Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Berbec:

Starea de sănătate este excelentă în cazul Berbecilor, numai că partenerul/a de cuplu devine extrem de enervant/ă şi pretenţios/asă. Dacă vă decideţi să-i faceţi pe plac, de dragul liniştii, nu-i reproşaţi acest lucru pe viitor.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Taur:

Profesional, Taurii se afirmă în aşa măsură încât sunt puşi într-o funcţie care aparent le depăşeşte competenţele. Din acest motiv aţi putea stârni, bineînţeles, invidii.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Gemeni:

Nativii Gemeni trebuie să-şi calculeze acţiunile, dar şi cuvintele dacă vor să aibă linişte nu numai în familie ci şi în afara acesteia. În plan profesional apar oportunităţi neaşteptate şi câştiguri importante, aşa că nu le rataţi.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Rac:

Racii sunt protagoniştii unei schimbări spectaculoase care va rămâne mult timp în memoria colegilor/elor. Deciziile curajoase nu trebuie să lipsească, dacă vreţi să impresionaţi.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Leu:

Creativitatea nu se ridică la standardele obişnuite când vorbim de Lei. Singura soluţie este să luaţi o pauză de la orice faceţi şi să vă relaxaţi puţin.






Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele au o viziune de ansamblu a lucrurilor foarte limpede, coerentă şi, mai ales, interesantă pentru toţi. Aştrii vă recomandă prudenţă în tot ceea ce faceţi.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Balanţă:

Ordinea le ajută pe Balanţe să progreseze în toate privinţele. Pentru îmbunătăţirea situaţiei profesionale şi implicit a celei financiare mai aveţi însă puţin de aşteptat.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Scorpion:

Iar pentru Scorpioni relaţiile de cuplu sunt excepţionale, încărcate de căldură şi tandreţe. Încercaţi astăzi să vă petreceţi mai mult în compania persoanei iubite.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Săgetător:

Pe ordinea de zi a Săgetătorilor apar mai multe evenimente stresante în plan familial. Din fericire, în ceea ce priveşte sectorul financiar situaţia se păstrează stabilă, dar nu faceţi excese.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Capricorn:

Ziua Capricornilor va fi schimbată de rudele care sunt generatoare de situaţii complicate. Dacă fac afirmaţii lipsite de adevăr referitoare atât la voi, cât şi la persoana iubită, încercaţi să vă păstraţi calmul.






Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Vărsător:

Cu nativii Vărsător, partenerul/a de cuplu va fi extrem de îngăduitor/are şi vă va propune o detaşare de evenimente printr-o escapadă în afara oraşului şi câteva zile de concediu.


Recomandarea zilei de 30 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii ar trebui să se detaşeze şi ei de imaginile mai puţin plăcute şi să petreacă mai mult timp cu familia. Şi ce moment ar fi mai bun dacă nu weekendul?








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS