Horoscopul zilei de marţi, 17 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marţi, 17 decembrie 2019


Horoscop 17 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii au mare noroc în afaceri în această zi. Fiţi însă atenţi atunci când aveţi de semnat contracte importante. Asumaţi-vă riscuri doar dacă aveţi siguranţa unui posibil câştig. Vorbiţi cu cei apropiaţi, cereţi sfaturi şi găsiţi împreună soluţii pentru orice problemă care poate apărea în plan profesional.


Horoscop 17 decembrie 2019, Taur:

Taurii au şansa de a demonstra că merită să avanseze în plan profesional. Superiorii vor observa o schimbare pozitivă în activitatea voastră, iar devotamentul, forţa de muncă, perseverenţa şi seriozitatea de care aţi dat dovadă în ultima vreme vor fi îndeajuns pentru a le demonstra că meritaţi un salariu mai mare sau un post mai important în firmă.


Horoscop 17 decembrie 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni trebuie să ia o decizie serioasă în dragoste. Nu staţi pe loc, nu vă poticniţi asupra unei persoane, chiar dacă inima vă bate cu putere. Dacă sentimentul nu este reciproc, nu veţi face decât să vă măcinaţi sufletul. Gândiţi-vă la viitorul vostru, fiţi sinceri şi deschişi oportunităţilor. S-ar putea ca cineva apropiat vouă să vă declare iubirea.


Horoscop 17 decembrie 2019, Rac:

Racii trebuie să înveţe să îşi ţină emoţiile sub control, indiferent dacă discută la serviciu, cu superiori ori colegi, fie în familie, cu rudele sau persoana iubită. Dacă sunt lucruri care vă deranjează, discutaţi despre ele. Comunicarea este cheia succesului în aceste situaţii. Spre seară veţi avea ocazia de a vă relaxa în compania cuiva drag.


Horoscop 17 decembrie 2019, Leu:

Nu lăsa lucrurile să vină peste tine astăzi. Chiar dacă ai impresia că e vorba de ceva ce ţi se adresează ţie, s-ar putea să nu fie aşa. O să fii recompensat pentru eforturile din ultima vreme şi e posibil chiar de astăzi să se întâmple acest lucru. Aşa că nu uita să fii recunoscător şi să rămâi liniştit. O amintire te va ajuta să păstrezi recunoştinţa pentru tot ce ai în viaţa ta.


Horoscop 17 decembrie 2019, Fecioară:

Poţi să ai sentimentul că astăzi eşti liniştit, dar în acelaşi timp eşti foarte curios. Mai ales că atunci când e nevoie ştii să ridici vocea. Nu trebuie să te laşi constrâns sub nici o formă astăzi şi pentru asta s-ar putea să fie nevoie să îţi faci auzită vocea o dată sau de două ori. Orice ar fi, nu lăsa pe nimeni să te oblige. Mai ales că astăzi eşti încrezător şi ştii cel mai bine ce e bun pentru tine.


Horoscop 17 decembrie 2019, Balanţă:

Nimic nu îţi stă în cale astăzi şi discursul tăi e considerat de toţi cei din jur absolut fascinant. Eşti mediator în majoritatea situaţiilor care apar peste zi. Şi eşti pregătit să vezi cum toate realizările tale vin astăzi în calea ta. Dar nu uita, pentru a menţine echilibrul universal, binele vine întotdeauna cu răul. Norocul tău că nu prea vei observa astăzi acest aspect.


Horoscop 17 decembrie 2019, Scorpion:

O dulce senzaţie de divin guvernează astăzi ziua, pentru tine. Aparent ignori lumea din jurul tu şi asta e un beneficiu pentru tine. Universul se va asigura că te protejează, fără să îţi ceară părerea. După munca grea depusă în ultima vreme vor apărea şi rezultatele bune, începând de astăzi. Nu e necesar să te concentrezi pe asta, se va întâmpla indiferent ce vei face.


Horoscop 17 decembrie 2019, Săgetător:

Viaţa Săgetătorilor este dată complet peste cap de o persoană din trecut. Trebuie să nu te pierzi şi să încerci să-ţi păstrezi calmul. Altfel, tot ce ai construit până acum în relaţia actuală de cuplu, se duce de râpă. Pe tot parcursul zilei, te poţi aştepta şi la alte surprize, la fel de interesante, aşa că deciziile trebuie luate rapid. Sfatul aştrilor este să fii echilibrat şi cu picioarele pe pământ.


Horoscop 17 decembrie 2019, Capricorn:

Pentru Capricorni, ziua de marţi, 17 decembrie, înseamnă reuşite pe toate planurile. La serviciu, dar şi acasă, toate merg strună. Şefii te propun pentru avansare sau mărire de salariu, iar partenerul de viaţă te surprinde cu un cadou neaşteptat, ceva ce-ţi doreai de foarte mult timp. Drept urmare, nicio grijă la capitolul bani sau familie. Singurul neajuns ar putea fi oboseala care s-a acumulat în ultima perioadă. Dar şi asta se poate rezolva cu un pahar de suc bogat în vitamine.


Horoscop 17 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoia să stea singuri, să aibă spaţiu doar pentru ei şi să nu fie deranjaţi de nimeni şi nimic. Sfatul aştrilor pentru tine este să îţi iei o zi liberă de la serviciu şi să eviţi întâlnirile cu lume multă. Lucrurile se îndreaptă spre seară, când există șanse mari să primiţi veşti bune de la cei dragi. Poate o moştenire sau o sumă de bani pe care nu te mai aşteptai să o primeşti.


Horoscop 17 decembrie 2019, Peşti:

Peştii sunt extrem de conservatori şi fug de orice înseamnă schimbare. Horoscopul spune că cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci azi este să eviţi orice conflict şi să dai o mai mare importanţă capitolului bani. Portofelul nu arată foarte bine, aşa că evită orice achiziţie care nu este necesară.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS