Horoscopul zilei de miercuri, 18 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 18 decembrie 2019


Horoscop 18 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii nu ar trebui să fie surprinși dacă vor primi o veste rea sau un refuz ferm din partea unei ființe dragi. E posibil ca momentul ales să fie nepotrivit sau ca respectiva persoană să aibă probleme pe care nici măcar nu ți le poți imagina. Pe cât posibil, încearcă să afli ce se întâmplă cu adevărat și să oferi ajutorul, chiar dacă te simți, la rândul tău, rănit/ă sau ignorat/ă.


Horoscop 18 decembrie 2019, Taur:

Ziua de miercuri va fi un adevărat test al răbdării pentru nativii/ele din zodia Taur, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. La serviciu tensiuni acumulate în timp ar putea stârni un scandal de toată frumusețea, iar nici persoana iubită nu pare a se simți în largul ei. Veștile bune vin abia spre seară, când un eveniment neașteptat ar putea schimba complet atmosfera.


Horoscop 18 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii săgetați de Cupidon nu ar trebui să se lase bătuți, chiar dacă persoana pe care au pus ochii pare rece ca gheața și complet dezinteresată. Este posibil ca totul să fie un test bine pus la punct, tocmai pentru a le scoate la iveală ambiția și determinarea. În orice caz, fii sincer/ă, dar nu copleșitor/are. Și apoi așteaptă, s-ar putea să ai parte de o surpriză uriașă.


Horoscop 18 decembrie 2019, Rac:

Racii ar putea fi victimele unei tentative de manipulare care, dacă nu va fi depistată la timp, ar putea avea efecte dezastruoase în plan personal. Înainte de a spune „da” unei propuneri irezistibile, întreabă-te ce ai cu adevărat de câștigat. Este vorba despre binele tău? Merită riscul? Dacă răspunsul la aceste întrebări este negativ ar fi cazul să te retragi, înainte de a suporta consecințele.


Horoscop 18 decembrie 2019, Leu:

A judeca şi a critica nu sunt străine de tine, dar le faci faţă cu multă graţie. Indiferent dacă remarcile negative sunt îndreptate spre tine sau nu, eşti capabil/ă să îţi păstrezi sângele rece şi în acelaşi timp să nu te influenţeze în munca ta. Şi asta pentru că ştii exact care e valoarea ta. Păstrează atitudinea aceasta toată ziua. E mult mai productivă decât răutăţile spuse de unii/ele, aşa că munceşte cu mândrie.


Horoscop 18 decembrie 2019, Fecioară:

Atunci când cineva devine agresiv/ă dar nu eşti tu cel/a vizat/ă, ai tendinţa să rămâi liniştit/ă şi tăcut/ă. Dacă nu e aşa astăzi şi e vorba despre tine direct, încearcă să îţi păstrezi calmul. E posibil ca opiniile unora să fie foarte tăioase, în ceea ce te priveşte. Aminteşte-ţi că la sfârşitul săptămânii vei fi plin de dragoste şi de susţinerea celor dragi.


Horoscop 18 decembrie 2019, Balanţă:

Eşti primul/ă care ascultă şi eşti foarte bun/ă la asta, atunci când cineva e negativist/â. Asta pentru că poţi să păstrezi o mentalitate obiectivă asupra situaţiei şi să rămâi departe de aceste discuţii. Chiar şi atunci când tu eşti subiectul lor. Pur şi simplu, ai o uşurinţă admirabilă de a te pune în pielea altora şi asta te ajută. Şi mai ştii că cuvintelor lor sunt doar proiecţia propriilor lor greutăţi. Aşa că indiferent dacă veştile de astăzi sunt bune sau rele, rămâi imparţial/â.


Horoscop 18 decembrie 2019, Scorpion:

Nu prea eşti amabil/â atunci când ţi se spune ce să faci, mai ales dacă mesajul vine de la cineva a cărui autoritate nu o recunoşti şi nu o respecţi. E posibil ca astăzi să te afli exact într-o astfel de situaţie. Cel mai bine ar fi să îţi muşti limba. Ultimul lucru pe care îl vrei e să spui ceva ce nu mai poţi schimba apoi. Ai muncit din greu să ajungi unde eşti acum şi ce e mai bun abia urmează. Nu strica asta pentru o dispută stupidă.


Horoscop 18 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii au tot felul de temeri şi simt aceleaşi lucruri şi în ochii celor dragi. Poate această stare de fapt are legătură cu schimbările care au avut loc în viaţa ta personală pe plan sentimental. Aștrii îţi recomandă să îţi schimbi atitudinea dacă asta provoacă o aversiune continuă. Seara, ai face bine să te gândeşti la ce vei face de Crăciun și de Anul Nou.


Horoscop 18 decembrie 2019, Capricorn:

Dragi Capricorni, aveţi şansa să obţineţi tot ce vă doriţi. Fie că este serviciul mult visat, fie că este o piesă vestimentară scumpă sau o seară romantică alături de persoana iubită. Aștrii îţi recomandă o schimbare de imagine. Asta te-ar putea ajuta în a-ţi atinge obiectivele, punându-te în centrul atenţiei.


Horoscop 18 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii nu au o stare prea bună, iar asta le-ar putea compromite planurile pentru ziua de azi. Ai grijă, ar putea să apară ceva probleme de sănătate. Chiar dacă nu îţi stă în fire, este momentul oportun să ceri ajutor. Seara, o să primeşti veşti bune care îţi vor schimba atitudinea. O veste legată de o moştenire îţi va schimba cu siguranţă starea de spirit.


Horoscop 18 decembrie 2019, Peşti:

Peştii devin nostalgici, odată cu apariţia în viaţa lor a unei persoane din trecut. Ai grijă, pentru că relaţia actuală ar putea avea de suferit. Nu intra în panică şi încearcă să te comporţi cât mai natural/ă. Nu rata şansa de a avea o relaţie alături de persoana de care v-aţi îndrăgostit.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS