Horoscopul dragostei, 7 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 7 noiembrie 2019


Horoscop 7 noiembrie 2019, Berbec:

Un cadou binemeritat îi poate aştepta pe Berbeci astăzi. Persoana iubită nu ştie cum să îi mai intre în graţii, după o mică greşeală.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Taur:

O zi cu încărcătură spirituală pentru nativii Taur. Pot pleca într-o călătorie de regăsire de sine, unde să gasească răspunsuri la multe întrebări.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Gemeni:

Ziua de joi începe haotic pentru Gemeni, însă se va termina cel mai probabil cu o cină în doi. Flacăra relaţiei lor poate începe să ardă din nou.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Rac:

Dragi nativi Raci, e musai să faceţi ceva pentru a scăpa de o persoană toxică. Vă declară prietenia sinceră, însă are cu totul alte gânduri.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Leu:

Unde-s doi, puterea creşte! Iar Leii ştiu foarte bine asta, aşa că apelează la ajutorul partenerului, într-o problemă mai delicată.






Horoscop 7 noiembrie 2019, Fecioară:

Nativii Fecioară nu îşi mai încap în piele de fericire, în plan sentimental. Relaţia lor merge atât de bine, încât e posibil chiar să facă marele pas curând.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Balanţă:

Dragi Balanţe, chiar dacă adevărul este uneori dureros, rămâne însă cea mai bună idee dacă vreţi să reparaţi nişte lucruri în relaţia sentimentală.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Scorpion:

Relaţia de cuplu a Scorpionilor... cam începe să scârţâie. Mulţi dintre ei e posibil să nu se mai regăsească lângă partenerii lor.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii trec repede peste orice supărare. Ziua de joi poate nu începe în cel mai plăcut mod, însă îi aşteaptă surprize în jurul serii.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Capricorn:

Un ritm alert pentru Capricorni. Sunt căutaţi de o mulţime de persoane, chemaţi la evenimente şi nu ştiu unde să se mai împartă.






Horoscop 7 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii trebuie să fie atenţi la semnele care le apar astăzi în cale, pentru că i-ar putea conduce într-o direcţie neaşteptat de frumoasă.


Horoscop 7 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii sunt numai împotriva persoanei iubite. O resping cu fiecare ocazie, iar comportamentul lor o va distanţa.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS