Horoscopul sănătății, 2-8 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 2-8 decembrie 2019


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Berbec:

În zilele de 3 şi 4 decembrie, s-ar putea să nu fi în cea mai bună dispoziție. Tranzitul Lunii prin casa subconștientului te-ar putea face destul de apatic(ă) sau, cel puțin, mai introspectiv(ă). Situația se schimbă în bine din 5 încolo, atunci când astrul selenar ajunge în semnul nașterii tale, oferindu-ți un binemeritat imbold de energie, care îți cade mai mult decât bine pe început de weekend.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Taur:

În cea mai mare parte a weekendului, mai exact în intervalul de zile cuprins între 5 și 7 decembrie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, făcând ca răbdarea ta legendară să aibă limite surprinzător de scurte. Așadar, este foarte important să ai grijă ce spui sau ce faci pentru că există riscul să ajungi să îți pară rău. Caută așadar să fii precaut(ă).


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Gemeni:

Cu excepția zilei de 8 decembrie, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu se arată momente în care acest sector de viață să necesite o atenție specială din partea ta. Nivelul tău de energie este la cote optime, dar s-ar putea ca în ultima zi a sfârșitului de săptămână să te ajungă totuși oboseala. Caută să îți faci timp pentru odihnă, fie ea și activă.






Horoscop 2-8 decembrie 2019, Rac:

Este posibil ca ziua de 2 decembrie să te surprindă destul de obosit(ă) încă. Sau poate că, în sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, ai trecut prin evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să te resimți și pe parcursul acestei zile. Încearcă să îți faci timp pentru a te reechilibra în plan sufletesc. Productivitatea ta depinde de rapiditatea cu care te repui pe picioare.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Leu:

Jupiter ajunge în ziua de 2 decembrie în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce, teoretic vorbind, ar trebui să aibă un efect pozitiv asupra acelor nativi(e) ai(le) acestui semn care suferă de probleme cu articulațiile sau cu spatele. Este nevoie totuși să se ia măsuri clare în acest sens, întrucât altfel ar exista riscul să apară puseuri mai dese ale acestor stări de disconfort.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Fecioară:

Luni, cât Luna tranzitează casa sănătății din horoscopul tău general, s-ar putea ca nivelul tău de energie să nu fie foarte ridicat. Sau poate că nu ești foarte activ(ă) în sensul obișnuit al cuvântului, care presupune să dai dovadă de spirit de inițiativă. Așadar, s-ar putea să te fi odihnit suficient în weekend, doar că nu ai o atitudine voluntară la sfârșitul săptămânii.






Horoscop 2-8 decembrie 2019, Balanţă:

În zilele de 3 şi 4 decembrie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar fi indicat ca, în prima parte a acestei săptămâni, să nu te ocupi de sarcini de serviciu care implică lungi perioade de concentrare sau efort fizic. Caută să le reprogramezi de joi încolo, atunci când îți reintri în ritm și faci mai ușor față eventualelor astfel de provocări.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Scorpion:

De joi până sâmbătă, cât Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, este de înțeles dacă nivelul tău de energie se va situa la cote mai ridicate decât de obicei. Cu toate acestea, există riscul să nu realizezi mare lucru de pe urma acestei stări de a fi. Există posibilitatea să îți disipezi energia și să îți îngreunezi nervii încercând să realizezi prea multe lucruri.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Săgetător:

Duminică, Luna poposește în casa sănătății din horoscopul tău general, iar având în vedere elementul cu care este asociat acest sector, adică unul de Pământ, este de așteptat ca la finalul acestei săptămâni să nu ai prea multă energie sau să preferi mai degrabă odihna activităților care implică să faci față unor mase de oameni zgomotoase sau să faci față unui efort fizic mai mare.






Horoscop 2-8 decembrie 2019, Capricorn:

Jupiter poposește lunea aceasta în semnul nașterii tale, semnal că nu vei duce lipsă de energie în următoarea perioadă de un an și jumătate. Mai mult decât atât, ai încredere în tine însuți(ăți), ceea ce îți conferă ambiție atunci când bateriile tale sunt la cote de avarie. Tot aceasta este o perioadă favorabilă schimbărilor de imagine sau de garderobă, într-un cuvânt fizice.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Vărsător:

În cazul tău, Jupiter va ocupa casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce poate scoate la iveală potențialul nu neapărat pozitiv al acestui amplasament planetar. Este vorba despre împământenirea unor atitudini conservatoare și limitative care nu îți fac cinste și care nu fac parte din apanajul personalității tale. Încearcă să te asiguri că nu se întâmplă acest lucru.


Horoscop 2-8 decembrie 2019, Peşti:

Cu excepția zilei de 2 decembrie, atunci când încă mai faci eforturi să îți umpli bateriile pentru această săptămână, te bucuri de vitalitate în această săptămână și mai ales în zilele de 3 și 4 ale lunii. Recomandarea aștrilor ar fi să îți programezi pe aceste două zile activitățile care presupun să dai dovadă de ambiție, concentrare și putere de muncă ce depășește cotele pe care le investești de obicei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS