Horoscopul zilei de miercuri, 11 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: miercuri, 11 decembrie 2019


Horoscop 11 decembrie 2019, Berbec:

Dragi Berbeci, aștrii anunță o zi bună din punct de vedere financiar. S-ar putea să dați lovitura în urma semnării unui contract important. Fiți curajoși/ase, dar atenți/te, analizați toate șansele de câștig și apoi faceți pasul cel mare. Cu dragostea nu stați prea bine, indicat ar fi să luați o pauză de la „cuceriri” și să petreceți mai mult timp cu voi înșivă/sevă. Reapucați-vă de o pasiune mai veche.


Horoscop 11 decembrie 2019, Taur:

Pentru Tauri această zi aduce multă liniște și relaxare. La serviciu nu veți avea prea multe de făcut, însă nu este indicat nici să pierdeți vremea pentru a nu atrage atenția șefilor/elor în mod negativ. Găsiți-vă o ocupație, de exemplu, ați putea veni cu idei pentru o nouă strategie de afaceri pentru viitorul companiei. O astfel de acțiune categoric va fi remarcată și lăudată de superiori.


Horoscop 11 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au o perioadă bună din toate punctele de vedere. Din punct de vedere profesional vă veți îndeplini în această zi visul, probabil o idee, un proiect pentru care ați lucrat vreme îndelungată va prinde contur astăzi și va fi implementat în interiorul companiei. Problemele sentimentale vor dispărea, iar armonia se va simți din nou în familia voastră.


Horoscop 11 decembrie 2019, Rac:

Racii au parte de o zi ușor aglomerată. Perioada sărbătorilor a început, Crăciunul este aproape, cadourile însă lipsesc cu desăvârșire, motiv pentru care trebuie să luați urgent „măsuri”. Nu va fi însă o problemă pentru voi, goana după cadouri, cumpărăturile, uitatul prin magazine sunt o practică adorată și mai mult ca sigur veți reuși să reîncărcați chiar și bateriile cu multă energie și bună dispoziție.


Horoscop 11 decembrie 2019, Leu:

Astăzi aţi putea fi un pic nervoşi/ase şi deloc plăcuţi/te, din diferite motive. Voi ştiţi cel mai bine ce se întâmplă cu voi, însă ar fi indicat să renunţaţi la toate acele gânduri pesimiste şi la toate acele scenarii negative care nu vă vor aduce nimic bun. Aveţi numeroase scopuri de atins şi multe planuri de îndeplinit, motiv pentru trebuie să vă concentraţi pe altceva în afară de a fi morocănoşi/ase. Continuaţi să munciţi din greu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.


Horoscop 11 decembrie 2019, Fecioară:

Vă veţi trezi în mijlocul unor situaţii complicate, fără voia voastră, pe care însă trebuie să le rezolvaţi. Veţi avea o groază de muncă, ceea ce nu vă va aduce nicio bucurie. Totuşi, ştiţi foarte bine că abia după ce veţi fi terminat tot ce aveţi de rezolvat, vă puteţi gândi şi la alte lucruri care vă fac fericiţi/te. Cel mai probabil, vă veţi petrece restul zilei în compania familiei sau a persoanei iubite alături de care vă veţi face planuri pentru a vă întemeia o familie.


Horoscop 11 decembrie 2019, Balanţă:

Încercaţi să vă păstraţi o anumită doză de energie pentru a nu vă extenua. Dacă nu sunteţi atenţi/te, aţi putea ajunge într-o zonă periculoasă în care puteţi aluneca inclusiv către depresie. Concentraţi-vă pe lucrurile frumoase din viaţa voastră şi faceţi planuri pentru sărbători. Împreună cu prietenii şi familia încercaţi să găsiţi soluţia perfectă pentru petrecerea de Crăciun sau de Revelion. Ca de fiecare dată, veţi fi în centrul atenţiei!


Horoscop 11 decembrie 2019, Scorpion:

O schimbare în starea voastră emoţională va naşte o mulţime de întrebări pentru voi. Răspunsurile la toate întrebările le veţi găsi abia după ce vă veţi linişti şi vă veţi concentra un pic pe viaţa voastră. Este momentul în care veţi realiza că v-aţi maturizat. Nu fiţi trişti/ste. Este doar un nou capitol din viaţa voastră. Pentru unii/ele dintre voi, ar putea fi momentul în care veţi începe să vă gândiţi la... familie.


Horoscop 11 decembrie 2019, Săgetător:

Astăzi, spiritul liber al Săgetătorilor pare să fie afectat. Nu ai chef de nimic, nu vrei să mergi la muncă şi, în general, nu vrei decât să leneveşti. Sfatul aştrilor este să fii activ/ă şi să nu-ţi neglijezi sarcinile de serviciu. De asemenea, nu lua decizii pripite în probleme financiare sau profesionale. Toate ofertele pe care le primeşti azi trebuie să le cântăreşti cu mare grijă.


Horoscop 11 decembrie 2019, Capricorn:

Capricornii fac schimbări importante în viaţa lor, fie că este vorba despre viaţa personală, fie despre carieră. Doar că o decizie atât de importantă cere mult efort, timp şi nervi. Drept urmare, rişti să ignori alte probleme la fel de importante. Seara, vei fi surprins/ă de partenerul/a de viaţă cu un gest neaşteptat. Ziua se va încheia într-o notă romantică.


Horoscop 11 decembrie 2019, Vărsător:

Dragi Vărsători, astăzi este o zi în care decideţi că cea mai importantă este relaxarea. Mai ales dacă există confortul propriei afaceri de succes. Dar ţine minte, asta nu poate dura la nesfârşit. S-ar putea să fii tras/ă de mânecă de parteneri/e şi asociaţi/te, care vor să aibă discuţii cu tine. Fii comunicativ/ă, totul este numai în avantajul tău!


Horoscop 11 decembrie 2019, Peşti:

Peştii încep să se sature de glumele nesărate ale colegilor/elor sau prietenilor/elor. În plus, o stare de iritare poate să apară şi din cauza atitudinii pe care şeful/a o are faţă de tine. Eşti ignorat/ă şi asta nu poate decât să te enerveze. Încearcă să rămâi calm/ă şi să nu pui totul la suflet. Dacă asta nu funcţionează, ia-ţi câteva zile libere şi deconectează-te de la tot. O scurtă vacanţă la munte poate face minuni!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS