Horoscopul dragostei, 20 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 20 noiembrie 2019


Horoscop 20 noiembrie 2019, Berbec:

Berbecii ar putea avea ceva conflicte cu persoana iubită şi să spună vorbe pe care le vor regreta mai târziu. Mai bine amânaţi discuţiile dacă vedeţi că nu ajungeţi la un consens.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Taur:

Este timpul unei decizii importante, unei noi etape în viaţa de cuplu a Taurilor, una matură, am putea spune. Ar putea fi vorba chiar de marele pas.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Gemeni:

Gemenii sunt cuprinşi de dor, de nostalgie, după o persoană cu care nu mai vorbesc în prezent şi care le lipseşte enorm.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Rac:

Racii astăzi sunt mai degrabă preocupaţi de treburile în casă. Simt nevoia de un nou ambient, de o schimbare totală în mediul în care trăiesc.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Leu:

Dacă la Tauri vă spuneam că bat clopote de nuntă, avem şi nativi pe care i-ar putea paşte o despărţire cu lacrimi. E vorba de nativii Leu, care ar putea hotărî asta după ce au cântărit îndelung situaţia.






Horoscop 20 noiembrie 2019, Fecioară:

Fecioarele sunt astăzi mai vocale decât de obicei şi îşi impun cu brio punctul de vedere în faţa partenerului/ei, chiar cu un strop de gelozie.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Balanţă:

Balanţele, în schimb, se bucură de mai multă afecţiune ca niciodată. Norii negri în viaţa sentimentală par să fi trecut şi să îi aştepte numai surprize frumoase de acum.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Scorpion:

Emoţia este cuvântul de ordine astăzi în viaţa Scorpionilor. Sunt extrem de sensibili şi de simţitori în faţă nevoilor celor din jur.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Săgetător:

Nici Săgetătorii nu sunt departe de asta. Reuşesc în sfârşit să iasă din carapacea în care se închid adesea şi să îşi mărturisească sentimentele.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Capricorn:

În mod normal, Capricornii sunt unii dintre cei mai realişti oameni, însă... prezenţa cuiva nou în viaţa lor i-ar putea da peste cap complet.






Horoscop 20 noiembrie 2019, Vărsător:

Vărsătorii se simt mai băgaţi în seamă decât şi-ar dori. Astăzi, ar prefera să stea pe margine şi doar să privească, fără să primească atenţie.


Horoscop 20 noiembrie 2019, Peşti:

Nativii Peşti sunt asaltaţi de prieteni/e, de rude, de familie şi nu sunt lăsaţi o clipă singuri. Şi e foarte bine, pentru că au nevoie de suportul celor dragi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS