Horoscopul banilor și a carierei, 11-17 noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 11-17 noiembrie 2019


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Berbec:

Luna Plină din 14 activează axa financiară din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în cazul tău, se manifestă plenar în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie. Așteaptă-te așadar ca, în a doua parte a săptămânii, să apară mai multe ocazii de a-ți rotunji veniturile și/sau de valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiții.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Taur:

Resimți manifestările acestui eveniment astral și în plan profesional, unde lumina reflectoarelor se ațintește asupra ta, mai ales dacă activezi într-un domeniu de activitate care implică lucrul cu oamenii. O parte din succesul înregistrat săptămâna aceasta în raport cu unele chestiuni care îi implică pe partenerul de afaceri, colaboratori și/sau clienți se datorează încrederii de sine.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Gemeni:

Aceeași axă peste care cade Luna Plină mai simbolizează și munca, indiciu că în a doua jumătate a acestei săptămâni să arată o perioadă aglomerată și solicitantă la serviciu. Nervii îți sunt întinși la maximum, atârnă responsabilități grele pe umerii tăi, dar în același timp aceste obstacole se pot dovedi în final a fi fost o serie de ocazii deghizate în provocări.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Rac:

Luna Plină se suprapune, în cazul tău, peste axa proiectelor de durată/de grup și a preocupărilor personale cu caracter de agrement, cu mențiunea că efectele sale se resimt mai mult în sectorul cel dintâi. Mai exact, se prefigurează o a doua parte a săptămânii în care poți face progrese importante în privința inițiativelor antreprenoriale în care ești implicat(ă) și/sau pe care le derulezi.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Leu:

Luna Plină din 14 a lunii își deschide bagajul energetic tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că dacă urmărești să crești în ierarhia de la serviciu, ar fi indicat să îți deschizi ochii la oportunitățile care apar pe acest plan în a doua jumătate a săptămânii. Nativii(ele) care au depus deja eforturi în acest sens s-ar putea să se bucure de primele rezultate și beneficii.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Fecioară:

În plan profesional, acest eveniment astral se manifestă prin faptul că ai parte de o a doua parte a săptămânii în care te miști de colo-colo în încercarea de a rezolva tot felul de lucruri prin oraș sau în localități mai mult mai mai puțin îndepărtate de casă, participi la cursuri sau seminare de perfecționare continuă și/sau petreci destul de mult timp pe la instituțiile statului pentru obținerea de avize.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Balanţă:

Casele pe care le reunește Luna Plină din ziua de 14 mai sunt asociate și cu banii, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, este vorba despre banii și/sau bunurilor deținute și/sau câștigate în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. În a doua jumătate a săptămânii, ați putea să dezbateți oportunitatea unor investiții sau unele șanse de a vă suplimenta resursele comune.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Scorpion:

Luna Plină din 14 se face cel mai mult simțită în casa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor și a clienților. Așadar, bine ar fi să faci în așa fel încât să te apleci mai mult în a doua parte a săptămânii asupra dorințelor și cerințelor lor. Grija suplimentară pe care le-o porți din acest punct de vedere se va dovedi a fi fost extrem de benefică prin rezultatele pe care le atrage.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Săgetător:

Luna Plină din 14 a lunii se mai face simțită și în plan profesional, acolo unde îți rezervă o a doua parte a săptămânii destul de ocupată și solicitantă. Ți se va pune la încercare capacitatea de a te adapta la unele circumstanțe schimbătoare, deci încearcă să nu disperi dacă lucrurile nu merg așa cum ți-ai propus. Nu trebuie decât să rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți) în primă fază.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Capricorn:

Luna Plină din data de 14 creează un soi de competiție pentru atenția ta între pasiunile pe care intenționezi să le transformi în afaceri de suflet la un moment dat și proiectele propriu-zise pe care le derulezi sau în care ești implicat(ă). Ai făcut destul progrese în cazul celor dintâi și nu ar fi rău acum să te concentrezi pe acele preocupări care ai dori să devină afaceri lucrative.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Vărsător:

În a doua parte a acestei săptămâni, nu este de mirare dacă te simți asemeni unui arc de care se trage la ambele capete. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că se formează Luna Plină de joi pe axa vieții de carieră și a celei de familie. Ambiția de a persevera și cheia reușitei nu îți lipsesc în plan profesional, dar poate că, de data aceasta măcar, ar trebui să cadă pe locul doi în fața familiei.


Horoscop 11-17 noiembrie 2019, Peşti:

Dat fiind că axa peste care cade Luna Plină din ziua de 14 mai este asociată și cu deplasările pe distanțe mai mici sau mai mari, respectiv cu studiile, este de așteptat să nu stai prea mult locului, cel puțin în a doua parte a săptămânii. Nici de oportunități de învățare nu duci lipsă, indiferent dacă apar într-un cadru formal, adică la o instituție de educație sau prin intermediul unor experiențe practice.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS