Horoscopul zilei de marți, 10 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 10 decembrie 2019


Horoscop 10 decembrie 2019, Berbec:

Berbecii au posibilitatea de a încheia o înţelegere promiţătoare din punct de vedere financiar. Fiţi însă atenţi/te la toate detaliile pentru a nu vă asuma riscuri fără posibilitatea de câştig. În dragoste, aştrii au veşti bune. Ar fi cazul să faceţi pasul cel mare dacă vă doriţi o familie alături de persoana iubită. Fiţi curajoşi/ase, comunicaţi despre acest aspect şi organizaţi-vă împreună planurile de viitor.


Horoscop 10 decembrie 2019, Taur:

Dacă aveţi o perioadă dificilă şi nimic nu vă aduce fericire, luaţi măsuri dragi Tauri. Nu trebuie să vă complaceţi într-o astfel de situaţie, din contră, aştrii vă sfătuiesc să faceţi orice schimbare de care aveţi nevoie pentru a vă aduce din nou bunadispoziţie în viaţă. Este o zi benefică pentru decizii spontane, motiv pentru care dacă vă doriţi un nou loc de muncă sau vreţi să ieşiţi dintr-o relaţie sentimentală în care nu vă mai simţiţi confortabili/e, este momentul pentru a pune piciorul în prag.


Horoscop 10 decembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales în dragoste. Aştrii recomandă să aveţi inima deschisă, să aveţi curaj şi să daţi frâu liber emoţiilor. S-ar putea să cunoaşteţi o persoană specială, în preajma căreia vă veţi simţi foarte bine. Dacă descoperiţi că aveţi multe lucruri în comun, o a doua întâlnire romantică n-ar fi exclusă.


Horoscop 10 decembrie 2019, Rac:

Racii sunt pe punctul de a-şi atinge obiectivele bine stabilite. Demonstraţi devotament, forţă de muncă şi seriozitate la serviciu, iar superiorii vor observa şi nu doar atât, ba chiar vor aprecia eforturile voastre. O mărire de salariu nu este exclusă. În dragoste trebuie să aveţi mai multă răbdare, poate fi o perioadă dificilă pentru partenerul/a voastră, motiv pentru care trebuie să acordaţi linişte şi înţelegere.


Horoscop 10 decembrie 2019, Leu:

Astăzi, Leul va trebui să-şi arate loialitatea față de cei/le la care țin mai mult. Sună acasă astăzi, pentru că cineva pe care îl/o iubești poate avea nevoie de sfatul tău. Faceţi bine să empatizaţi cu oamenii când vă cer o secundă pentru a-i asculta cu adevărat. Această persoană merită timpul tău.


Horoscop 10 decembrie 2019, Fecioară:

Fecioara are astăzi o înțelegere profundă a oamenilor și a lumii din jurul ei. Astăzi este o zi în care intuiția vă solicită să împărtășiți această înțelepciune cu lumea. Ai atât de multe lucruri de spus şi subiecte de discutat, pe care nu le-ai vorbit cu nimeni. Însă, se pare că astăzi este o zi potrivită pentru a realiza cât de diferit gândesc oamenii o rezolvare, având acelaşi scop.


Horoscop 10 decembrie 2019, Balanţă:

În mod normal, Balanţa nu este genul care să aibă nevoie de ajutor în comunicare. Cu toate acestea, aveți tendința să ignoraţi conversaţii despre care credeţi că nu sunt importante și să faceţi o greşeală. Vorbele, în general sunt foarte importante pentru oamenii care nu pot să se angajeze imediat în fapte, aşa că aveţi mare grijă astăzi ce conversaţii ignoraţi.


Horoscop 10 decembrie 2019, Scorpion:

Când vine vorba de durere și suferință, se pare că Scorpionul are o înţelegere profundă. Indiferent că ați trecut personal sau nu de astfel de probleme, sunteți capabili/e să relaționați cu oamenii care au acum aceste probleme. Puteți simți multe emoții mai profund decât majoritatea şi sunteți capabil/e să vă puneți cu adevărat în pantofii altcuiva. Sfaturile pe care le veţi da astăzi vor schimba o viaţă.


Horoscop 10 decembrie 2019, Săgetător:

Ziua de marţi începe bine pentru Săgetători. Marţi, vei avea parte numai de veşti bune şi vei face tot ce ţi-ai propus. Fie că pleci într-o călătorie de serviciu, fie că seara mergi la o petrecere ori la o ieșire în oraș cu prietenii/ele, te vei simți foarte bine. Aştrii te sfătuiesc ca în orice faci, să-ţi urmezi instinctul. Și aveţi grijă cum reacționați în fața persoanelor pe care abia le-aţi cunoscut. Prima impresie pe care o laşi este foarte importantă.


Horoscop 10 decembrie 2019, Capricorn:

Marţi va fi ca o zi de weekend pentru Capricorni, după atâtea eforturi făcute zilele trecute. Nu vei face decât să leneveşti prin casă, mai ales că ai nevoie de acest moment de respiro. Horoscopul te sfătuieşte să dai mai multă atenţie persoanelor dragi, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Un telefon sau o invitaţie în oraş nu strică. Seara, cei/le care sunt singuri/e ar putea avea parte de o întâlnire romantică.


Horoscop 10 decembrie 2019, Vărsător:

Ziua de 10 decembrie este favorabilă cu totul pentru Vărsători. O sumă neașteptată de bani vă va consolida situația pentru următoarea perioadă. O mare surpriză va fi și schimbarea de comportament a unei persoane din anturajul vostru, care brusc va fi foarte deschisă față de voi. Dacă eşti suspicios/asă în legătură cu asta, ai toate motivele. Înainte de a avea din nou încredere în această persoană, studiază-i comportamentul o perioadă.


Horoscop 10 decembrie 2019, Peşti:

Dragi Peşti, aştrii nu vă recomandă să începeţi proiecte laborioase, care necesită timp şi multă energie. Mai degrabă concentrează-te asupra familiei. Vei avea mult mai multe de câştigat fiind alături de cei/le dragi. În cazul în care eşti singur/ă, cineva îţi va capta atenţia şi te va pune pe gânduri. Dacă te simţi atras/ă, fă tu primul pas. Dacă, în schimb, eşti într-o relație, surprinde-ţi persoana iubită cu un cadou neaşteptat. Vei fi răsplătit pe măsură!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS