Horoscopul dragostei, 11-17 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11-17 noiembrie 2019


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Berbec:

Axa pe care se suprapune Luna Plină din ziua de 14 mai este cunoscută și ca axa posesivității, ceea ce te-ar putea face destul de sufocant(ă) în raport cu cei(le) dragi, dar mai ales cu partenerul(a) de viață. În cazul în care observi că s-ar putea să ai parte de astfel de tendințe, încearcă să ți le controlezi pentru că s-ar putea să ducă la comportamente care pot să îți afecteze destul de mult relația cu cel(a) drag(ă).


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Taur:

Este de așteptat ca și la nivel sentimental, respectiv familial și social să resimți efectele acestei Luni Pline. Prin intermediul ei, șarmul și carisma ta se potențează, motiv pentru care stima de sine crește și te raportezi cu mai multă încredere la cei(le) din jurul tău. Nu îți lipsesc admiratorii(arele) dacă ești burlac(ăciță), iar dacă ești într-o relație, îl(o) recucerești pe partener(ă).


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Gemeni:

Marți și miercuri, Luna traversează casa vieții sociale din horoscopul tău general, indiciu că după programul de la muncă ți se recomandă să îți faci timp pentru prieteni(e). Fie că este vorba de o simplă ieșire scurtă în oraș sau de o vizită prelungită, cert este că îți va face bine să îi(le) revezi. Te molipsești cu energie pozitivă din partea lor, care te va ține mult și bine în restul săptămânii.






Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Rac:

Casa în care se manifestă plenar energia acestui eveniment astral mai este asociată vieții sociale, indiciu că se poate să fii destul de activ(ă) pe acest plan, mai ales la finele săptămânii. În cazul în care nu ți-ai făcut deja planuri de weekend, gândește-te la niște activități care te aduc aproape de prieteni9e). Nu uita însă și de faptul că partenerul(a) și/sau copiii te vor și ei prin preajmă.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Leu:

Energia secundară a acestui eveniment astral se duce în casa familiei, riscând să creeze o competiție în viața ta între domeniul domestic și cel profesional. Așadar, este foarte important să îți dozezi timpul atent, astfel încât să nu apară reclamații din partea familiei că ești indiferent(ă) la nevoile lor sau că îți neglijezi îndatoririle de acasă. Asigură-te că îi incluzi în agenda ta.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Fecioară:

Casele interconectate de Luna Plină din această zi de joi mai sunt asociate și rudelor, cu mențiunea că cea în care se face cel mai mult simțit acest eveniment astral este cea care simbolizează apropiații din străinătate și rudele partenerului(ei). Unele diferențe de mentalitate v-ar putea crea probleme, dar încearcă să nu le lași să își pună prea mult amprenta pe relația voastră.






Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Balanţă:

Pe fondul acestui eveniment astral, s-ar putea să se manifeste unele tendințe de gelozie și posesivitate. În cazul în care simți că te-ar putea încerca astfel de raportări, caută să le înăbușești din fașă. Nu îți vor face deloc bine la relația cu partenerul(a) de viață. Mai bine vorbești despre temerile tale decât să arunci cu reproșuri în stânga și în dreapta fără să știi dacă ești îndreptățit(ă).


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Scorpion:

Casa în care se manifestă cel mai puternic acest eveniment astral mai este asociată cu partenerul de viață, ceea ce înseamnă că și sectorul sentimental ar trebui să figureze printre locurile fruntașe ale listei tale de priorități. Este drept că se pot contura lupte pentru putere între tine și persoana iubită, dar trebuie să te asiguri că ele nu depășesc limitele unei competitivități sănătoase între voi.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Săgetător:

Luna poposește marți în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, semn cum că cel puțin o parte a primei jumătăți din săptămână ar trebui să fie dedicată persoanei dragi și celor mici. Gândește-te la activități care v-ar putea aduce mai aproape și care pun în evidență preocupări comune sau pe care crezi că ai putea ajunge să le împărtășești cu cei(le) dragi.






Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Capricorn:

Același eveniment astral face să apară același dezacord între viața ta sentimentală și cea socială. Mai exact, se duce o luptă destul de aprigă între prieteni(e) și persoana iubită pentru timpul și energia ta, dar aștrii preconizează că cel(a) drag(ă) va ieși câștigător(are). Poate că nu ai petrecut timp de calitate cu partenerul(a) de ceva vreme și ar fi cazul să îți faci loc în program, în weekend.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Vărsător:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, semn cum că este nevoie de timpul, implicarea și energia ta pe plan familial. S-ar putea să fie nevoie să intervii în unele dezbateri sau chestiuni mai practice, cum ar fi unele proiecte gospodărești. În orice caz, cert este că trebuie să îți faci timp pentru cei(le) dragi.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Peşti:

Pe fondul Lunii Pline de joi, există posibilitatea să se manifeste unele tensiuni între tine și rudele tale apropiate. Ele s-ar putea să fie produsul unor diferențe de mentalitate care nu țin neapărat de o eventuală prăpastie între generații. Viața v-a rezervat experiențe diferite și nu ar trebui să te mire că opiniile voastre sunt divergente pe anumite teme.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS