrie 2019, Balanţă:

Păstrează toată atenţia la ceea ce e cu adevărat important astăzi. Foloseşte aştrii în avantajul tău şi încearcă pe cât posibil să mergi doar înainte. Ai capacitatea de a obţine profesional aproape orice îţi doreşti, astăzi. De aceea nu te feri să începi un nou proiect. Încearcă doar să nu te laşi distras/ă de conversaţiile cu colegii/ele.


Horoscop 19 decembrie 2019, Scorpion:

Eşti într-o excelentă dispoziţie pentru muncă şi vei face multe astăzi. Fie că e vorba despre muncă fizică, fie despre cercetare. Zodia te ajută să ignori orice tentativă de a a fi distras/ă şi poţi să rămâi concentrat/ă doar la lucrurile care contează. E o zi perfectă să eliberezi tot stresul şi energia negativă de ieri. Astfel, vei avea o minte limpede azi.


Horoscop 19 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorului îi este foarte dificil azi să se concentreze pe muncă, mai ales dacă ieri s-a confruntat cu unele obstacole și conversații neplăcute. Totuşi, mergeți azi cu capul ridicat, pentru că în cea de-a doua parte a zilei se întrevede începutul unei poveşti frumoase de dragoste, care vă face să uitaţi complet de incidentele de la muncă.


Horoscop 19 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornul are o zi cum rar i-a fost dată. Totul merge extraordinar, atât la muncă, dar şi pe plan personal, are un noroc fantastic şi toată lumea pare să fie de acord cu tine în tot ce zici şi faci. Azi este o zi perfectă să propui anumite proiecte pe care le-ai gândit.


Horoscop 19 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorul are nevoie astăzi să se concentreze pe a ierta pe cineva care l-a rănit adânc. Suferinţa, care durează de prea mult timp, este legată de faptul că nu puteţi să uitaţi şi să iertaţi ce s-a întâmplat în trecut, lucru care vă afectează prezentul. Cu cât vă despărţiţi mai repede de trecut, cu atât o să vă meargă mai bine.


Horoscop 19 decembrie 2019, Peşti:

Pentru Peşti ziua de azi e ceva ce vă doriţi să treacă mai repede. La muncă nu aveţi chef de nimic, iar în viaţa personală totul este un deranj total. Trebuie să vă adunaţi puterile și să încercaţi o altă abordare, chiar dacă nimic nu vă mulţumeşte. Este foarte importat să treceţi peste această perioadă cât mai repede.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS