Horoscopul zilei de vineri, 13 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 13 decembrie 2019


Horoscop 13 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii au destul timp pentru a reflecta astăzi. Poate stresul din ultima vreme și-a lăsat amprenta asupra stării voastre de spirit. Aștrii vă recomandă odihnă și relaxare. Câteva zile de pauză ar fi indicate pentru a vă detașa de toate sarcinile complicate de la serviciu. Spre seară, persoana iubită vă va face și o surpriză frumoasă pentru a mai uita de griji.


Horoscop 13 decembrie 2019, Taur:

Cei/le aflați/te sub acest semn zodiacal au parte de o zi încărcată cu noroc. Atât la serviciu, cât și în viața sentimentală veți reuși să comunicați eficient, să ajungeți la un consens pentru a vă înțelege mult mai bine. Spuneți ceea ce simțiți, ce vă frământă și găsiți împreună o modalitate de a dobândi succesul (indiferent de domeniu) și de a restabili pacea și liniștea, mai ales în cazul apariției unor ușoare conflicte.


Horoscop 13 decembrie 2019, Gemeni:

Dragi Gemeni, aveți parte de o zi plină de surprize din partea unei persoane de la care nici nu v-ați fi așteptat. S-ar putea ca aceasta să simtă pentru voi aceeaşi iubire, chiar dacă până acum niciunii/ele nu ați verbalizat. Aveți curaj, încercați să vă deschideți inima și veți observa poate că dragostea era de ceva timp în fața voastră. Fiți sinceri/e, răbdători/are și aveți încredere în forțele proprii.


Horoscop 13 decembrie 2019, Rac:

Dragi Raci, știm că este perioada sărbătorilor sau mai exact a cumpărăturilor, însă ar trebui să fiți puțin mai chibzuiți/te cu banii, altfel s-ar putea să aveți o surpriză neplăcută. Aștrii recomandă să vă creați o listă pentru a vă nota toate acele lucruri indispensabile, căci vor fi, in caz contrar, multe achiziții de care nu aveți cu adevărat nevoie și mai pot aștepta.


Horoscop 13 decembrie 2019, Leu:

Astăzi veţi avea o şansă foarte mare de a întâlni o persoană care ar putea fi parte din viitorul vostru. Şansele să vă potriviţi în totalitate sunt foarte mari, astfel că succesul este garantat. În cazul în care sunteţi deja într-o relaţie, ar putea fi vorba despre posesivitate sau gelozie. Şi nu din partea voastră. Acest lucru nu vă deranjează neapărat, însă aţi putea face în aşa fel încât să evitaţi o astfel de situaţie.


Horoscop 13 decembrie 2019, Fecioară:

Astăzi veţi fi mai emoţionali/e ca niciodată şi mai sensibili/e decât oricine din jurul vostru. Nu este vina voastră. Uneori ţine doar de aștri şi de Univers, motiv pentru care nu trebuie să vă faceţi griji. Luna Plină este de vină pentru stările pe care le aveţi, însă ţine doar de voi cum veţi manevra toată această energie. Aţi putea avea o şansă unică de a învăţa ceva nou despre voi.


Horoscop 13 decembrie 2019, Balanţă:

Veţi fi cuprinşi de o energie nemaiîntâlnită până acum şi vă va fi foarte uşor să discutaţi sau să înţelegeţi ce vor oamenii din jurul vostru. Totuşi, trebuie să fiţi foarte atenţi/te şi să nu abuzaţi de această putere. Orice acţiune are o reacţiune, ştiţi foarte bine. Modul în care îi trataţi pe oamenii din viaţa voastră va avea un efect important asupra carierei voastre. Rămâneţi concentranţi/te pe ce este mai important pentru voi şi totul va fi bine.


Horoscop 13 decembrie 2019, Scorpion:

Persoane extrem de importante vor intra în viaţa voastră şi nu este cazul să fiţi timizi/de sau să daţi cu piciorul unei astfel de şanse. O zi specială are nevoie de o atitudine diferită din partea voastră, astfel că trebuie ca astăzi să fiţi un pic mai energici/e şi mai implicaţi/te pentru a demonstra ce puteţi cu adevărat. Una dintre aceste persoane v-ar putea schimba în totalitate viaţa.


Horoscop 13 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii sunt extrem de pozitivi. Iar optimismul tău debordant îi va contamina pe toţi/ate cei/le care stau în preajma ta. Discuţiile sunt plăcute la muncă, iar colegii/ele te vor admira pentru dispoziţia ta optimistă. Tot astăzi, un obiectiv pe care ţi l-ai propus are şanse să prindă contur. Seara, te vei relaxa cu o plimbare în parc sau la o întâlnire cu prietenii/ele.


Horoscop 13 decembrie 2019, Capricorn:

Dragi Capricorni, azi sunteţi foarte dificili şi greu de înţeles. Nici chiar familia sau prietenii/ele apropiaţi/te nu reuşesc să ajungă pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Cel mai probabil, asta te va face să te retragi în tine şi să-ţi reprimi adevăratele emoţii. Sfatul aștrilor este ca să stai o perioadă departe de oameni. Dacă nu ai unde să te izolezi, atunci fă un efort şi schimbă-ţi starea de spirit. Este important să nu respingi şi să nu sperii pe nimeni.


Horoscop 13 decembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii nu se mai gândesc decât la sărbători. Iar asta pentru că oboseala şi stresul după multe ore de muncă încep să-şi spună cuvântul. Este foarte posibil ca pe seară nivelul de energie să ajungă la un nivel foarte scăzut, aşa că asigură-te că ai parte de relaxarea mult aşteptată. Pentru tine, prioritatea este să încerci să-ţi recapeţi forţele, iar o soluţie ar putea fi o zi liberă de la serviciu, departe de zgomot şi agitaţie.


Horoscop 13 decembrie 2019, Peşti:

Astăzi, Peştii sunt foarte inventivi şi le vin o mulţime de idei de afaceri. Ca să le uiţi, pune-le pe hârtie. Sfatul aștrilor este să nu începi să te lauzi în stânga şi în dreapta cu ele pentru că s-ar putea ca cineva să îţi fure aceste idei. Singurele persoane cu care te poţi sfătui sunt doar membrii/ele apropiaţi/te ai/le familiei. Seara, cei/le singuri/e şi-ar putea găsi jumătatea, după lungi aşteptări.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS