Horoscopul dragostei, 6 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 6 noiembrie 2019


Horoscop 6 noiembrie 2019, Berbec:

Urmează o perioadă benefică pentru noi începuturi în cazul Berbecilor. Cu optimism şi inima deschisă, nimic nu va ieşi sub aşteptări.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Taur:

Nimeni nu poate schimba sentimentele Taurilor. Oricum ar vedea cei din jur o persoană, dacă ei ţin la aceasta, relaţia cu ea rămâne neschimbată.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii pot descoperi că sunt foarte talentaţi într-un domeniu cu care nu credeau că au tangenţe, iar asta îi va ţine ocupaţi de acum încolo.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Rac:

Este ziua perfectă să vă reparaţi greşeala faţă de cineva din familie, dragi nativi Rac. Nu este niciodată târziu pentru păreri de rău sincere.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Leu:

Şi în cazul Leilor vorbim de reluarea unei relaţii. Este timpul să facă pace cu o persoană dragă, mai ales că este un conflict inutil.






Horoscop 6 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele trebuie să evite cu orice preţ discuţiile aprinse. Chiar dacă ar avea dreptatea de partea lor, nu vor fi într-o lumină bună.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Balanţă:

Iar pentru Balanţele care au avut o perioadă mai... tumultoasă, departe de cei dragi, a venit timpul să acorde atenţie şi familiei.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii trebuie să înveţe să nu îşi mai ascundă sentimentele. Familia şi cei apropiaţi merită să ştie ce este în sufletul lor.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Săgetător:

Săgetătorii simt că s-au săturat să asculte problemele altora, iar de ale lor să nu se ocupe niciodată. Puţin egoism la momentul potrivit este foarte sănătos.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Capricorn:

Nativii Capricorn capătă încredere în persoana de lângă ei, simt că relaţia cu aceasta poate evolua, iar viitorul nu arată rău deloc.






Horoscop 6 noiembrie 2019, Vărsător:

Chiar dacă nu au o viaţă personală stabilă, Vărsătorii nici nu simt lipsa liniştii. Şi-au dorit mult o perioadă mai... sălbatică, aşa că se bucură de asta.


Horoscop 6 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii, pe de altă parte... îşi doresc din tot sufletul să îşi găsească pacea lângă cineva, însă Cupidon pare că a cam uitat de ei.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS