Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 4 noiembrie 2019


Horoscop 4 noiembrie 2019, Berbec:

Înainte de a putea înţelege nevoile celorlalţi, Berbecii trebuie să înceapă o cunoaştere de sine mai amănunţită, pentru a-şi identifica întâi dorinţele lor, nu doar ale altora.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Taur:

Taurii sunt implicaţi în fel de fel de activităţi care le iau gândul de la orice supărare. Uneori, a fi extrem de ocupat, te ajută să scapi de gândurile negre.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Gemeni:

Suntem abia la început de săptămână, însă Gemenii deja au nevoie de o pauză. Aştrii prevăd ceva probleme de sănătate pentru ei.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Rac:

Cineva le pote pune gând rău Racilor, din invidie. Ar face bine să nu se destăinuie cuiva, să aibă grijă cui spun ceva secret.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Leu:

Leii, pe de altă parte se simt ca nişte adevărate vedete! Intră în atenţia multor persoane, stau bine şi în plan familial, le merg toate de minune.






Horoscop 4 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele fac o analiză a vieţii lor în ultima perioadă, să vadă ce au făcut bine, ce au greşit, ce mai au de învăţat.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţele se pot trezi cu zâmbetul până la urechi, atât de vesele încât nici măcar o posibilă veste proastă să nu le strice dipoziţia.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Scorpion:

Scorpionii sunt astăzi oamenii potriviţi la locul potrivit, iar asta le va aduce multe avantaje, scăpându-i dintr-o încurcătură mai veche.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Săgetător:

Chiar dacă tocmai astăzi trebuie să fie extrem de concentraţi pe un lucru, Săgetătorilor le fuge mintea în orice direcţie, numai la ce trebuie nu.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Capricorn:

Se poate ca nativii Capricorn să nu aibă cea mai bună perioadă în plan sentimental, însă suferinţa sau disperarea nu sunt soluţii, ci răbdarea.






Horoscop 4 noiembrie 2019, Vărsător:

Mici situaţii conflictuale pentru nativii Vărsător astăzi, după ce fug de o responsabilitate importantă în familie.


Horoscop 4 noiembrie 2019, Peşti:

Peştii sunt mult mai norocoşi de atât, pentru că o întâlnire pe care o credeau banală încă dinainte... se poate dovedi a fi o idee excelentă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS