Cum te afectează eclipsa inelară de soare din 26 decembrie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum te afectează eclipsa inelară de soare din 26 decembrie


Eclipsa inelară de Soare în Capricorn din 26 decembrie este un eveniment astral norocos, ale cărui efecte vor fi resimţite într-un mod pozitiv de toată lumea. Vizibilă din anumite zone de pe glob sub forma unui inel de foc, de unde-i vine şi numele, eclipsa inelară de Soare este un eveniment de bun augur, urmat de o perioadă plină de farmec şi noroc, care ne aduce şansa unor schimbări majore, benefice pe termen lung. Putem avea parte de începuturi promiţătoare, surprinzătoare sau putem concretiza acum demersuri pe care le-am început în prima parte a anului sau chiar cu mai multă vreme în urmă.

Ajută mult şi contextul în care se petrece această eclipsă: beneficiază de bunăvoinţa lui Jupiter, prezent în Capricorn, iar Luna Nouă în Capricorn din 26 decembrie are darul de a amplifica dorinţa noastră de înnoire, de renaştere, de evoluţie. Dacă aveam planuri sau visuri abandonate, amânate, acum găsim noi căi şi ajutoare pentru a le îndeplini. Angajamentele, eforturile şi munca din aceste zile vor fi recompensate pe deplin.






Cei(le) singuri(e) pot întâlni pe cineva, starea de sănătate şi cea sufletească se îmbunătăţesc, suntem mai optimişti, mai energici, mai hotărâţi. Pentru că se petrece într-o zodie stabilă, responsabilă, practică, poţi lua decizii cu mintea limpede, cu seriozitate şi luciditate. Mai ales cei(le) născuţi(te) sub semnul Capricornului vor avea parte de de evenimente extraordinare, uimitoare, total neaşteptate, dar nu numai ei(le) se bucură de aceste influenţe.


Berbec:

Invitaţiile şi propunerile personale sau profesionale pe care le primeşti în ultimele zile din an trebuie să-ţi capteze interesul, pentru că le poţi fructifica nesperat. O promovare, un proiect, o relaţie nouă îţi vor condimenta viaţa în jurul datei de 26.


Taur:

Nu ezita să spui cu voce tare ce poţi, ce ştii şi ce-ţi doreşti să faci. Aceste lucruri se pot concretiza sub forma unei oferte de angajare, de călătorie, de avansare în carieră. E o perioadă în care îţi formezi o perspectivă mult mai clară despre viitor.


Gemeni:

E timpul să priveşti un pic mai departe de ziua de mâine! Gândeşte-te bine la ce-ţi doreşti pentru perioada următoare şi fii atent(ă) de unde sare iepurele! Foarte mult noroc ai în privinţa banilor. Poţi primi o sumă frumuşică sau poţi câştiga un premiu consistent.






Rac:

Intuiţia ta se ascute, informaţiile se clarifică şi descoperi lucruri care-ţi schimbă perspectiva asupra unor persoane apropiate personal sau profesional. În urma veştilor nou-apărute, poţi alege un drum de viitor mai lin şi mai prietenos.


Leu:

Data de 26 e un moment bun să crezi cu tărie că-ţi poţi transforma în realitate cele mai îndrăzneţe dorinţe. Te bucuri de un context astral de invidiat, care face rezoluţiile pentru anul următor să se împlinească mai uşor şi mai curând decât speri.


Fecioară:

Simţi totul mai intens şi mai clar, astfel că alegerile pe care le faci vin foarte natural şi eşti mulţumit(ă) de ele. Eclipsa şi Luna Nouă te surprinde mai ales pe plan sentimental. Indiferent la ce te-aştepţi, nu poţi ghici ce urmează.






Balanţă:

Biroul, maşina şi în special casa în care locuieşti pot trece prin unele îmbunătăţiri în perioada următoare. Le vei transforma astfel încât să devină mai utile, mai primitoare, mai dragi sufletului tău. Energia eclipsei te răsfaţă cu daruri nesperate.


Scorpion:

Această eclipsa dublată de Luna Nouă e un moment excelent să-ţi îmbunătăţeşti relaţiile cu oamenii apropiaţi personal sau profesional. Afli acum nemulţumirile lor şi le intri pe sub piele. Tot acum îţi poţi asuma un angajament care se dovedeşte pe deplin profitabil.


Săgetător:

Ideile pe care le ai în perioada asta se pot materializa cu uşurinţă la începutul anului viitor, mai ales cele care ţin de profesie şi de câştiguri financiare. Chiar dacă eşti distras(ă) de spiritul sărbătorilor, nu ignora propunerile de afaceri care apar în perioada asta!






Capricorn:

Eclipsa şi Luna Nouă din 26 decembrie îndreaptă toate privirile asupra ta. Este un moment în care vezi totul limpede şi poţi da startul unor proiecte de mare anvergură. Verbalizează ceea ce-ţi doreşti şi cineva te poate ajuta să-ţi îndeplineşti visul!


Vărsător:

Îţi foloseşti energia în mod constructiv, pentru a sorta şi elimina obiceiurile sau relaţiile care nu-ţi fac bine. Petrece timp cu oamenii care îţi aduc confort şi bucurie, fără să neglijezi munca: e sezon de vacanţă, dar ceea ce întreprinzi acum poate valora mai mult decât un concediu.


Peşti:

E timpul să schimbi foaia, să dai uitării piedicile din trecut, să-ţi depăşeşti fricile, să-ţi schimbi atitudinea, abordarea, modul în care comunici. Chiar dacă nu eşti în mare vervă, evenimentele te iau prin surprindere şi te prind în hora lor norocoasă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS