Horoscopul zilei de duminică, 15 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 15 decembrie 2019


Horoscop 15 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea participa la un eveniment destul de important în această zi, alături de membrii/ele familiei. Fiţi înţelegători/are şi răbdători/are în cazul în care nu vă face plăcere să participaţi şi încercaţi să vă păstraţi bunadispoziţie. Este totuşi o ocazie bună pentru a vă reîntâlni cu rude îndepărtate.


Horoscop 15 decembrie 2019, Taur:

Taurii trebuie să înveţe să îşi asume riscuri doar în momentele în care au o siguranţă că pot obţine succesul. Nu vă avântaţi în situaţii limită, mai ales dacă şansele de reuşită sunt nule. Petreceţi seara alături de prieteni/e sau de persoana iubită, simţiţi-vă bine, relaxaţi-vă şi încărcaţi-vă cu energie pentru o nouă săptămână care se anunţă solicitantă la serviciu.


Horoscop 15 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii vor petrece ziua în mod alert, fără să acorde prea multă atenţie lucrurilor din jurul lor. Rezolvaţi sarcinile importante, iar mai apoi veţi avea timp şi de relaxare. Ieşiţi în oraş, vizitaţi un/o prieten/ă sau petreceţi clipe frumoase alături de persoana dragă vouă. Este o zi aglomerată, însă totuşi destul de liniştită pentru voi.


Horoscop 15 decembrie 2019, Rac:

Dacă v-aţi distrat cu o seară înainte, acum e momentul pentru a vă relaxa, dragi Raci. Odihniţi-vă, aveţi grijă să vă menţineţi hidrataţi şi, dacă nu aveţi drumuri importante de făcut prin oraş, rămâneţi în intimitatea căminului vostru. Un film bun sau o carte interesantă vor fi alegerile potrivite pentru voi în această zi.


Horoscop 15 decembrie 2019, Leu:

Ziua de astăzi vă oferă o oportunitate importantă de a petrece timpul alături de persoana iubită, într-un cadru intim. Sentimentele de armonie pe care le emanaţi sunt contagioase, astfel că persoanele care şi-ar fi dorit să intre în contact cu voi înţeleg necesitatea odihnei şi vă lasă în pace cel puţin pentru astăzi. Singura problemă este că experienţa vi se va părea atât de reuşită încât veţi dori să o repetaţi cât mai curând.


Horoscop 15 decembrie 2019, Fecioară:

O întâlnire banală se poate transforma, în viitorul nu foarte îndepărtat, într-o oportunitate de afacere sau o schimbare de serviciu care să vă aducă un important impuls financiar. Secretul succesului este să vă purtaţi cât mai natural, pentru că persoana dispusă să investească vrea să vă vadă mai degrabă adevărata faţă şi nu neapărat calităţile profesionale. Iar un strop de optimism nu strică niciodată, chiar dacă aveţi nevoie şi de răbdare.


Horoscop 15 decembrie 2019, Balanţă:

Plusul de energie vă transformă într-un adevărat spiriduş pregătit să îndepliniţi mai multe obiective decât v-aţi propus la începutul zilei. Chiar dacă spre finalul zilei rămâneţi fără energie, rezultatele pot fi încântătoare şi vă pot încărca de optimism şi încredere pentru următoarele săptămâni. Deşi nu sunteţi în cea mai bună formă din punct de vedere financiar, nu uitaţi că mai sunt puţine zile până la Crăciun şi ar trebui să începeţi să plănuiţi cumpărarea de cadouri pentru cei/le dragi.


Horoscop 15 decembrie 2019, Scorpion:

Romantismul pluteşte în aer, astfel că Scorpionii singuri au mari şanse să-şi găsească jumătatea. Cei/le care au parteneri/e pot profita de orele liber şi pot pleca într-o escapadă fugitivă la munte sau într-o altă zonă liniştită. Chiar şi cei/le care s-au bucurat de mai mult timp petrecut alături de partenerul/a de viaţă nu trebuie să uite că flacăra dragostei trebuie reaprinsă din timp în timp pentru că ochii se pot uita, chiar şi dacă se văd constant.


Horoscop 15 decembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii nu se gândesc decât la vacanţa de sărbători. Plus că familia şi prietenii/ele aşteaptă de la tine să trasezi în cele mai mici detalii planul pentru petrecerea de Revelion. Din dorinţa de a împăca pe toată lumea, s-ar putea să nu-ţi reuşească ce ţi-ai propus, aşa că horoscopul îţi spune să te sfătuieşti cu persoana de care eşti îndrăgostit/ă, pentru că, dintre toţi/ate, pe el/a trebuie s-o faci fericită.


Horoscop 15 decembrie 2019, Capricorn:

Astăzi, pentru Capricorni nu este o zi bună pentru noi achiziții. Fii înţelept/aptă şi foloseşte-ţi energia doar pentru acele activități care îţi aduc beneficii. În plus, este necesar să le acorzi mai multă atenție membrilor/elor familiei, pentru că, în ultima vreme, i-ai/le-ai cam neglijat. Invită-i/le la un film sau joacă-te cu cei/le mici. O ieşire în parc este o idee excelentă.


Horoscop 15 decembrie 2019, Vărsător:

Ziua de duminică este pentru Vărsători una complicată din punct de vedere emoţional. Povestea tristă a unui/ei prieten/e te va afecta foarte tare. Sfatul aştrilor este să nu eviţi persoanele care te întristează. Seara, lucrurile vor reveni la normal. O ieşire cu prietenii/ele este ceea ce îţi trebuie ca să revii la starea de bine.


Horoscop 15 decembrie 2019, Peşti:

Pentru Pești este important să fie împăcaţi/te cu ei/le înșiși/sele şi cu deciziile pe care le-au luat sau urmează să le ia. Horoscopul te sfătuieşte să nu te laşi influenţat/ă de alte persoane şi să decizi aşa cum îţi dictează inima. Iar dacă lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dorit, nu intra în panică. Fii curajos/asă şi încearcă să-ţi rezolvi singur/ă problemele. Aştrii nu-ţi recomandă să faci achiziţii majore sau investiții financiare importante.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS