Horoscopul dragostei, 8 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 8 noiembrie 2019


Horoscop 8 noiembrie 2019, Berbec:

Berbecii se bucură de un început de weekend cum nu au mai avut demult. Au parte de toată atenţia şi afecţiunea partenerului(ei).


Horoscop 8 noiembrie 2019, Taur:

Taurii sunt intrigaţi de o întrebare la care e musai să găsească răspuns! Aştrii îi sfătuiesc să îşi asculte intuiţia şi vor găsi ceea ce caută.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Gemeni:

Pe Gemeni îi îngrijorează comportamentul partenerului(ei) de viaţă. Previziunile spun însă că este doar o pasă de moment.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Rac:

Nativii Rac se pot trezi cu o dorinţă aprinsă de... schimbare. Vorbim de o schimbare de imagine, poate o reînnoire a garderobei sau chiar să cunoască persoane noi.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Leu:

Leii pot avea discuţii aprinse cu persoana dragă. Au impresia că nu au suficientă intimitate iar reproşurile lor îl(o) vor pune pe partener(ă) pe gânduri.






Horoscop 8 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele au mari şanse să intre pe sub piele unei persoane ceva mai în vârstă. Sunt sfătuite chiar să iniţieze o discuţie îndrăzneaţă.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţele pot fi orbite de prezenţa unei persoane noi în jurul lor. Aştrii spun că dacă îşi doresc cu aceasta o relaţie sentimentală... va fi concurenţă mare.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii pot avea o discuţie decisivă pentru relaţia lor. Ar putea fi vorba de o mutare împreună sau de achiziţionarea unui bun comun.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii sunt cam morocănoşi. Nimic nu le intră în voie şi ar vrea să îşi anuleze planurile pe azi, însă o surpriză plăcută se întrevede în cursul zilei.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Capricorn:

Capricornii pot pleca într-o călătorie în doi, unde să petreacă momentele de cuplu după care au tot tânjit.






Horoscop 8 noiembrie 2019, Vărsător:

O zi pentru planuri romantice şi în cazul Vărsătorilor. Micile certuri cu partenerul(a) din ultimele zile rămân în urmă şi se bucură numai de prezent.


Horoscop 8 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii fac eforturi să repare relaţia cu un(o) prieten(ă). Le este foarte dor de această persoană şi sunt dispuşi să accepte compromisuri pentru a îl(o) avea din nou aproape.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS