Horoscopul sănătății, 11-17 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 11-17 noiembrie 2019


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Berbec:

Ziua de 11 noiembrie se poate să nu te surprindă cu nivelul de energie la cotele cele mai ridicate, dar situația se schimbă din 12 încolo, atunci când Luna poposește în semnul nașterii tale, conferindu-ți viteză de reacție, multă vitalitate și un tonus bun în general. Încearcă să îți cultivi această dispoziție și după ce acest astru părăsește perimetrul casei personalității tale.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Taur:

Luna Plină din 14 noiembrie influențează substanțial modul în care te raportezi la ceilalți, dar resimți la nivel plenar energia sa în sectorul expresiei de sine deoarece Luna se află chiar în semnul nașterii tale. În consecință, se recomandă să lucrezi în a doua parte a săptămânii la încrederea de sine. Poți chiar să aduci modificări aspectului tău printr-o imagine nouă, de exemplu.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Gemeni:

În cazul tău, Luna Plină din 17 a lunii creează o punte de legătură între casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele sale se fac simțite cu precădere în sectorul bunăstării mentale. Ia aminte de faptul că nivelul tău de energie, respectiv starea ta de bine în general la nivelul organismului ține foarte mult de capacitatea de a rezista la stres.






Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Rac:

Cu excepția zilei de 17 noiembrie, atunci când Luna poposește în casa subconștientului din horoscopul tău general, ai parte de o săptămână care nu iese în evidență din perspectiva aspectului sănătății. Ar fi bine totuși ca, în ultima zi a săptămânii, să nu te lași pradă gândurilor negative care s-ar putea să te acapareze. Combate-le cu o atitudine optimistă.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Leu:

Nu se întrevăd evenimente sau experiențe ieșite din comun din perspectiva sănătății în această săptămână. Ar fi de menționat însă că te așteaptă o zi de vineri în care ești ceva mai sensibil(ă) decât de obicei. S-ar putea totuși ca acest lucru să nu implice ceva negativ, ci doar o ușoară interiorizare sau momente în care te emoționezi foarte ușor, mai ales dacă au de-a face cu familia.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Fecioară:

Luna Plină se suprapune peste axa comunicării și a cunoașterii din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în ceea ce te privește, se manifestă cu precădere asupra filozofiei tale de viață. Ceea ce încearcă acest eveniment astral să îți transmită este faptul că a venit vremea să aduci unele ajustări principiilor și valorilor după care te ghidezi în viață. Ai nevoie de o schimbare.






Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Balanţă:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa transformărilor din horoscopul tău general, semn că din repertoriul celei de-a doua părți a săptămânii ar putea face parte evenimente și experiențe cu un impact emoțional suficient de puternic încât să te miște puțin. Încearcă să vezi care este direcția în care se dorește să o iei. Schimbarea este bună de cele mai multe ori.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Scorpion:

Cu toate că Luna Plină de joi se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, nu încape discuție că îi vei simți energia și în plan personal. Ai parte de un climax de vitalitate în a doua parte a săptămânii, dar trebuie să ai grijă să nu îți irosești forțele fără a realiza ceva notabil. Caută așadar să dai dovadă de o atitudine precaută cu rezervele tale de energie.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Săgetător:

Luna Plină de săptămâna aceasta, mai exact de joi, se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că se creează totuși o interdependență între felul în care te simți pe interior și starea ta de bine la nivelul organismului. Asigură-te că unul dintre aceste sectoare este în echilibrul pentru ca și celălalt să îi urmeze exemplul. În felul acesta, vei fi de neoprit.








Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Capricorn:

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general și ar putea aduce unele senzații mai ieșite din comun, nu se întrevăd alte zile în această săptămână în care să simți că nu ești în apele tale sau că nu ai energie. Indicat ar fi ca în această zi să îți faci timp să te odihnești și să nu te supui la activități cu risc crescut de mici accidentări.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Vărsător:

În cursul sau în jurul zilei de vineri, aștrii îți accentuează spiritul empatic. Pe de-o parte, acest lucru te face să te simți bine pentru că subliniază ocaziile în care ai putea simți că faci într-adevăr diferența, dar cu toate acestea, riști să absorbi energii care nu sunt neapărat pozitive. Așadar, este foarte important să te debarasezi de vibrațiile care nu îți aparțin la sfârşitul acestei zile.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Peşti:

În cazul în care simți că ar fi cazul să schimbi ceva la tine și ai nevoie de validare că te îndrepți în direcția potrivită, poate că cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci este acela de a cere un sfat din partea apropiaților. Aceasta ar fi recomandarea Lunii Pline de joi pentru tine, care interconectează casa comunicării cu cea a filozofiei de viață. Profită deci de contextul astral.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS