Horoscopul dragostei, 4-10 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 4-10 noiembrie 2019


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Berbec:

La începutul săptămânii ar fi bine să îți faci timp pentru prieteni, chiar dacă acest lucru nu implică vizite sau ieșiri prea lungi. Jovialitatea lor îți va da un plus de energie care te va ajuta să faci față provocărilor de lunea și marțea aceasta, mai ales că în această din urmă zi ar putea să se ivească unele pricini de ceartă între tine și persoana iubită. Încearcă să nu le alimentezi totuși.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Taur:

Mijlocul și sfârșitul de săptămână se arată a fi mai mult decât propice oricăror angajamente sociale pe care ți le-ai luat. Fie că vizează o întâlnire obișnuită cu prietenii după serviciu sau un eveniment mai important, cert este că dispui de energia necesară să participi la activitățile propuse și să profiți de timpul cu cei dragi așa cum se cuvine. Bucură-te de momentele cu ei.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Gemeni:

Dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru acest sfârșit de săptămână, asigură-te că măcar o parte din activitățile pe care le desfășori te aduc aproape de prieteni sau persoane care îți împărtășesc idealurile și viziunile. Poate că nu ați prea apucat să vă vedeți și să vorbiți pe îndelete de ceva timp încoace, iar cu prilejul acestui weekend, ar trebui să îți rezervi mai mult timp pentru ei.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Rac:

Atmosfera dintre tine și partenerul de viață ar putea fi destul de încărcată, lucru care pare să se datoreze faptului că nu puteți cădea de acord în privința unor chestiuni domestice sau de ordin gospodăresc. Este recomandat să îți faci timp pentru a discuta cu cel drag opțiunile pe care le aveți, astfel încât orice decizie se ia la acest nivel să fie una care vă convine amândurora.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Leu:

Și relația cu partenerul intră sub reflectorul aștrilor în această săptămână, iar acest lucru înseamnă că ar trebui să îți faci timp pentru tine și persoana iubită. Cu siguranță nu ați mai petrecut momente de calitate împreună de ceva vreme și v-ar prinde bine să găsiți loc în program doar pentru voi doi. Gândiți-vă ce v-ar aduce mai aproape.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Fecioară:

În această săptămână, dar mai ales la începutul ei, este foarte important să îți găsești timp de petrecut împreună cu persoana iubită. Este drept că s-ar putea ivi unele discuții în contradictoriu legate de bani sau de unele achiziții mai puțin înțelepte făcute de unul dintre voi, dar dacă discutați pe un ton calm lucrurile, veți vedea că vă va fi mult mai ușor să trasați niște reguli.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Balanţă:

Prima parte a acestei săptămâni ar putea lăsa de dorit în ceea ce privește interacțiunile cu cei dragi, dar mai ales cu anumiți membri ai familiei de origine. S-ar putea forma unele tensiuni între voi, iar direcția în care evoluează lucrurile se arată a fi una negativă dacă nu iei la timp măsuri. Caută să îți moderezi tonul vocii și să cauți mai degrabă o rezolvare decât să pui gaz pe foc.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Scorpion:

Conform prognozei astrale, familia de origine, precum și cea pe care ți-ai întemeiat-o tu vor juca un rol foarte important în felul în care îți va merge săptămâna aceasta. Fie te ajută practic să depășești unele încercări din viața socială sau personală, fie te sprijină să faci față unor provocări de care ai parte în această perioadă în plan profesional. În orice caz, au un aport clar la succesul tău.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Săgetător:

Oricât de obosit(ă) ai fi după ce ajungi acasă, nu rata totuși prilejul de a le face o vizită alor tăi la începutul săptămânii ori de a petrece timp de calitate cu familia, mai ales dacă ați trecut recent printr-o perioadă mai neplăcută de pe urma căreia v-ați promis că veți face unele schimbări pe plan personal. În caz contrar, s-ar putea să vă loviți de probleme similare celor din trecut.






Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Capricorn:

În cazul în care familia de origine te vizitează în weekend sau treci tu pe la ei, asigură-te că menții atmosfera armonioasă și nu mergi prea departe cu acele subiecte de discuție care vă aduc de obicei la cuțite sau care devin brusc potențiale motive de ceartă. Concentrează-te mai degrabă pe acele lucruri care vă aduc mai aproape și scot în evidență potrivire de mentalitate și caracter.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Vărsător:

Aștrii sunt destul de secretoși în legătură cu modul în care îți merge în această săptămână în plan sentimental, social sau familial, iar cu excepția unor mici tensiuni în raport cu unele rude, nu se întrevăd alte momente care se disting de rutina evenimentelor din acest sector. Poate nu ar strica să dai dovadă de ceva mai multă spontaneitate pe acest plan în următoarele zile.


Horoscop 4-10 noiembrie 2019, Peşti:

S-ar putea ca un apropiat sau un prieten să te dezamăgească în legătură cu reacția sa la un eveniment important pentru tine. Te așteptai poate să se recunoască la nevoie și să sară într-ajutorul tău, dar s-ar putea ca intervenția lui să se lase așteptată. Gândește-te la un plan de rezervă și apoi caută să discuți cu el/ea despre ce s-a întâmplat. Nu lăsa lucrurile la voia întâmplării.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS