Horoscopul dragostei, 9 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9 noiembrie 2019


Horoscop 9 noiembrie 2019, Berbec:

Este important să munciţi, dar fără să vă relaxaţi, riscaţi să vă epuizaţi bateriile, dragi Berbeci. În weekendul acesta, repausul este cel mai important.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Taur:

Taurii se simt vinovați pentru că dedică mai mult timp unei pasiuni decât profesiei. Câtă vreme asta vă împlinește, nu este nimic greșit.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii au șansa de a se redescoperi. Printr-o schimbare de imagine, prin a încerca să facă ceva cu totul nou, astăzi este despre noi experiențe.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Rac:

Racii sunt puțin indeciși în dragoste. Pot fi puși să aleagă între două persoane și să nu știe cum să o facă.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Leu:

Nativii Leu sunt astăzi mândria familiei! O reușită le aduce numai laude, atenție și toată afecțiunea.






Horoscop 9 noiembrie 2019, Fecioară:

Sensibilitatea nobilă a Fecioarelor le fac să înțeleagă foarte bine nevoile celorlalți, așa că se pot trezi că apelează la ele pentru sfaturi.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Balanţă:

Iar pentru Balanță, vorbele de bine, încurajările și gesturile de iubire sunt astăzi tot ce au nevoie pentru a funcționa.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii vor afla că lucrurile pe care le gândesc, le şi atrag. Energia acestor nativi este puternică și au șanse să reușească uimitor de repede pentru ce își propun.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii nu vor să rămână datori cuiva, așa că, oricât de greu le-ar fi într-o problemă, se vor chinui să o rezolve de unii singuri.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Capricorn:

Nativii Capricorn pot fi dezamăgiți să descopere că o persoană de care începuseră să se atașeze nu este deloc așa cum credeau.






Horoscop 9 noiembrie 2019, Vărsător:

Problemele financiare nu le dau pace Vărsătorilor, însă dacă se vor consuma în continuare din cauza asta nici soluțiile nu vor apărea.


Horoscop 9 noiembrie 2019, Peşti:

Peștii pot fi criticați de cei din familie pentru o decizie recentă, însă nu trebuie să plece urechea la ce aud, dacă hotărârea este pentru binele lor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS